אוסידי וזוגיות
אז הנה הגיע הרגע שבו האוסידי שלי מפריע לזוגיות החדשה המתהווה. אני לא מסוגלת עדיין לארח אירוח מלא ו/או וספונטני, בגלל כל הערימות האלה שלעולם לא נגמרות ותקועות לי כמו עצם בגרון בסלון הבית, וזה די בעייתי כשגם ככה מנהלים קשר בשלט רחוק - כל אחד גר במקום אחר מרוחק, ותדירות המפגשים נמוכה (עבודה - שלי, ילדים - שלי וכו'). אני מתה להישאר היום בבית, ולא ללכת לעבודה, ולהנמיך קצת את גובה הערימות, שלא לומר להעלים אותן, כדי שאוכל לארח בחופשיות, אבל יודעת שממתינים לי בעבודה, ואני לא יכולה לעשות מה שבא לי (על אף שלפעמים אני עושה כרצוני ונוטלת סיכונים). בגלל מזג האוויר החורפי, בן הזוג לא מוצא טעם (ואני מסכימה איתו), בריבוי נסיעות אשר באות על חשבון משך הפגישה, שהיא יקרה ממילא עבור שנינו ומסתיימת כל כך מהר (גם כמה שעות זה משהו שחולף במהרה), ומציין שאין סיבה שיחזור שוב לכיוון ביתי/ביתו, כשאפשר להישאר אצל אחד משנינו - שזה אומר אצלי, מן הסתם, מפני שהילדים לא יכולים, בגילם הצעיר, להישאר בגפם. אז כמובן שלא אשאירם בגפם, אבל עם זאת, אני עדיין לא מסוגלת ואפשר לומר שמתביישת ונבוכה במה שהולך פה בבית הזה. אין מה לומר, מאז שהכרתי אותי חל שיפור ניכר באגרנות (פחות אוגרת ויותר משליכה), אבל עדיין - זה לא משהו שנגמר ביום אחד. הבעיה היא שישנם ימים שזה גדל בחזרה ("אבל אמרת שפינית קצת"). לך תסביר שהערימה גדלה שוב. אחרי שעות העבודה אני ברמת עוררות מאוד נמוכה, ובלי הריטאלין שהפסקתי ליטול - והפעם לא מבחירה, אלא מטעמי תקציב - קשה לי להתנהל בזריזות מול הערימות ,ולפעמים אני פשוט לא עושה דבר. בקצב הזה, שום דבר לא יזוז. הגעתי לנקודה בפינוי שאני תקועה-משהו. איזה מרגיז. איזה מעצבן. אני מתחילה לכעוס. אני מתוסכלת מאוד. אני לא רוצה שעל כך יקום או יפול הקשר הזה, שהוא חשוב לשנינו. אתמול הוא אמר לי שהוא לא מבין איך הולכת אגרנות כפייתית עם חרדת זיהום וניקיון - זה מאוד קשה להסביר. השילוב הזה גומר עליי. פשוט גומר עליי. אני כל הזמן הרי שואלת את עצמי את השאלה הזו, ואיש לא מסוגל להבין כמה אני מתייסרת מעצם הרעיון שמתחת לערימות האלה יש רצפות שאינן נקיות ואף מזוהמות, ואיך בתוך ים של ניקיון, ישנם איים של זוהמה. איך ישנם חדרים נקיים ומסודרים למשעי, ולצידם חדרים... מאוד קשה לי להסביר לו את העניין הזה, והוא מודע לאוסידי שלי למן ההתחלה. אשמח מאוד אם מישהו יגיב ויעזור לי להסביר ולהתנהל בצורה כלשהי, כדי שלא לסיים את הקשר הזה, שבגדול הוא נקודת אור בחיי. תודה לכם.