אוסטרליה

tommy3012

New member
אוסטרליה

שלום לחברי הפורום, אנחנו מתכננית טיול של חודש וחצי בערך לאוסטרליה בסביבות ספטמבר אוקטובר, האם אפשר להמליץ לי על מסלולים, כמה אמור לעלות טיול כזה? אני מאוד אשמח לכל עזרה שתינתן

Amoureuse

New member
אוסטרליה

העלות מאד תלויה במסלול ובתנאים בהם את מתכוונת לחיות. ההערכה המקובלת על חבריי בפורום אוסטרליה-ניו זילנד באתר המתחרה (בלמטייל) היא 1400-2000 דולר אוסטרלי לחודש. זה כולל לינה בחדרים משותפים באכסניות ובישול עצמי, תחבורה באוטובוסים בעיקר, אבל גם בילויים פה ושם. בד"כ ככל שהטיול יותר קצר, וחודש וחצי חשב קצר, זה יהיה לכיוון הגבוה, בעיקר כי את תנסי להספיק יותר ולכן סעיף התחבורה יגדל, אולי אף בכיוון של טיסות פנים. כתבת "אנחנו" - אם אתם זוג ורוצים חדרים זוגיים באכסניות אז תוסיפו בערך 5-6 ד' אוסטרלי ללילה לכל אחד, ואם אתם רוצים לישון במוטלים כבר מדובר על תשלום ממוצע של 40$ אוסטרלי ללילה לכל אחד, במקום כ-20$ בהערכה הראשונית, אז תעשי את החשבון. מבחינת הצעות למסלולים, זו שאלה מאד כללית. את רוצה ללכת על מסלול ה-D הקלאסי (אבל לא הכי שווה בעיני לפחות) או להתמקד בדברים יותר מיוחדים? אתם אוהבים להספיק הרבה או לא אכפת לכם לראות פחות אבל בנחת וביסודיות? זה לא מנותק מהכסף כי המקומות היותר מרוחקים עולים יותר. מבחינת מזג אוויר יש לכם מזג אויר טוב לצפון הטרופי של אוסטרליה, בדרום זה יהיה אביב, והמצב שם יתחמם יותר לקראת הסוף, אז שווה להתחיל בצפון ואם רוצים להמשיך לדרום אז להשאיר אותו לסוף. אני יכולה לכתוב פה כמה שעות על אוסטרליה, אז כדי לא לעשות את זה מייגע מדי, כדאי שתקראי קצת ותבואי עם שאלות יותר ממוקדות, או לפחות תגידי מה את כבר יודעת, אם יש לך כיוונים כלשהם, ואני אשמח לתת לך עוד מידע. (ובפינתנו: בדיוק היום לפני שנה... הייתי בפארק באנגל באנגלס בצפון מערב אוסטרליה, מקום עם תופעת טבע מרהיבה של גבעות סלע בצורת חצאי כדורים. התמונה לא מעבירה את מלוא היופי אבל קבלו בכל זאת)

למעלה