אוסלו...מי שמע מי ראה...

אוסלו...מי שמע מי ראה...

שלום לכל המתחו"ללים שם בחוצות העולם. רציתי לדעת אם יש פה מישהו שגר או התגורר באוסלו - סתם כדי לאסוף קצת מידע על העיר ועל החיים שם בכלל. ו... כריסטמס שמח לכולם...

fantom

New member
תתני יותר פרטים../images/Emo47.gif

למה את מתכוונת???? לאוסלו א או לאוסלו ב כי זה נורא חשוב במתן התשובה
לפי הכותרת חשבנו שאת הולכת לפוצץ אותנו בפוליטיקה ולהוכיח אותנו אולי על טעותנו באוסלו מה שאני יודע על אוסלו שעכשיו בתקופה הזאת נורא אבל נורא קר אז תלבשי מעיל וכובע

Yaniv-DC

New member
אוסלו זה לא המקום הזה

שיושבים בו פושעי-מלחמה-שמאלנים-מניאקים-מזדיינים-עם-ערבים-אוכלים-בתחת-טרוריסטים?

fantom

New member
אתה אמרת../images/Emo47.gif

אבל שמעתי שיש שם גם נורווגיות חוץ ממה שהזכרת

inbale

New member
רגע

אז מה זה אומר בעצם? שהן מזדיינות עם ערבים אוכלים בתחת שהם גם פושעי מילחמה שמאלנים? או שהן סתם מחכות לישראלים שיגיעו לשם?

fantom

New member
לנו הישראלים../images/Emo47.gif

שחוץ ממה שיניב אמר יש לנו , כן לנו את הנורווגיות להתנחם עכשיו נראה את התגובות

inbale

New member
את האמת?

אם הן מחכות לגברים ישראלים נראה לי שעדיף להן להשאר בתולות זקנות או לחילופין לעשות את זה עם שמאלנים-פושעי מלחמה-אוכלים בתחת של ערבים. תגיד אנחנו לבד פה? ולא שאני מתלוננת חס וחלילה...

Yaniv-DC

New member
כידוע

הנורווגיות מעולם לא עניינו אותי. כששרתתי בשרייפא, מוצב בלבנון, היה לנו תשקיף מצויין על בסיס או"ם של יחידה מנורווגיה. הגברברים החרמנים היו מסתכלים ימים שלמים על מוצב הנורווגיות המשתזפות בבריכה בהנאה רבה. ואני? אני אישית מעדיף שמאלנים אוכלים בתחת

Idit-Kansas

New member
חבר´ה מה זה השפה הזאת?

יניב בתור ה-מומחה פה לשפה העברית לא ציפיתי למילים כאלה.

inbale

New member
אידית

סורי. אבל שמורה לך גם זכות הדילוג על הודעות מסויימות. ומתברר שגם ליניב זה קורה לפעמים....

Yaniv-DC

New member
מה הקשר בין מחט ותחת?

או מה עניין שמיטה להר סיני, אם המילה תחת RATED R... יש שגיאות כתיב, ויש סלנג, שני דברים שונים לגמרי. וכמו שאמרה בעבר נעמי שמר, מי שיודע עברית זכותו להשתמש בעגה. ויש לקרוא את כל השירשור על מנת להבין את ההקשר, וגם להתמצא בפוליטיקה הישראלית ובדעת הקהל.

Idit-Kansas

New member
קראתי את כל השרשור

לא היה שם שום דבר שחייב התבטאויות כאלה. ובטח שאפשר לדלג על מה שלא מוצא חן אבל אפשר גם להגיב.

Yaniv-DC

New member
אידית

אולי קראת את כל השירשור, אך ככל הנראה אינך מכירה את הסטיקרים המודבקים להם בכל מקום בארץ, ואינך קוראת תגובות של קוראים ב-YNET, ולא רואה תוכניות חדשות ואקטואליה בערוצים ישראלים, ולא שומעת רשת ב´. אם כן היית עושה משהו מאלה, היית מבינה שהים על כל דבר, התגובה היא הדברים שאני רשמתי. ההבדל - אני רשמת זאת כפרפרזה (ענבל הבינה זאת), והאחרים - מדברים על כך ברצינות. בימים אלו, כל מי שאומר "שלום" מייד עונים לו ב"פושע מלחמה", מי שאומר שהוא שמאלני, אז הוא אשכנזי מאריכלי "אסון אוסלו" ושאר הדברים שכתבתי. שוב, ההבדל - אני כתבתי אותם בציניות ופרפרזה. צריך לראות, לקרוא ולשמוע מה קורה בארץ בשביל להבין זאת עד הסוף.

nir2323

New member
דברים שרואים מכאן, לא רואים משם

איזה קטע, רק אחרי שקראתי את ההסבר שלך, הבנתי מה בעצם אידית לא מבינה. כניראה שרק מבחוץ, אפשר לראות לאן תרבות השיחה התדרדרה כאן.(בארץ).

Yaniv-DC

New member
נראה לי ששוב לא הבנת אידית...

נראה לי שניר התכוון לאן הדרדרה תרבות השיחה בארץ, כפי שהראיתי אותה במה שכתבתי...

Idit-Kansas

New member
אז תסביר שוב

כל הציטוט הנ"ל על תושבי אוסלו מופיע על סטיקר בארץ?!

Yaniv-DC

New member
מסביר שוב.

יש סטיקר שאומר "פושעי אוסלו לדין". הוא כבר די ישן האמת... אם תקראי תגובות של קוראים ב-Yנט בכתבות פוליטיות, תראי את אותם הדברים, וגם את שאר הפנינים שהוספתי. יודעת מה? לא רק בפוליטי. גם בתרבות... התפרסמה השבוע כתבה על זכייתה של "חדשות ישראל" במכרז להפעלת ערוץ החדשות, ולא של "חדשות 24". אחד המגיבים כתב, מה זה משנה, כך או כך השמאלנים אדריכלי אוסלו שולטים בתקשורת... וזה מה שאני הבנתי מניר שהוא מדבר - רמת השיח בארץ הדרדרה. אם אני ימני אז אני פשיסט (במקרה הטוב) אם אני שמאלני אז אני פושע אוסלו אוכל במקומות שאינם הפה אם אני דתי, כנראה השתתפתי ברצח רבין. הלהיט היום בתגובות, בסטיקרים, במודעות וכו´ - זה המשפט האמצעי שם.

Gefen

New member
אז עכשיו הכל מובן...../images/Emo9.gif

אני חייבת להודות יניב, שגם אני לא הבנתי את הכוונה. אתמול ביומולדת של אידית.. ישבנו לנו וככה קצת הזדעזנו ביחד מהשירשור הזה.. הסגנון, המילים.."ניבול הפה"...אמרנו שזה ממש לא מתאים לפורום.. ובטח לא ליניב אבשלוום קור שלנו.. אז בתור אחת שלא מכירה את הסטיקרים בארץ וגם לא ממש בעניינים בשנה וחצי האחרונות - זה היה תמוה בעיניי. ואגלה לכם עוד סוד - חהחהחה...אידית "התנדבה" להעיר על זה.. אחרי שאמרתי ש..אוףף בערך כל משתתפי השרשור הזה הם חברים טובים שלי... אז עכשיו נרגעתי..הכל מובן..אני ואידית נוכל שוב לישון בלילה..
גפן

למעלה