אוסף הודעות :)

היי לכל מי שהיה אתמול בהרצאה של

באפי והקהילה הגאה. אני מאוווד אהבתי את ההרצאה נאמר שכמעט הרוב של הפורום הזה אוהב באפי ועידו היה מאווד מעניין כמרצה. וגם אם כל הכבוד אחרי שראיתי את הפרק אני יצאתי מהעולם עם דמעות וזה קורה לי הרבה פעמים ליד אנשים , הפרק הזה כ"כ השפיע עליי. אם מישהו כאן היה אתמול בהרצאה המדוברת הייתי מאווד רוצה לקבל קצת מהתובנות . והיה אני אריאל , אני גם חלק פעיל שח בנים בלבד ואני בן 23.

DxJx GADRIEL

New member
כולם בבומבמלה, ולי יש ייתרון

הדרום שלי מקבל תאוצה מאחר ואני רבע שעה מבומבמלה, אז אני יכול לחזור הבייתה קצת ^_^ אסכם את הבומבמלה עד כה... חם אתמול הייתה ההופעת דראג שלי ושל איתי היו 30 אנשים דקה לפני המופע, עשר שניות לפני המופע הייתה פ-ת-א-ו-ם נהירה המונית היה פשוט ע-נ-ק מופע של 6 דקות התארך לחצי שעה ^_^ סטייללללללללללללללללללללללללללללל יאללה עפתי לבומבמלה פשאו

שלום אני יודע שלא כתבתי טוב

אז ככה עוד פעם יש לי חבר ממש טוב שהכיר משהו עכשיו חבר שלי אמר לי פעם שהוא לא אוהב לנשקה בנים לפני כמה זמן חבר שלי הכיר משהו מי פה לשם ראיתי את חבר טוב שלי מנשקה משהו שהכיר אותו עכישו אני מקנה בילד הז מה אני עושה עכשיו אני מרגיש ילד זבל בגלל שילד הז אוהב אותו ואני מקנה בוא חבר שלי יודע שאני קצת מקנה שהוא מנשק אותו אבל אני לא רוצה לנשקה את חבר אבל יש לי את הקטע הז שאתה רוצה גם.... סתם משהו לא קשור יש פה אנשים מי חיפה ?? אני לא מחיפה אבל אני רוצה לגיד שיש לכם מסיבות טוב אתמול הייתי בגוטה היה לא משהו בגלל הDJ אבל בקטה :) נ.ב אנשים אני לא דסלקת אני כותב במקלדת באנגלתי בגלל זה יש מילי שאני לא קורים נכון חח אז מה זה סליחה

kuper7

New member
תהנה חיים שליייי!!!

אבל לא יותר מידי...! =] מתגעגע המווווון! אוהב'תך!

Reut l

New member
סוד!

שלום אריאל../images/Emo13.gif

אני עידו, ואני העברתי את ההרצאה. אני כל כך שמח לראות את התגובה שלך, ומאוד שמח שנהנית. אם תרצה לדבר או כל דבר, אפשר כאן או במסרים

למעלה