אוסף הודעות

• פותח הנושא snea
  • פורסם בתאריך

snea

New member
נסעתי לפולין לשמונה ימים

תשמרו טוב על הפורום!!

givatronist

New member
היום ב3 ברשת א שעה שלמה על........

פירסומות ובני נוער. האזנהטובה

יום תחבורה ציבורית

יום א', 18.9 הוא יום התחבורה הציבורית בישראל. האירוע נערך במסגרת אירועי שבוע התחבורה העולמי, ומהווה את גולת הכותרת במאבק הלאומי בפקקים, תאונות הדרכים וזיהום האוויר. יום התחבורה הציבורית יצויין בהפנינג ארצי ענק. בתוכנית: נסיעות חינם באוטובוסים בערים הגדולות, אירועים בשכונות לכל המשפחה ועוד. פרטים נוספים באתר של מגמה ירוקה.

הצלחנו...!!!!כולם לקרוא..

המאבק נגד קסטרו הצליח!! מתוך עיתון הארץ של היום (עמוד א9)- מודעה של כמעט עמוד עיתון שלם. לקוחות קסטרו היקרים! בהתאם להבטחתנו ולאור הערות שקיבלנו מחלקכם ערכנו בדיקה בנושא השימוש בפרוות. בעקבות הבדיקה, הגענו להחלטה להפסיק את עיצוב וייצור המוצרים העשויים פרווה שיווק המוצרים ייפסק לאחר מכירת המלאי. בברכת שנה טובה. זה מוכיח לנו שיש בידנו את הכוח לשנות...בואו נשתמש בכוח הזה.

black angel 11

New member
לתת באהבה

אוקיי אני לא בטוחה שזה קשור לנושא הפורום ואני מצטערת ,אבל זה נושא חשוב מאוד שכמה שיותר אנשים צריכים לדעת עליו. לאלה שיודעים ולאלה שלא ,עמותת לתת מארגנת מבצע איסוף מזון בסופרמרקטים,שבו מתנדבים צעירים ומבוגרים יאספו מזון למשפחות נזקקות. המצבע נערך עכשיו בכוונה כדי שהאוכל שייתרם ישמש למשפחות בחגים הקרבים ובאים ,מי שרוצה עוד מידע על המבצע או על עמותת לת שישלח לי מסר או ישאיר לי הודעה. אבל אני מבקשת ממכם תתנדבו ,זה לא הרבה זמן וזה יכול להשפיע ולעזור . אנג'ל

קבוצת נוער מהפכנית בחולון

בחולון מוקמת בימים אלה קבוצת פעילות מהפכנית בנושאים שונים ומגוונים הקשורים לשינוי החברה שלנו בני נוער שרוצים להצטרף להקמת הקבוצה מוזנים ליצור איתי קשר כאן במסר אישי או באימל [email protected] נועה

nehtab

New member
בסוף מה נשאר ממנו בכלל?../images/Emo35.gif

קטע חבלז'י ששווה מאוד לקרוא: אדם חי שבעים שנה, שמונים שנה, בסוף מת. הגוף חוזר לעפר ונשאר מאותו אדם רק דבר אחד- הנשמה. כמה זמן מחיינו אנחנו מקדישים לנשמה וכמה זמן אנחנו מקדישים לגוף? אם נבדוק, נגלה לצערנו שרובנו ,ספק אם בכלל, מקדישים זמן לנשמה. אף אחד לא רוצה להגיע לסוף ימיו, להסתכל אחורה ולגלות- לא הספקתי לעשות טוב בחיים, לא הספקתי לטפח את הנשמה שלי. אנחנו נמצאים בחודש אלול, חודש הרחמים והסליחות, זמן שנועד לחשבון נפש. זה הזמן שנחליט כולנו- מעכשיו, אני משנה כיוון, מעכשיו אני פונה לפניה חדשה טובה יותר. זה הזמן לעשות חשבון עם עצמנו- האם אנחנו רוצים ללכת בדרך ואז להגיע למקום לא ידוע? כל אחד צריך להציב לעצמו מטרה בחיים, מטרה נשגבה, לשאוף כמה שיותר למעלה, גם אם לא נגיע למטרה לפחות נתקרב אליה. באהבת ישראל ננצח, צו השעה- אהבת חינם. חייך אחי, אתה יהודי. סגולה לצאת זכאי ביום הדין- ראש השנה- לקבל על עצמך קבלה טובה.

Seidman

New member
תתחדשו על המנהל../images/Emo140.gif

ואף אחד אפילו לא שלח לי מסר בנוגע לחידוש?
יום אחד וגם אני אהיה כחול פה (כמובן אצטרך להפטר מכמה פורומים מיותרים שאני כבר מנהל אותם
) מזל טוב בכל מקרה

MsUnderstood

New member
אם הייתי אומר לי ביום חמישי שלום

יפה אולי היית נכנס לניהול...חחח וגם היית מדבר עם מי שהקים את הפורום הזה אז בכלל היה לך מקום בניהול...חחחח

למעלה