אוסף חמסות

ronmerav

New member
אחרונה והכי יפה

זו חמסה שרקמה אמא שלה (חמותי). האוסף ברובו של חמסות קטנות כגון מחזיקי מפתחות, מה שיאלץ אותי בעתיד לקנות לה חמסות עבודת יד של אמנים. זה קצת יקר (בודאי כ-200 ש"ח למשהו יפה)ואולי אסתפק במתנה אחת כזו מדי שנה. אבל התמיכה באמנים ישראלים חשובה בעיני מאוד.

תמיר1991

New member
אכן אוסף יפה.

אמא שלי, אמנית במקצועה, מוכרת בין היתר חמסות מדהימות ויחודיות, לפרטיים. בנוסף - בקניון איילון בר"ג, בימי חמישי. ניתן למצוא עבודותיהה גם בקניותר בנס-ציונה. תמיר.

המחירים לאו דווקא כל כך גבוהים

והייתי רוצה להמליץ לך על החמסות של מישהי שאני מכירה מפורום אומנות שימושית, אבל אני חוששת שזו פרסומת (ועדיין לא התוודעתי לכללי הפרסום כאן, אם כי זכור לי שלאמא של תמיר יש פרוטקציה
) אז אם אתה מעוניין שלח לי דואר ל- [email protected].

ronmerav

New member
תודה

זה נראה מעניין אבל לא אעשה שימוש בקישור בזמן הקרוב. אני חוגג 25 שנות נישואין מ-ד-ה-י-מ-י-ם בטיול של 3 שבועות לארה"ב עם אשתי. אנחנו כבר בלחץ של אריזה וכו'. מיד כשנחזור נתחיל בחגיגות העשרים וחמש הבאים...

ליילנד

New member
../images/Emo57.gifמה גם זה אספנות../images/Emo35.gif

יש לי גם די הרבה על הקיר ומחוצה לו, אגב עם מישהו מצפה לשמירה מהם שלא יחיה באשליות, היו לי שתי קירות מלאים והיתה לי שריפה בבית.... אם כך אז יש לי גם אוסף
ות, אנחנו משפחה ברוכת אוספים

אוסף משגע ../images/Emo45.gif

אני מאוד אוהבת חמסות וגם גיסתי אוספת חמסות אנסה לארגן כמה תמונות... כמה חמסות יש לגיסתך באוסף?

elcool

New member
רוב החמסות זה מחזיקי מפתחות. לא?

אפשר תמונה יותר ברורה של הגדולות והיקרות/יפות?

powo

New member
אוסף יפה מאד

בכל כך הרבה חמסות.אין צורך לפחוד מכלום.אברהם

ronmerav

New member
אפשר אבל...

אשמח לשלוח צילומים ברורים יותר, אך לשם כך עלי לנסוע שוב לגיסתי. זה אמנם לא כל כך רחוק, אך ראה תשובתי לאמא של יותר תחת הכותרת "תודה" בשרשור הזה. אני מבטיח עוד הרבה תמונות מאוד מענינות של אוספים: מרצפות ישנות יפהפיות, סורגי עץ, מעמדים למגהצים, פלקטים ישראליים ישנים וכל זה עוד לפני שדיברנו על האוספים שלי עצמי...חלק מן התמונות כבר ישנן ואני מקווה מחר להעלותן.

ronmerav

New member
הודעתי הקודמת היא תשובה ל-ELCOOL.

השרשור קצת מסתבך לי...

בּני

New member
מה דעתכם על החמסה הזאת?

הפתעה שעשו לנו לכבוד החתונה וחולקה לכל האורחים... פעם הייתה גם אבן ומחזיק מפתחות אבל הם נעלמו. בני

למעלה