אוסף בולים!!!

אוסף בולים!!!

סרקתי לכם את העמוד בולי ישראל שלי הוא מסודר לפי מחירים ורק רציתי לדעת אם יש פה איזה בול ששווה ומה דעתכם עליו?!

yblumann

New member
שוי הבולים

הבולים המוצגים הם בערך נקוב של דמי דאר לשליחת מכתב בארץ והם חתומים. אין להם יותר מערך מינימלי. Yoram

avitalit

New member
תגדירי "שווה" . הבולים שלך שווים

אם את אוהבת אותם,מקדישה להם זמן ,מסדרת אותם ונהנית מהם - אז הם שווים לך . דעתי עליו שהוא אוסף חביב, מזכיר לי קצת את האוסף שהיה לי עד לפני כמה שנים ולדעתי הוא יכול להיות הבסיס לאוסף הרבה יותר גדול - אם תתחילי לטפח אותו ולהוסיף אליו עוד בולים . איזה עוד בולים יש לך באוסף ? אני חושב שלהדר - הבת שלי יש כמה בולים להחלפה לשלוח לך אז תשלחי במסר את הכתובת . מבחינת ה"שווי" הקטלוגי של האוסף - אין לך בדף הסרוק אף בול "שווה" . בעיקרון-מרבית בולי ישראל ה"שווים" הם בולים לא חתומים ועם שובל מלא ודבק מקורי שלם . דפדפי קצת בשאלות הנפוצות של הפורום ותקבלי קצת יותר מושג . שבוע טוב איצ

יש לי עוד בולים באוסף ברור!!!

יש לי אלבום מיוחד לבולים עם חותמות ועוד אלבום לבולים חדשים ולא משומשים זה הלאבום עם החותמות ויש לי מרצות שונות כגון:מצרפת,פינלנד,נורווגיה,שוודיה,אנגליה,ארה"ב(בולים מאוד ישנים),ספרד,תאילנד,אירלנד,בולגריה,נפאל!!!! אז מה אתם אומרים?! ובקשר לבת שלך אני אחשוב על זה ואני אשלח לך מסר!!!

תמיר1991

New member
אני חושב שזה אוסף נחמד,

אבל לא הרבה יותר מזה. כדאי לך לטפח אותו ולהשקיע בו ואולי להגיע גם להישגים. שמי תמיר, ואני אספן בולי ישראל וחלל בן 13 מת"א. אולי נוכל להיות בקשר, יש לך משהו בנושא חלל? תמיר.

python 4

New member
היי קמילה!

לא יודע אם זו הפולניות שבי (או משהו אחר) אבל מתחשק לי לבוא אליך הביתה ולסדר לך את הבולים באלבום לפי גודל, או לפי נושא, או לפי משהו.. טוב, אם ככה את אוהבת אותם אז אני מניח שזו זכותך המלאה, ואני יאלץ להתגבר על דחפיי. אוסף יפה יש לך! אנא, התערי בפורום.

בוסטר1

New member
צילומי בולים

יש לי צילומים של חלק מבולי תעופה חלל ישראל שלי אבל הם 1.2 מגה כל צילום איך אני מקווץ אותם או שאני אשלח אותם למישהוא במייל והוא יפרסם אותם

איך לכווץ תמונות:

שמור את התמונה במחשב.
פתח את תוכנת "צייר" המכונה גם "paint".
פתח את התמונה ששמרת.
בחר באופצית stretch/skew, והכנס את הגודל המתאים (בדרך כלל 50% בשני המימדים, אפשר גם פחות). נסה להגיע לגודל של בערך 10X15 ס"מ על גבי המסך.
שמור את התמונה בעזרת save (או save as עם שם אחר).
בדוק ע"י קליק ימני על שם הקובץ ואופציית properties מהו גודל הקובץ. אם הוא קטן מ- 250 ק"ב, זה בסדר.

למעלה