אוסף סימניות

אוסף סימניות

א. למי מחברי הפורום שאוספים סימניות, יש לכם דרך יעילה לאחסן את הסימניות שגם מאפשרת התבוננות יעילה בשני הצדדים שלהם, אולי אלבום מיוחד לסימניות או שקיות תצוגה? בינתיים אני שומר את כל הסימניות בשמרדף (ניילונית) אבל זה כבר מזמן אבד את כל הנוחות שלו ואם למישהו יש פתרון אחסון אחר זה יהיה אחלה.
ב. החלטתי שחוץ מהשאיפה לסגור את כל הסדרה של סימניות סטימצקי 1995, אני רוצה שתהיה לי לפחות סימניה אחת של כל חנות ספרים פרטית שקיימת בארץ. אם למי מחברי הפורום יש סימניות סטימצקי 1995 או לחלופין סימניות של חנויות פרטיות שאין לא צורך בהן, צרו איתי בבקשה קשר דרך המסרים של תפוז או ב[email protected]
המשך שבוע טוב ושקט על כולנו
אוֹרי כבר מזמן לא 22

הנומן

New member
יש דרך אחסון

ניתן לרכוש אצל רומנו בדיזנגוף דפי פלסטיק שקופים נטולי-חומצה המחולקים לשלושה תאים אנכיים בהם ניתן לאחסן את הסימניות ולראותם משני הצדדים. לדפים אלו יש קלסר מיוחד בו ניתן לאחסן כמה עשרות דפים. כ"כ, ניתן לרכוש דפים שחורים אותם ניתן להניח בין הדפים השקופים(interleaving Pages) וזה יתן רקע יפה לסימניות.

הנומן

New member
יש דרך אחסון - הפעם עם הקישורים

ניתן לרכוש אצל רומנו בדיזנגוף דפי פלסטיק שקופים נטולי-חומצה המחולקים לשלושה תאים אנכיים בהם ניתן לאחסן את הסימניות ולראותם משני הצדדים. לדפים אלו יש קלסר מיוחד בו ניתן לאחסן כמה עשרות דפים. כ"כ, ניתן לרכוש דפים שחורים אותם ניתן להניח בין הדפים השקופים(interleaving Pages) וזה יתן רקע יפה לסימניות.

תודה רבה

אבדוק. אם כי ברגע שאקנה אלבום מיוחד לסימניות אחרי שרק השבוע הבאתי עוד שישה פריטים שונים לאוסף אבין שלגמרי נהייתי אספן.

ארורה המלחמה

בגללה לא מוציאים סחורות מהמכס. הייתי במקום, אבדוק בשנית שבוע הבא, אזל להם. לגבי ארגזים לעומת קלסרים, מקווה להשאר בקלסרים ולא להגזים.

santaisr

New member
יש לי אוסף של תגים (בצורה דומה לסימנייה)

אני עושה להם רצועות מסקיט ניילון

סולי48

New member
אוסף סמניות מיוחד

ברשותי אוסף סמניות מיוחד ?

powo

New member
כאשר אתה מוסיף תגובה.

כנס אחרי מה שאתה כותב לחלון שכתוב הוספת קובץ.לוחץ על המילה עיון.ואז אתה בוחר את התמונה שאתה רוצה לשלוח.בהצלחה סולי

ממשיכה את ההנחיות: אחרי שבחרת את התמונה

אתה ממתין להודעה באדום האומרת שהקובץ נשלח בהצלחה ואז לוחץ שלח על התגובה.

ג רפאל

New member
שאיפות מבורכות

אכסון בקלסרים יכול לשמש אוסף קטן ביחס. כאשר תגלוש [אינשאללה] לאלפים רבים תראה שאין מנוס מאכסון בארגזים.....

למעלה