אוסף עיתונים ומגזינים

אוסף עיתונים ומגזינים

שלום לכולם, זאת הפעם הראשונה שלי פה בפורום. יש לי עשרות רבות של מגזינים של "מעריב לנוער" משנת 2000 ומטה, כמו כן מגזינים של "Pc Magazine". אני רוצה להיפטר מכל האוסף הזה, ורציתי לראות אם מישהו רוצה לקנות אותם או להחליף אותם עם דברים אחרים. יש לי אוסף של טלכרטים מהארץ ומהעולם, אוסף פחיות משקה, בולים, אלו הם האוספים הגדולים שלי. אשמח לקבל תגובות כי יכול להיות שיש מישהו שמחפש את העיתונים האלו בשביל אוסף או ארכיון. תודה רבה, תומר21וחצי

שלום תומר וחצי,

לא ידעתי אם 20 (כמו בכינוי) או 21 (כמו בחתימה), אז השארתי רק את החצי... ברוך הבא לפורום. אני מקווה שתמצא בית חם לחוברות. בינתיים, אולי תספר לנו קצת על האוספים שלך? למה התחלת לאסוף, איך, מה יש בהם וכו'. אם תעלה כמה תמונות, אפשר גם לסדר לך מהן גלריה של האוסף. קדימה, תן לנו פרטים יותר מלאים.

עיתונים ומגזינים להחלפה/מכירה

אני כיום בן 21 וחצי (הכינוי ישן). אני אוסף כרטיסי טלכרט משהו כמו 7 שנים וזה האוסף המרכזי שלי. יש לי מאות כרטיסים מהארץ ומחו"ל, אבל בזמן האחרון אני דיי מזניח את האוסף. יש לי אוסף של פחיות משקה מהארץ ומהעולם וזה ממש יפה. בולים אני אוסף מאז שהייתי קטן, אבל באוסף הזה אני כמעט ולא משקיע. יש למשפחתי בולים רבים ושווים. כרגע אין לי תמונות, אך אם יהיה לי אשמח להוסיף. בנושא הכותרת, שוב מי שמעוניין במגזינים הרבים, מדובר על עשרות רבות שיפנה אליי. ביי ביי

מה עם בקבוקים מינייטורים...

של שתייה חריפה כמו כאלה שיש במטוסים? יש לך איזה משהו כזה? רותם

hagimarom

New member
מעריב לנוער ישנים

האם יש לך מעריב לנוער משנות השיבעים ותחילת השמונים? איזה עוד מגזינים וחוברות יש לך?

תגובה למעריב לנוער

יש לי מעריב לנוער משנות התשעים. יש לי Pc Magazine ועוד כמה חוברות מחשבים. אתה מעוניין במשהו?

hagimarom

New member
תודה

תודה תומר, אך אני מחפש חומר משנות השיבעים- תחילת השמונים. חגי

samuel b

New member
בין 30-20 שנה היו מחלקים בבקבוקונים

תוצרת ישראל ליקרים ויין כיום מעט יותר בעיקר לתיירים כמו בקבוקונים של סברה כולל בושם וכו" מעניין עם הם קיימים עדיין(סברה)

פחיות משקה

לאבא שלי יש כמה בקבוקים של משקאות חריפים, כאלו קטנים, אבל זה לא ממש אוסף. אני אוסף פחיות משקה כמו קולה ומשקאות קלים מהארץ ומהעולם.

uhg14

New member
האם יש לך עיתוני רכב

האם יש לך עיתוני רכב ישנים?

rachelea

New member
היי תומר - טלכרטים יש לך?

ואם כן, האם יש באחד הטלכרטים סביבון או פורפרה?

KaNiJa

New member
פחיות שתיה!

אהלן תומר, אני גם אוסף פחיות שתיה, יש לי כרגע כ-3000 פחיות שונות מהארץ ומהעולם. אנא צור איתי קשר בהקדם. ICQ - 21257827 eMail - [email protected] רונן.

למעלה