אוסף חינם להורדה

volatile

New member
אוסף חינם להורדה

למען האמת לא קיבלתי את מנת הצומי השבועית ולכן אני אפרסם בשנית את האוסף שהכנתי לסוף השבוע... הנה הטראקליסט: The Rza - Fury In My Eyes/revenge (Feat. Thea) - אחרי שהגאון הזה עשה פסקולים לגוסט דוג, קיל ביל ועוד. הוא מוציא פסקול לסדרת האנימה Afro Samurai. מלבד שהפסקול מומלץ בחום. השיר הזה פשוט יוצא מהכלל ומצויין בצורה בלתי רגילה. 2. Braille - Shades Of Grey Feat. Toni Hill - ברייל הוא אולי אחד מהאנשים המוכשרים באנדרגרואנד. הבחור הוציא את אלבומו הראשון שהוא גם הפיק מוזיקלית לבד בגיל 16. ומשם זרמו כבר מים בנהר ופני השטח השתנו. אומנם הוא עדיין שייך לזרם של ההיפ-הופ הדתי, אבל בשיר הזה ניכרת בעיקר הבגרות שבו. ההפקה שגם עליה הוא חתום מצויינת ומתארחת בקולות רקע הזמרת הנפלאה טוני היל מסיאטל. 3. Plan B - Missing Links Feat. Radiohead - פלאן הוא ראפר בריטי שהוציא לאחרונה אלבום שנקרא Pain it Blacker, כאשר באלבום הוא מסמפל מספר שירים שבו נגיד לא הכי קרובים בעמדה הבסיסית שלהם להיפ-הופ (ביניהם לאונרד כהן ווילי נלסון). התוצאה מספקת בהחלט. 4. Asheru and Blue Black of the Unspoken Heard - Soon Come - אומנם לא שיר חדש בכל צורה (2001 זו השנה). אבל צמד המוכשרים האלה הם התגלגלות ישירה של ה - native tongues (זרם של שנות התשעים, הרכבים בולטים בו Black Sheep, a tribe called quest ו - de la soul) . מוזיקה טהורה מאלבום הנושא את אותו שם. 5. Non-Prophets - The Cure - ס‘ייג פרנסיס וג‘ואי ביטס הם הלא-נביאים . אלבומם מ - 2003 נקרא Hope והוא שונה מרוב החומר הרגיל של ס‘ייג ברובו. לכן זה אירוני שבחרתי דווקא את השיר הזה שהזכיר לי את הס‘ייג שאני אוהב. המשורר המוזר והמיוחד. הביט פשוט ממיס, כלי הנשיפה האלה פשוט עושים משהו בעמוד השדרה - ”When a boy write-offs the world its done with sloppy misspelled words, when a girl write offs the world its done with curses. i‘m searching for a cure“. 6. Brother Ali - Faheem - יש בעלי (שאם תרדו קצת בדף תוכלו לקרוא ביקורת על אלבומו האחרון). כנות אשר אני מוצא כנדירה במוזיקה שחורה, מן יושרה כזאת בגובה העיניים. אחרי אמינם וסלאג גם עלי מקדיש שיר לבן שלו. מצויין. 7. Joy Denalane - Im Ghetto von Soweto - נקח מנוחה מהראפ, עם קצת סול אירופאי משובח. ג‘וי היא זמרת מגרמניה, הגרסא הזאת היא גרסאת ההופעה החייה, לשיר מאלבומה המצויין כשלעצמו Mamani. מומלץ בחום להפעיל את הציפור עליה. קול מדהים, וסטייל שמריח מוינטג‘. 8. Atmosphere - Shoes - אני מת על השיר הזה מכמה סיבות: א. כי הוא משעשע וחכם. ב. כי דווקא העטיפה המוזיקלית המינימלית נותנת צ‘אנס למוזיקה לצאת החוצה. 9. Sage Francis - Makeshift Patriot (Gruvis Malt 03) - טוב נו כן כן, עוד שיר של ס‘ייג (ונחשו מה עוד מעט עוד אחד). מדובר באחד משירי המחאה הראשון וללא ספק אחד מהחכמים משהם שיצאו אחרי 11/9 נגד הפעולות באפגניסטן. הגרסא המקורית טובה, אבל זאת מסיבוב ההופעות של ס‘ייג ביחד עם ההרכב המצויין Gruvis Malt וזה נהדר לשמוע את העיבוד שלהם לשיר הזה. גם ס‘ייג מעלה את ההופעה שלו. אחרי האלבום החי של Atmosphere עם ה - Heirospecs זה אלבום האדפטצייה החייה האהוב עלי. חובה של שיר. נא להקשיב למילים. P.O.S. - P.O.S. Is Ruining My Life .10 - עד עכשיו לא היה מי יודע מה של חיבור ביני לבין P.O.S. הוא נורא חזק בקטע של Pאנק שלא מדבר אלי ממש, אבל הקטע הזה ששמעתי ב - Myspace שלו פשוט הפיל אותי מהרגלים. בועט, ובדרך טובה. 11. Sage Francis - Inherited Scars (Gruvis Malt 03) - אחד השירים האהובים עלי מ - Personal journals, אלבום ההיפ-הופ הפואטי אולי הכי מוצלח שאני מכיר. שוב אני sucker לכלי נשימה בהיפ-הופ. הלינק נמצא בפוסט האחרון שלי בבלוג המוזיקלי משהו אחר דעות ונאצות יתקבלו בברכה. פלג.

tomoshe

New member
אמרתי לך לקנות סיר ומשפך

בגלל שלא קנית, היית חייב לקום מהכסא להשתין, לא הספקת להקפיץ את ההודעה שלך במשך שתי דקות תמימות, ההודעה עברה לעמוד שלוש, ונשארת במינוס 2 קילו של צומי. סיר ומשפך בנאדם סיר ומשפך. או סתם חיתול כמו קאפויה.

volatile

New member
אני יודע שזה היה ניסיון (כושל)

להצחיק. אבל תפסיק ללכלך. אני מקפיץ הודעה מקסימום שלוש, ארבע פעמים במהלך מספר ימים. אז תחסוך את סיפורי האימה.

tomoshe

New member
התכוונתי יותר כמו איזי אי

הידעת שדוב שורין ונועם פדרמן נמצאו משתובבים בגורן של תל רומיידה על ערימות חציר? אכן תמונות קשות.

tomoshe

New member
תגיד לי

אם אני עוזר לך להקפיץ, וגם משעשע את הציבור תוך כדי (או לפחות את קאפויה), אתה עונה לי כי נעלבת או כדי להקפיץ שוב?

dune d

New member
על פלאן כתבתי קצת

כאן, בהחלט אלבום/מיקסטייפ מעולה. השיר הטוב הוא כמובן Cast A Light המרגש.

TakTik

New member
סייג' פרנסיס - אלבום חדש

אני בדיוק במהלך השמיעה הראשונה שלו, ואין ספק שסייג' הוא סייג'. Human The Death Dance זה השם. לא קל כרגיל, אבל תמיד פוגע בדיוק במקום הנכון. אחרי Personal journals יש למישהו ספק שהוא חייב לשמוע את זה?

למעלה