אוסף קושיות

meira85

New member
איך משיגים פרסות?

אני מעוניינת בפרסה ליקנות לתלות מעל הדלת. מאיפה קונים? אני גרה בגליל

z o z i

New member
חוות סוסים בדרום

שלום, אני מחפשת חוות סוסים ליד באר שבע. שמעתי שמדובר בחוות טללים אבל כל החיפוש בגוגל העלה חרס. למישהו יש שם או יותר טוב מספר טלפון של המקום? זה יעזור לי מאוד תודה.

חדשות אפשר להשיג בחנויות של ציוד

רכיבה. אבל את יכולה לגשת לחווה באזור מגורייך ולקבל פרסות משומשות מתנה...

fliperit

New member
קצת יותר צפונה גם טוב?

אם כן, אז אני רוכבת בחוות גיא, שנמצאת במושב סגולה. אם תרצה אני אתן לך פרטים

z o z i

New member
?

מה המרחק מבאר שבע? יש לך מושג אם יש קווי אוטובוס נוחים לשם? תודה, דרך אגב :)

fliperit

New member
יש אוטובוסים של מטרופולין

שעוצרים קילומטר מהמושב (אני לוקחת טרמפים משם לתוך המושב). נדמה לי שקו367 או 371 של מטרופולין מגיעים מבאר שבע. המרחק מבאר שבע? חצי שעה..אולי 40 דקות אני חושבת (אני מגיעה מכיוון ירושלים, אז אני לא בדיוק יודעת מה המרחק לבאר שבע)

meira85

New member
אני רוצה למזל לבית

אני גרה באזור הגליל ולא יודעת על חוות רכיבה . שבסביבה. אבל רוצה פרסה אפילו משומשת לתלות מעל דלת הכניסה לבית. יש מקום כזה בסביבה? מאיפה אילה שרוכבים קונים ?

jgut

New member
יש לא מעט חוות

תוכלי לפרט לנו מאיפה את בגליל ונפנה אותך לחוה הקרובה לביתך :)

קוקי 16

New member
אני מלבון.. יש הרבה חוות באזור!

אני מלבון שזה בערך 10 דקות מכרמיאל.. גם גרתי בכרמיאל פעם.. עברנו.. קיצר.. אני מתנדבת ורוכבת בחווה בכישורית.. כגע לא כי אני נמצאת בשליחות בחו"ל.. אם את לא יודעת איפה זה כישורית : את עולה בכביש לכיוון כפר ורדים, עולה עולה עולה.. ואז יורדת קצת...ואז תראי שלט תובל כישור פלך וכזה.. תיכנסי שם.. זה פניה שמאלה. כשנכנסת לכביש הזה זה הפניה השניה ימינה.. כשאת נכנסת לתוך הכפר כישורית עצמו לא להיבהל! זה כבר לאנשים עם צרכים מיוחדים! האנשים שגרים שם הם כאלו מתוקים!!!! כשאת מגיעה לחווה- יש שם הרבה מתנדבים גם חברי כפר והמדריכה הראשית. דברי איתם.. אני יודעת שלקחתי מלייאן פרסות הבייתה כי אמא שלי ציירה עליהם! הפרסות נמצאות בספסל האחרוי על הרגל.

ורד הגליל

סעי על כביש עכו צפת בלי לפנות שמאלה לצפת, תמשיכי ישר עד צומת עמיעד ושם ימינה ומיד שמאלה. תראי את החווה מצד שמאל.

z o z i

New member
חוות רכיבה באזור באר שבע

מישהו שמע? מספר טלפון יעזור לי מאוד. גוגל לא עזר..

jgut

New member
קודם כל

מומלץ לשרשר ולא לפתוח כל פעם הודעה חדשה באותו נושא... לגביי חוות אתה יכול לבדוק באתר סוס או באתר ההתאחדות ואים תפרט יותר מה אתה בדיוק מחפש (סגנון וכו') יוכלו אולי להמליץ לך על משהו ספיציפי

עדימ

New member
שלילחי מסר או צרי קשר במסנג'ר ואנסה

לעזור אני מכירה מספר חוות באיזור

צריכה יעוץ

http://www.youtube.com/watch?v=andEVLdO89I&mode=related&search= הסרט הזה נורא הבעיט אותי אני ממש באטרפ.. אני לא ראיתי אפעם את הצד הזה ברכיבה ספורטיבית.. עם יש למישו עצה או יעוץ זה יעזור לי

עצה או יעוץ בקשר לאיך להתמודד

עם הבעטה?באמת סרטון מפחיד בצורה מסויימת, כי יש מקרים שבהם נפילה נגמרת במוות. אבל דברים כאלה קורים רק לעיתים רחוקות. נכון, אם תסתכלי על כל הרוכבים בעולם, אז בטוח שיש מספר רוכבים שנופלים כל יום, אבל נפילה זה לאו דווקא נפילה כזאת קטלנית כמו בסירטון. תירגעי, הסיכויים שזה יקרה הם קלושים. בואי נתייחס לרמת הרכיבה שלך. ראית את גובה המכשולים בסירטון? נכון, הם גבוהים מאוד. את עדיין לא קופצת את הגובה הזה, ולכן יש הרבה פחות סיכויים שאת תפלי ככה. בכל ספורט יש סכנות שאפילו יכולות להיגמר במוות. אבל כמו שבספורט יש הנאה, יש גם סכנות, אי אפשר להפריד, זה חלק מזה, ולכן צריך לקחת בחשבון גם את הסכנות בספורט, גם אם לא ממש חושבים על זה. ואין מה לעשות נגד. אבל הסכנות שסופן הוא מוות קורות לעיתים רחוקות, וגם בתנאים מסויימים, ולכן אפשר לקחת נשימה ולהירגע.

למעלה