אוסף מיניאטורות

1D B1

New member
אוסף מיניאטורות

שלום לכולם, ראיתם ממני כבר שאלה בפורום אבל כמעט ולא היו תשובות, השאלה הייתה בקשר למיניאטורות של בקבוקי שתייה. היום חשבתי שהגיע הזמן לנקות לסדר ולתעד את הבקבוקים. אז ככה- יש לי אוסף של 59 בקבוקים, בעיקר מחו"ל למרות שהבקבוקים הראשונים היו מהארץ. הכנתי רשימה של כל הבקבוקים ואני אצרף אותה להודעה. אני אשמח לדעת על עוד מישהו בפורום שמצעניין בנושא ויש לו אוסף, אני גם אשמח להחליף מידע או בקבוקים עם אנשים אחרים תשאירו פה הודעה עם האייסיקיו/אימייל/טלפון שלכם. אם יש אתרי אינטרנט שמוקדשים לנושא אני אהיה שמח לדעת עליהם. מצורפות גם תמונות של הבקבוקים. רשימה של כל הבקבוקים: 1. ברנדי 103 אוסבורן 2. אפטר שוק אדום 3. ברנדי וטרנו אוסבורן 4. רמי מרטין קוניאק 5. פאספורט סקוטץ' 6. ג'יימסון 7. torres-hors dag'e 8. armagnc- סיינט ויונט 9. badel sljivovica 10. שיבס ריגל 11. ג'ק דניאלס 12. ברנדי נפוליאון 13. קמפרי 14. J&B 15. סוזה- טקילה בלנקו 16. נמירוף שחור 17. אבסולוט וודקה 18. מרטיני ביאנקו 19. גראנטס 20. פינלנדיה 21. סוות'רן קומפורט- וויסקי 22. רום בקרדי 23. מייקרס מרק- וויסקי 24. קמוס קוניאק 25. ג'וני ווקר רד לייבל 26. פייפר מינט דסמון 27. ליקר מוצרט- זהוב 28. ליקר מוצרט- לבן 29. ליקר אמאדאוס 30. ballantines finest scotch whisky 31. רום ביאנקו 32. גראנד מארנייר 33. קרמה דה קסקו מונטנה 34. קורקו מונטנה 35. קוארבו אספשל- טקילה 36. ניקולס אוזו 37. טיצ'רס היילנד קרים 38. the famous grouse וויסקי 39. קווסטצ'ה- בלו פלם ברנדי 40. ursus וודקה 41. ליקר דה אורנג' דימון 42. פיץ' שנאפס 43. courvoisien קוניאק 44. ברנדי דרייק 45. ריקרד- שני בקבוקים 46. דנזקה- דניש וודקה 47. פרנו 48. פילבאס אוזו נקטר 49. torres 10 50. busnel calvados 51. principe larios 52. absolute citron 53. נמירוף לבן 54. קובנה- ליקר בננה 55. ליקר בננה ללא תווית 56. ייגר מייסטר 57. סמירנוף 58. בייליס אייריש קרים 59. מרטיני ביאנקו ריק

סניפטר

New member
הקורווזייה הזכיר לי את הטיול למזרח

הרחוק . קניתי בדיוטי סט בקבוקונים של מרטל וקורווזייה ,שלא יהיה לי משעמם בנסיעות הארוכות ברחבי תאילנד והסביבה . כמו כן גם לי יש אוסף נחמד אבל למען האמת אני לא זוכר כבר מה יש בו . נחכה שהמישפוחה יטוסו לחו''ל ואז נמטיר עליהם בקשות .

1D B1

New member
עוד כמה ביחד

מרטיני, ריקרד, פרנו, טקילה ואוזו

Jack Daniel

New member
איך לסדר אוסף?

תשאל בפורום "אוספים" יש כזה באמת, כאן יותר שותים וזה....

night mistress

New member
אמא שלי בדיוק הביאה שיבאז קטן

כזה מההפלגה שהיא הייתה בה.. ישר חשבתי עליך.. אחלה אוסף, אצלי הוא היה מחזיק מעמד שבוע
אני הייתי מסדרת אותם לפי סוג (יינות,ויסקי,מרטיני וכו'..) או לפי השנים..
אבל אני בחורה..אני נוטה להיות מסודרת ..
>אהמ..יש כאן כמה אנשים שראו את החדר שלי..אל תשברו לי את המילה הא?<

1D B1

New member
האמת ש...

סידרתי אותם לפי הבקבוקים שאני יותר אוהב ובקבוקים מפורסמים ומוכרים-מקדימה וכל השאר מאחורה.

למעלה