אוסף ישן

נועיק

New member
אוסף ישן

הגיעו אלי חפיסות רבות של קלפי טארוט שהיו שייכים לבנים של חברה טובה, והם כבר לא נעזרים בהם. תהיתי בקשר לכך - האם יש מי שמעוניין לקנות אותם? מה העלות של חפיסות ישנות? האם אפשר בכלל לפרסם כאן מכירה פרטית כזו? מחכה לשמוע (לקרוא) מה תשיבו לי. תודה ויום נפלא נועה

בוקר אור נועיק ../images/Emo140.gif

אשמח לדעת אלו חפיסות יש ברשותך מה מצבן ? האם הן שלמות ובמצב טוב ? כמי שמטפחת לעצמה אוסף קלפי טארות אשמח לקבל את הפרטים.

נועיק

New member
רשימה (תודה על האפשרות)

The Jungian Tarot Yeager Tarot of Meditation Sacred Rose Tarot Deck Medicine Woman Tarot Tarot of Moon Garden Tha Prediction Tarot Deck Connolly Tarot Deck The Hermetic Tarot (לדפנה רזיאל - הנה יש) The Stairs of Gold Tarot Tarot of Love Arcus Arcanum Tarot Ibis Tarot Londa Tarot Tarot of the Spirit The Gill Tarot Deck I The Juggler Deva Tarot Tarot Universal Daly Voyager Tarot The Phoenix Cards זהו...

אורי רז

New member
לפחות חלק מהחבילות הללו עדיין בדפוס

ולכן הערך שלהם לא גבוה במיוחד, לדוגמא ה Connolly Tarot Deck. הערות ספציפיות: - ל Tarot Universal Daly יש מספר מהדורות, רובן זולות, אך המהדורה הגדולה עם שולי הזהב עולה בחנויות כמה מאות שקלים טובים, ולכן גם כמשומשת אפשר להשיג עליה מחיר טוב. - על החבילות שאזלו מהדפוס אפשר לקבל מחירים טובים, ושווה לבדוק אחת אחת באמזון וב eBay כדי לקבל מושג. ספציפית, אני חושב ש The Stairs of Gold Tarot היא חבילה מבוקשת שאזלה מהדפוס.

אורי רז - תודה !

חשבתי לדרוש עבורם 200 שקלים... ואני מקווה שגם נועיק תהיה מעוניינת במחיר זה... דפנה

אשמח לקנותם ממך...

שמחתי לקרוא שבין חפיסות הקלפים יש לך גם את ההרמטיק טארוט... אנא צרי עמי קשר טלפוני או באתר... ואשמח לבוא עמך במו"מ... בנושא - מחכה בקוצר... 04-8714151 דפנה רזיאל י-ש !!!!!!

הרמטיק טארוט ?!

האם יש בין הקלפים שקיבלת - קלפים של הרמטיק טארוט... אלו קלפים קבליים ? אם כן, היית מאד רוצה לרכוש אותם... התקשר, דפנה

נועיק

New member
הטיפול בחפיסות הועבר למגדה

היא תמשיך מכאן - (magda) בהצלחה לכולם

magda

New member
מצטערת נועה לא הספקתי להודיעה...

כל מי שמעוניין בחפיסות יכול לפנות אלי חוץ מהחפיסות שנועה כתבה את שמם קודם יש לי עוד שניים THE MYTHIC TAROT THE POWER DECK ...THE CARDS OF WISDOM שאשמח אם יש לכם מושג מה המחיר שלהם. מגדה

היי מגדה, הנה את כאן../images/Emo65.gif

יש לך מושג גם בקלפי " פנימיאלים" וקלפי מרלין?? לא שכחתי אותך,למרות שלא היית בסביבה
אריאלה באהבה

kashke

New member
בעיקרון -מחיר כל חבילה כ- 100 "תפוח

ים חדשים" חחחחחחחח יש אתרים שלפעמים מוכרים בהנחה. בהצלחה

מחכה לאיתות ממך...

האם מחר ביום שני תבואי לבקר כמו שהבטחת ? התקשרי כדי שנתאם... להתראות דפנה

מי זו מגדה ?

ואיך אפשר להתחבר אליה... ומה בקשר לקלפי הטארוט שהבטחת לי כי תשימי אותם בצד ? מחכה לתשובה - דפנה

למעלה