אוסף כנפיים

bobwings

New member
אוסף כנפיים

שלום לכולם אני אוסף כנפי צוות אויר וצוות עזר אויר מכל העולם. כרגע יש לי קרוב ל-500 כנפיים מ-79 מדינות. במידה ויש אספנים אחרים בעלי תחביב דומה אשמח ליצור איתם קשר. יש לי לא מעט סמלים צבאיים מכל מני מדינות להחלפה כולל כנפיים וסמלים אחרים. ברוך

vagy

New member
אני אוסף תגים של צה"ל

אז אם יש לך גם תגים תשאיר לי הודעה. תודה ירון

itzm

New member
ברוך הבא ברוך !!!!!

אתה לא מכיר אותי אך אני מכיר אותך שמח שמצאתה אותנו אני בטוח שיש לך את זה בבית אבל לחברי הפורום הכתבה שפורסמה באחד העיתונים אני פשוט לא זוכר איפה חבר שלי הביא לי את זה זו לא סריקה שלי נ.ב אני אוסף סיכות צהליות ויש לי גם כמה סיכות של כנפיים אני הכי גאה בסיכה אחת סיכת מטילן שיש לי

בּני

New member
איציר - אתה אוסף רק מישראל נכון?

למעשה רשמת צהליות אבל אני מוודא
כלומר אתה אוסף את כל סוגי הסיכות של צה"ל נכון?

itzm

New member
כן צהלי בלבד

ואני קצת גלשתי לתחום של בריגדות וכוחות הביטחון

dan the man

New member
יש עוד אשדודי!!!!!!!!!

מצויין אז אני דן ואני בן 13 מאשדוד ואני אוסף מטבעות ושטרות מכל העולם ברוך הבא לפורום שלנו מקווה שתסתדר פה... וסתם שאלה מעניינת באיזה רובע אתה גר?

בּני

New member
מדהים

איזה התקדמות הין הכתבה להודעה שלך.
נשמח לשמוע קוריוזים על השגת פריטים מתימן למשל?! והכי חשוב - ברוך הבא.

bobwings

New member
התקדמות האוסף

שלום לכולם תודה על התגובות החמות. הכתבה הזאת פורסמה בבטאון ח"א בפברואר 2001. בכמעט 3 שנים שעברו באמת הכפלתי את האוסף. אני מתכתב עם אנשים בכל רחבי העולם ומחליף איתם סמלים ישראלים תמורת כנפיים שיש להם. האמת שאין יותר מדי קוריוזים כי כל הכנפיים ממדינות עוינות השגתי דרך אספנים באירופה ואמריקה. הלוואי ויכולנו להתחלף עם חברה ממדינות ערב אבל ב"תענוג" הזה יזכו כנראה נכדינו
דרך אגב לשאלה של בני אז אני גר ברובע סיטי של אשדוד שיהיה לכולנו שבת שלום

itzm

New member
WOW

איזה תחום קשה בחרתה לך אבל אני רואה שאתה עומד במשימה !! יש לך אפשרות לעלות את התמונות לגלריה שאריק יפתח לך כשהוא יחזור מחופשה באילת ואז נוכל להיתרשם יותר מהאוסף שלך !!

למעלה