אוסידי של מצלמות

flsnbl16

New member
אוסידי של מצלמות

שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו: אני כל הזמן מנסה לצלם את עצמי כך שהעור ייצא לבן. זה בגלל שאת התמונות אני שומרת על דיסק און קי, ומפחדת שהכוח הרע קורא אותו ויפגע בי. היו ימים שלמים שרק צילמתי, עד שלבסוף שברתי את המצלמה שלי. עכשיו אני מתה מפחד כי אין תמונות לבנות, ומצד שני אין לי כוחות לעבור עוד ימי צילומים. המצלמה שלי אומנם שבורה, אבל יש את המצלמות של הורים שלי. הרופאה שלי טוענת שזה לא אוסידי אלא פסיכוטי, אבל לדעתי היא טועה. תודה מראש לכולם.

main231

New member
חוות דעת רפואית

אם את לא סומכת על האבחנה של הרופאה שלך רצוי לקבל חוות דעת נוספת רק בריאות

main231

New member
אחת הדרכים של הפורום לעזור

זה להפנות את הסובל לבדיקה רפואית מכיוון שאין לנו את הכלים לאבחן ובוודאי לא דרך האינטרנט

אמא11

New member
היי לך ויום טוב

אני חושבת שאיך שלא תקראי לזה, מה שאת מבקשת הוא איבחון באינטרנט. קחי בחשבון שאיבחון כזה אינו רציני וגם אם את קוראת לזה "דעות", עדיין אם מישהו אמור לומר לך מה יש לך, או מה הוא חושב שיש לך, זה צריך להעשות על סמך מידע מקיף יותר ממס' שורות באינטרנט וע"י אדם מקצועי (פסיכולוג או פסיכיאטר). גם אני חושבת שאם אינך שקטה עם האיבחון של מי שמטפלת בך, כדאי לפנות לדעה שניה . בנוסף ל"מה יש לי" חשוב מאד איך מטפלים ואם הטיפול עוזר.האם הציעו לך לעבור טיפול פסיכולוגי בשיטה קוגניטיבית התנהגותית? שיהיה לך יום רגוע תמי

flsnbl16

New member
היי אמא 11

אני ממש לא מחפשת אבחונים. אני בטיפול, עברתי 4 אישפוזים, הייתי גם אצל מומחים פרטיים, יש לי את האבחנות שלי (סכיזופרניה, בורדרליין ואוסידי). פשוט חשבתי שאולי מישהו בפורום יכול לעזור לי להתגבר על האובססיה לצלם תמונות לבנות.

אמא11

New member
היי שוב

השיטה שאולי יכולה לעזור לך היא טיפול קוגניטיבי התנהגותי ואת יכולה לקרוא עליה קצת בקישורים של הפורום וגם באתר של "איטה". לכן שאלתי לגביה. בנוסף, אולי תוכלי להעזר (קצת) ב"טיפים של חברי הפורום" שגם כן נמצאים ב"קישורים". האם יש לך אפשרות לערוך את התמונות בפוטושופ? או אז תוכלי להפוך כל תמונה ללבנה.

flsnbl16

New member
תודה אמא

יש לי אפשרות עם פוטושופ, אני אפילו טובה בפוטושופ, אבל אי אפשר לעבוד על הכוח הרע

main231

New member
...

אני מציע לך לקרוא קצת ב"קישורים" של הפורום על "מהו OCD" וכן על אפשרויות הטיפול. אם היא תערוך את התמונות בפוטושופ, העריכה לא תרגיע אותה כי אצלה הפחד אינו רגיל אלה טורדנות כפייתית והפחד רק ימצא אפיק אחר. הדבר הגרוע ביותר הוא לערוך בפוטושופ. הטיפול המומלץ הוא טיפול פסיכולוגי בשיטה קוגניטיבית התנהגותית. אפשר לקרוא הסברים על הטיפול ב"אפשרויות טיפול" שבקישורים.

למעלה