אוסף כתבות ישנות.

alon5559

New member
תכבד דעות של אנשים אחרים,

והם לא משווים פה בין פינק פלויד לנירוונה. נירוונה הושפעה מהפיקסיז, במיוחד מנוורמיינד והלאה, ועבור הרבה אנשים זאת דווקא השוואה לא רעה.

MilkShack

New member
ממ...

אני באמת צריך ללמוד לכבד דעות של אחרים. אני חייב להודות שיש לי בעיה עם זה.

violet2

New member
כן, דווקא מאוד הגיוני להשוות בין

שתי הלהקות. נירוונה והפיקסיז דומים בהמון דברים, והושפעו מאותם דברים, ונירוונה הרי מאוד הושפעו מהפיקסיז. וזאת לא סתם "עוד להקה" שהם הושפעו ממנה... גם קורט ניסה לחכות אותם בהמון דברים, וגם - זאת להקה ממש ממש ממש משפיעה עלההיסטוריה של המוזיקה. תראה את הסרט עליהם שמשדרים לפעמים בשידור חוזר בערוץ 8 - יש שם להקות כמו טראוויס ורדיוהד שמדברים על זה שכל מה שהם רצו בהתחלה זה להיות "עוד פיקסיז". חוץ מזה שיש להם שיקרים מעולים מעולים, ואלבומים שבלעדיהם הרבה מהמוזיקה היום הייתה שונה. וזה בלי להכנס לזה שבלי להקות כמוהם וכמו סוניק יות' וREM כנראה לא היה הגראנג', כי הם "הכינו לזה את הקרקע" באנדרגראונד האמריקאי של סוף שנות ה80. טוב, עד כאן, מצטערת אם זה מבולגן, עכשיו כמעט ארבע בבוקר.

alon5559

New member
מסכים עם כל מילה ../images/Emo45.gif

אגב ראיתי את התוכנית על הפיקסיז בערוץ 8 כבר כמה פעמים- תוכנית נורא מעניינת, במיוחד למי שאוהב את הלהקה. אגב, גם קורט אמר באיזה ראיון שהוא שבסמלס הוא ניסה להעתיק מהפיקסיז, משהו כזה. לא קשה לדעתי לראות את ההשפעה שלהם על נירוונה. נ.ב- דייב גרוהל מתופף מעולה.

Sum41xGiRL

New member
אתה לא יודע על מה אתה מדבר,

הפיקסיז היו אחת מלהקות האנדרגראונד החשובות בשנות ה80. להקה בסדר גודל של HUSKER DU, BLACK FLAG, MINOR THREAT,DESCENDENTS,DEAD KENNEDYS,SONIC YOUTH, REM ועוד להקות חשובות. זה ברור שהפיקסיז לא רואים את נירוונה ממטר(אני כן חושב שהפיקסיז להקה מעפנה)

Unflushable

New member
3 כתבות שאני כתבתי

על נירוונה פליים מי אז מאץ' אז יו וונט

MilkShack

New member
כתבות עשירות ומעניינות.

רק שאני חולק עלייך בכמה מהדברים (מלבד זאת Somthing In The Way הוא השיר האהוב עליי ).

למעלה