אוסלו...מי שמע מי ראה...

Gefen

New member
תראו מה זה....

השרשור התחיל מבחורה תמימה שביקשה לדעת משהו על אוסלו.. בלבלנו לה ת´מוח חזק וגם לא עזרנו בכלום.. פחחח.... איזה יעילים אנחנו

Gefen

New member
אני בעד לשאול...

והנה מסתבר שיש הסבר והוא לגמרי הגיוני.. אז למה לשתוק? כדי להנציח את אי ההבנה? אני אישית שמחה שהשאלה נשאלה וההסבר ניתן...מה רע בזה? גפן

inbale

New member
סליחה

אבל כשזה נעשה בצורה של שאלה זה בהחלט בסדר וכשזה נעשה בצורה של העברת ביקורת זה פשוט נראה לי מיותר. לא תמיד כל הודעה כאן צריכה להתאים לציפיות האישיות של אנשים. גם אם השפה לא נראת אז או קיי אתן מכירות את האנשים המדוברים ויודעות שכאן זה לא איזה פורום זנותי אז לא חייבים להעיר. דרך אגב שהמדבקות הנ"ל מסתובבות על רכבי ישראל כבר כמה שנים טובות מאז רצח רבין וגם הרבה לפני.

Gefen

New member
ענבל אני לא מסכימה

נכון שאנחנו מכירות את האנשים המדוברים וברוררר שזה לא פורום זנותי.. אבל...זה פורום..ולא צ´אט..... זה ההבדל.. ואחרון חביב - אני לא מכירה את הסטיקר המדובר..נשבעת... ואם בא לך להמשיך את הדיון הזה - נעשה את זה במסנג´ר..לפני שנתחיל לשעמם פה את כולם או לחילופין ללכת מכות בפרהסיה..
חוץ מזה ..אני ואת כבר מזמן הסכמנו..שכמעט על שום דבר אנחנו לא מסכימות..נכון? וזה כל הכיף...

inbale

New member
רגע

אבל עכשיו יש אתגר פה..אנחנו מתקרבות לשפיץ..מי תגיע ראשונה לשפיץ.. חההההההההההההה

Gefen

New member
אוחח..אני לא טובה בזה...

אבל אתגר זה אתגר.. אז מי מאיתנו תצעק "אין כמוני...הגעתי אל הפוני !!!!."???..... והחידה להפעם - מאיפה לקוח המשפט הגדול הזה?? וזה קל..באמת שזה קל..משאלות ה- 200 ש"ח.....

nir2323

New member
בנות- רק הלכתי לישון ומתחילה מלחמת

עולם 3, לא שמעתי שום אזעקה, (רק את המואזין בשעה 5), טוב מבין שהעניינים נרגעו. ויניב כן הבנת את כוונתי, ומורן וגפן שדיברו על חזרה לארץ, אז תיקחו בחשבון שכל מה שהכרתם בארץ, הוקצן בהרבה, העצבים , חוסר הסובלנות, "תרבות" השיחה, ועוד.

MARMELAD

New member
אנביליוואבל!!!!!!!!!!

וכולה לא הצצתי בפורום מאתמול! שנייה, אני ממלא בריכה בבוץ. עכשיו תמשיכו: כן?

Gefen

New member
מה אף אחד לא יודע???

אז עוד צ´אנס חברים יקרים ... מאיזה ספר לקוח המשפט הגדול הזה: "אין כמוני ..הגעתי אל הפוני !!!!!"
הזוכה המאושר יקבל סופשבוע באוסלו .....

Gefen

New member
שתי מחיאות כפיים../images/Emo45.gif

אכן כן..מאיר שליו האחד והיחיד ב"כינה נחמה" צריך היה להיות או הורה לילדים או ילד בעצמך כדי לדעת את זה.. ולכולם - קבלו
חמה לספר גדול...חובה לילדים וכיף גדול גם לגדולים - קורותיה של הכינה נחמה שעוברת מראש לראש ובדרך יש לה המון מה לאמר...כמו שרק מאיר שליו יודע... ונדמה לי לפעמים שאני נהנית מזה יותר מהבן שלי..
גפן

נ ו ע ם

New member
לאוסלו אני לא מתקרב...

לירח דבש טסנו לסקנדינביה... אני כמו מיפגר! אשכרה מיפגר... נוסע בפעם הראשונה לכל הכוסיות האלו הדניות והנורבגיות בדיוק לאחר הירח דבש שלי! אשכרה אני דפוק!! בקיצור... שכרנו שם רכב! ------------------------------------------- בימים הראשונים היינו בדנמרק וכל הזמן השתדלתי לא לקבל שם דו"ח! תמיד חניתי במקום מורשה ואם צריך לשלם אז העדפתי לשלם על החניה ולישון באוהל! רק לא לקבל דו"ח!!! לארח כמה ימים עלינו צפונה. עברנו את שבדיה והגענו לנורבגיה וכל הזמן אני נזהר.. רק לא לקבל דו"ח! לחנות רק במקומות המותרים רק שנעבור את הכל בסבבה! ואז הגענו לאוסלו!!! ימח שמם! תאמינו לי אנטישמים כולם!!! פיייייייייייייי מגעילים! אני מגיע למלון... ודבר ראשון אני שואל את הפקיד "תגיד לי! אופו מותר לי להחנות את הרכב?!" והוא עונה לי באדישות.... "אה! פה אין בעיה! אתה יכול להחנות היכן שתרצה בכל הרחובות מסביב" אשכרה אנטישמי! הבן **** הזה! אלק אופו שאתה רוצה... אז מצאתי חניה מאוד קרוב לכניסה למלון לקחנו את השקיות עם הבגדים ונכנסנו למלון! אני חוזר בערב... ואז אני רואה פתק על החלון ועוד אני אומר לאשתי (שתחיה...) מה זה?! גם פה יש soliciters? ועוד על המכוניות! ואז היא מרימה את זה מתחת למגב מחייכת ואומרת לי בטון כזה שרק נשים יכולות להגיד אותו "האני! (אלק האני!!!) קיבלת דו"ח!" ככככככסססססססססמממממממממממאאאאאאאאאאאקקקקקקקקקק! ------------------------------- נתתי להם שבוע למצוא אותי וברחתי מהמדינה... ולא חוזר לשם יותר! נועם (עבריין נמלט...! אגב... עזבנו את סקנדינביה במעבורת... פחדתי לטוס ויעצרו אותי מהאינטרפול!

marsala

New member
לפי מיטב ידיעתי ישנו

בית ישראי באוסלו צר איתם קשר בהצלחה מויש ( בית ישראלי)

hilapo

New member
היי לעומת כל התגובות פה אני דווקא

ביקרתי באוסלו ומאוד נהניתי אומנם הייתי באוגוסט שזה הזמן האולטימטיבי לבקר שם מזג אויר טוב ואור עד 11 בלילה בכל אופן אם תשאלי שאלות ספציפיות אוכל לענות לך לא רק על אוסלו אלא על מספר ערים בנורבגיה שבדיה ודנמרק שם ביקרתי באוגוסט האחרון... ביי

למעלה