אוסף משחקי שח מט

קיפקף

New member
אוסף משחקי שח מט

שלום, אני חדש כאן והגעתי בעקבות המלצה חמה של POWO. אני אוסף משחקי שחמט ממקומות שונים בעולם בקרוב אצרף תמונות אני מאוד אוהב תמונות של אוספים - אז מי שאוסף - תמונה שווה 1000 מילים :) It's all about people

קיפי שלום,

המלצה של אברהם שווה אלף מילים, ולכן כבר עם הגיעך אתה מקבל דרגה של אמח"ת (אספן מכור חסר תקנה). אם אתה אוהב תמונות של אוספים - גש לראות את כל הגלריות של הפורום: בהערכה גסה יש לנו רבע מליון מילים שם... אם תרצהה להעלות תמונות של האוסף שלך - בבקשה. רק תגיד, נפתח לך גלריה.

powo

New member
ברוך הבא ירון

כמו שהבטחתי אתה מאד תהנה.אתה מוזמן להכנס לגלריות ולשוטט.אברהם

doroni10

New member
מנצל"ש- חמי חזר מטיול בבורמה וסין

והביא עבורי באמתחתו כמות ענקית של בולים, פשוט לא לתאר- משקל כל החבילה כ-3! ק"ג. הרבה עבודה... קשה, קשה,,
בין הבולים הסידרה הראשונה של בולי בורמה, אלבום כל בולי סין לשנת 1996, הרבה מבולי בורמה לכל אורך השנים כולל סידרת הבולים שהוצאה על ידי הכיבוש היפני בבורמה, ועוד מאות ואולי אלפים של בולים, חבילה של קרוב ל 100! גליוניות זיכרון מסין, בורמה, תאילנד והודו סין בכלל. ועוד כמות עצומה של בולים בתפזורת.. איפה להתחיל? לא יודע... אבל אם יש כפולים (ויש כפולים), בנושאים שמעניינים חלק מהציבור כאן- תהייו בטוחים שהם ימצאו דרכם אליכם
דורון,

תמיר1991

New member
המדינות בדרום-מזרח אסיה

הנפיקו כמויות לא מבוטלות של בולי חלל. אם אכן יש בולי חלל אשמח לקב. מה שכן, רוששת אותי מבולי נוף, אז אולי במעטפות יום ראשון ישראליות שיש לי כפולות (חוץ ממה שנשאר לי ממך נשארו לי עוד הרבה, חלקם הם הכפולים מאוסף שקיבלתי במתנה בבר-המצווה שלי). אם תמצא, תכתוב לי מסר, ונדבר. שבת שלום, תמיר.

doroni10

New member
פריט ראשון,עם סיפור מאד מעניין../images/Emo42.gif

הפריט הנראה כאן, יתכן שמדובר בזיוף, אבל הוא מאוד מעניין בפני עצמו: אם לא מדובר בזיוף, הרי שזהו Peoples republic of China, הידועה בפינו כסין, מספר קטלוגי בסקוט: 999a. הבול הוצא בשנת 1968, והכיתוב עליו: "כל תושבי סין אדומים" (או משהו כזה..). עכשיו שימו לב שטיואן מופיעה כלבנה.. מישהו לא אהב את זה, על אחת כמה וכמה שגם בטיואן לא אהבו את זה,תוך מספר שעות הבול נאסף ונגנז, כך שקיימים מספר בולים משומשים, ומעט מזה בולים שאינם משומשים. על שווי הבול.. לא כדאי לדבר.. כפי שאמרתי, ידועים זיופים של הבול, אם כי לא רבים. הבול המקורי הוצא בעיקר בניקבוב 11.5x11. ידועים מספר גליונות בנקבוב 10x10- מהם נשארו ממש מספר בולים בודד- הם מעטים שבמעטים. הבול המוצג הוא בנקבוב 10x10 לכן עולה האפשרות שזהו זיוף- מומחה יבדוק.. דורון,

doroni10

New member
שלח אלי בבקשה את רשימת המעטפות

להחלפה שיש לך
דורון,

python 4

New member
איזה צירוף מקרים, בדיוק היום התחלתי

את האוסף המזרח אסייתי שלי. OK, אני ישאר בשקט..

doroni10

New member
מבדיקה כללית- יש הרבה החלפות ../images/Emo13.gif

חלקן סדרות שלמות מבורמה. יקח לי קצת זמן לעבור על הדברים... אבל אל תדאג.. :) אגב, מבדיקה כללית, גליוניות המזכרת, רובן מתאילנד, אשר ידועה כמוציאה כמעט לכל בול או סידרת בולים- גליונית זיכרון. דורון,

doroni10

New member
בבדיקה כללית יש חתולים

צריך רק לבדוק אם יש אותם להחלפה- שכן הרי קודם כל הם הולכים לאוסף של אשתי :)

rachelea

New member
דורוני, אם יש בולים עם סביבונים

סביבונים, פורפרות וג'ירוסקופים - אנא עדכן אותי (גם אם אין כפולים). למרות שנראה לי שאני יודעת מה הונפק עד כה, אולי תהיה לי הפתעה....ויתגלה בול נוסף שלא ידעתי עליו. תודה.

doroni10

New member
בינתיים לא ראיתי סביבונים

אם כי בין גליוניות הזכרון ישנן גליוניות הזכרון שלפני מספר שבועות ביקשת שאבדוק בעזרת הקטלוג (משחקי ילדים- תאילנד, 1999- לקראת תערוכת 2000)- עכשיו כשהגליוניות בידי- חד משמעית: אין שם סביבונים.. אבל אני ממשיך לחפש :). דורון,

למעלה