אוסף קומיקס למכירה

elimela

New member
בבקשה

אופיס 2007 . אני מקווה שתצליח לקרוא את מסמך הוורד

Peter MFM

New member
רשימת קניות

מעוניין לקנות את אלה: SUPERMAN / BATMAN : VENGEANCE HC JLA # 91 - 93 - ULTIMATE FANTASTIC FOUR # 21 – 23 ULTIMATE FANTASTIC FOUR # 27-29 ULTIMATE FANTASTIC FOUR # 30 – 32 WILDSTORM – THE BOYS # 1 , 2 MARVEL- MOON KNIGHT: HIGH STRANGER # 1-4 - HARRIS COMICS – VAMPIRELLA : DEATH & DESTRUCTION TP IMAGE – INVINCIBLE # 18 - IMAGE – INVINCIBLE : A DIFFERENT WORLD TP – IDW – ZOMBIES! FEAST TP BURLYMAN - DOC FRANKENSTEIN # 1 – 5 FOX ATOMIC COMICS- 28 DAYS LATER THE AFTERMATH DC – BATMAN & THE MONSTER MEN # 1 DC – BATMAN # 655 , 663 DC – SUPERMAN / BATMAN # 14,20,27,28 DC – JUSTICE # 1 WILDSTORM – MIDNIGHTER # 1 WILDSTORM – RESIDENT EVIL : FIRE AND ICE # 1 WILDSTORM – A NIGHTMARE ON ELM STREET # 1 VERTIGO – THE FILTH # 1,2,3 IMAGE – GIRLS # 1 IMAGE – FEAR AGENT # 1 DYNAMITE ENTERTAINMENT – RED SONJA # 0 BONGO – FREE FOR ALL מה המחיר?

elimela

New member
הצעתי

קודם כל יש לי גם את the boys # 3-6 אך אצטרך מספר ימים לקרוא את הספור הראשון שלהם לפני שהם עברו להוצאה אחרת ( אם אתה מעוניין , כמובן ) . הערך הנקוב של הזמנתך הוא כ-180 דולר או כ-740 ש"ח אך אני מציע את הכל , כולל מה שרשמתי בשורה הראשונה , כולל משלוח בדואר רשום תמורת 400 ש"ח בלבד. אם אתה מעוניין צור איתי קשר במייל [email protected]

Peter MFM

New member
סבבה, אבל...

...תוכל לבדוק אם יש לך גליונות של superman/ adentures of supeman/ action comics/ supeman: man of steel שיציירו Ed McGuiness או Doug Mahnke? אם יש גליונות כאלו, אז אני רוצה גם אותם. אני פשוט לא זוכר איזה הם ציירו ואיזה לא. וגם אם יש דברים אחרים ש-Doug Mahnke או Richard Corben ציירו, אז אני מענויין גם בהם. מעבר לזה, כל מה שכתבת קודם מקובל עלי. גם המחיר וגם הסדרה the boys (כלומר אני רוצה גם את הגליונות the boys). תודה

למעלה