אוסף פעמונים

נשר11

New member
אוסף פעמונים

שלום, אני אוספת פעמונים. יש לי 700 פעמונים מיכל הסוגים. מי עוד אוסף פעמונים? ליראות חלק מהפעמונים שלי: www.BellCollecting.com

doroni10

New member
יפה! :) וברוכה הבאה!! :))

אכב פעמונים- קוריאה- ארץ הפעמונים! ביקרת פעם?

beni165

New member
שלום וברוכה הבאה

יש לי איפה שהוא כמה פעמונים אם יש לך מטבעות/ בולים/ תקליטים אני אשמח להחליף איתך ואם לא אז גם טוב. לחפור? בני

שלום וברכה לפעמונית החדשה,

ולכל חברי הפורום אספר ששמעתי את נגינתה של פעמונית זו על מסור מוסיקלי ופעמונים פעמים רבות, ותענוג לאוזניים. אני לא צוחק - היא מנגנת ממש על מסור, יצירות שלמות, במומחיות רבה. אשר לאוסף הפעמונים - כמובן שמיד אני חושב על פעמונים על בולים, ותוהה אם תרצי להרחיב את האוסף לפעמונים נוספים, מודפסים על חתיכות ניר קטנות. אם כן - מיד נצא לדרך. ולסיום - האתר המצלצל - אוסף הפעמונים של נשר11 לרשותכם בקישורי הפורום מעכשיו ועד עולם.

JAMES DEAN

New member
Anita Ward / Ring My Bell ../images/Emo79.gif

I'm glad you're home Well, did you really miss me? I guess you did by the look in your eye (look in your eye, look in your eye) Well lay back and relax while I put away the dishes Then you and me can rock a bell You can ring my be-e-ell, ring my bell You can ring my be-e-ell, ring my bell You can ring my be-e-ell, ring my bell You can ring my be-e-ell, ring my bell The night is young and full of possibilities Well come on and let yourself be free My love for you, so long I've been savin' Tonight was made for me and you You can ring my be-e-ell, ring my bell (ring my bell, ding-dong-ding) You can ring my be-e-ell, ring my bell (ring my bell, ring-a-ling-a-ling) You can ring my be-e-ell, ring my bell (ring my bell, ding-dong-ding) You can ring my be-e-ell, ring my bell (ring my bell, ring-a-ling-a-ling) (you can ring my bell, you can ring my bell ding, dong, ding, ah-ah, ring it! you can ring my bell, anytime, anywhere ring it, ring it, ring it, ring it, oww! you can ring my bell, you can ring my bell ding, dong, ding, ah-ah, ring it! you can ring my bell, anytime, anywhere ring it, ring it, ring it, ring it, oww!) You can ring my be-e-ell, ring my bell (ring my bell, ding-dong-ding) You can ring my be-e-ell, ring my bell (ring my bell, ring-a-ling-a-ling) You can ring my be-e-ell, ring my bell (ring my bell, ding-dong-ding) You can ring my be-e-ell, ring my bell (ring my bell, ring-a-ling-a-ling)

JAMES DEAN

New member
Bicycle Race / Queen ../images/Emo79.gif

Bicycle bicycle bicycle I want to ride my bicycle bicycle bicycle I want to ride my bicycle I want to ride my bike I want to ride my bicycle I want to ride it where I like You say black I say white You say bark I say bite You say shark I say hey man Jaws was never my scene And I don't like Star Wars You say Rolls I say Royce You say God give me a choice You say Lord I say Christ I don't believe in Peter Pan Frankenstein or Superman All I wanna do is Bicycle bicycle bicycle I want to ride my bicycle bicycle bicycle I want to ride my bicycle I want to ride my bike I want to ride my bicycle I want to ride my - Bicycle races are coming your way So forget all your duties oh yeah Fat bottomed girls They'll be riding today So look out for those beauties oh yeah On your marks, get set, go! Bicycle race bicycle race bicycle race Bicycle bicycle bicycle I want to ride my bicycle Bicycle bicycle bicycle bicycle I want a bicycle race Hey You say coke I say caine You say John I say Wayne Hot dog I say cool it man I don't wanna be the President of America You say smile I say cheese Cartier I say please Income tax I say Jesus I don't want to be a candidate for Vietnam or Watergate 'Cos all I wanna do is Bicycle (yeah) bicycle (eh) bicycle I want to ride my bicycle bicycle (c'mon) bicycle I want to ride my bicycle I want to ride my bike I want to ride my bicycle I want to ride it where I like

rachelea

New member
יופי של אתר פעמונים

נהניתי לראות את האוסף המרהיב. האם אינך אוספת פעמוני זכוכית, חרס ועוד שכאלה, שנשברים לפעמים? וכן, ראיתי גם כי הרחבת הנושא לבולים. יפה מאוד.

נשר11

New member
בולים תמורת פעמונים

היי בני, מעניין איזה פעמונים יש לך (ממתכת, זכוכית, חרסינה, וכו). יש לי קצת בולים, אבל בטח לא משהו מי-יודע-מה לאספן מיקצועי. אשמח לתת לך אותם תמורת פעמוני מתכת. תודה על הרעיון להחלפת בולים ופעמונים! נטלי

beni165

New member
פעמונים תמורת בולים...

היי נטלי קודם כל אני בכלל לא אספן בולים מקצועי, למען האמת אני דיי מתחיל. האוסף המרכזי שלי הוא מטבעות אבל מכיוון שהפעמונים סתם שוכבים אצלי הרחבתי את האפשרויות. יום שבת (מחר) אני אהיה אצל ההורים שלי ואחפש את הקופסא, אני זוכר שיש כמה ממתכת, אני אחזור אלייך עם תשובה. בני

נשר11

New member
תודה רבה לכולם!

וואוו - לא תארתי לעצמי שאם אשים הודעה בפורום - פתאום יהיו לי כל כך הרבה חברים חדשים! המון תודה על כל התגובות הנילהבות לאתר האוסף שלי, ועל השירים והכל. Rachelea - יש לי גם פעמוני זכוכית וחרסינה, אבל אני לא ממש מתלהבת מהם כמו שאני מתלהבת מפעמוני מתכת. ואכן, הם נישברים, במיוחד כשיש 5 חתולים בבית... בקשר לבולים: אם למישהו יש בולים עם תמונה של פעמון (שאין לי עדיין באתר שלי) - אשמח מאוד לקבל תמונה jpg להוסיף לאתר. כמובן שאוסיף מידע ליד התמונה על בעל הבול - כל מידע שהשולח ירצה שאשים. בקשר לשאלה על קוריאה - לא, לא הייתי... זה נכון שבמיזרח הרחוק ביכלל יש המון פעמונים. טוב, אולי עוד יצא לי להגיע לשם פעם... בשורה משמחת - "גיליתי" עוד אספן פעמונים בארץ, בבאר יעקב (ליד רמלה)! יש לו 400 פעמונים. בקרוב אבקר אצלו ליראות את האוסף. אספר לו על הפורום הזה. שוב, המון תודה לכולם! נטלי

מילא תמונות, אבל תרצי להוסיף לאוסף

בולים של ממש? ואם להרחיב את השאלה - האם תאספי גם תמונות של פעמונים, בולי פעמונים, כריות עם רקמה של פעמונים, מקררים בצורת פעמונים (נו, נסחפתי קצת, אבל הרעיון ברור...)? אם התשובה לגבי בולים חיובית, אנחנו מיד צולים לערימת האלבומים.

נשר11

New member
דברים עם פעמונים

מקרר בצורה של פעמון נישמע לי נהדר... אכן יש לי כל מיני ניספחים לאוסף (כרית עם ריקמת פעמונים, קופסאות בצורת פעמון, תמונות של פעמונים) - בד"כ אנשים שיודעים שאני אוהבת פעמונים נותנים לי מתנות יומולדת כאלו, וזה כמובן משמח אותי מאוד. אפילו יש לי שני בולים אמריקאים עם פעמונים. אבל אני לא מחשיבה את כל הדברים האלו לחלק מהאוסף, כי זה לא דברים שאני מחפשת במיוחד. זה דברים שפשוט "מגיעים אלי". אני תמיד שמחה ליראות אוספים של אחרים של דברים כאלו וללמוד מהם, אבל האוסף שלי הוא דיי ממוקד. כשרק היתחלתי לאסוף פעמונים, חשבתי שמה שחשוב באוסף זה הכמות. אחרי שראיתי אוסף פעמונים של מישהו שאסף כבר שנים, הבנתי שהרבה יותר מעניין להיתמקד בתחום ספציפי ולנסות להיתמחות בו. בחרתי קודם כל בפעמוני מתכת, ויותר ספציפית: פעמוני גברות, פעמוני אופניים, פעמוני חיות (עם דגש על פעמוני פרות) וסטים של פעמונים מוסיקאליים. כמובן שאני לא זורקת את הפעמונים מישאר הסוגים שהיצטברו אצלי, אבל אני לא משקיעה יותר בפעמונים שאינם מיתחומי ההיתמקדות שלי. בכל אופן, תודה על הנכונות ליצלול לחיפוש בולי פעמונים!

beni165

New member
מדהים

תקחו את מה שנשר11 כתבה, בכל מקום שמופיע המילה פעמונים תחליפו לבולים/ מטבעות/ או כל תחום איסוף אחר ו90% מהטקסט נשאר אקטואלי.... זה רק מוכיח את הקיום של הפורום הזה כמו שאנחנו (בהנהגת אבא של נועם) רואים אותו. בני

למעלה