אוסטרליה - מי מכיר ?

שחר ל.

New member
אוסטרליה - מי מכיר ?

אחותי רוצה לנסוע לאוסטרליה ורוצה לפני כן לעשות קורס דייבמסטר/*** (במטרה לעבוד שם קצת למימון הטיול), והשאלה הנישאלת היא איזה אירגון צלילה "שולט" באוסטרליה ? האים כדי לי להמליץ לה על אירגון מסוים או שעם תעודת *** היא יכולה לעבוד בכל מקום ( אני יודע שעם תעודת מדריך זה משנה איזה אירגון הסמיך אותך ). בכלל, כל מידע אחר שיוכל לעזור לה יתקבל בברכה. שחר

ניב ד

New member
לא הייתי שם אבל לפי מיטב ידיעתי

SSI חזקים שם וכך גם פאדי. באופן כללי לגבי אוסטרליה יש היום חוקים נוקשים מאד לגבי עובדים זרים בלתי חוקיים ומי שנתפס בעבודה כזו עשוי להיות מגורש מיידית, לא משנה מי הוא ומה הוא. זה נאכף הרבה יותר בתוקף מאשר אי פעם.

דגיש

New member
אוסטרליה - אני מכיר

פאדי הוא הארגון החזק ביותר באוסטרליה - נכון ללפני 6 שנים ואני מאמין שגם היום. לפי מיטב ידיעתי אפשר דרך פאדי למצוא עבודה בכל העולם, ברגע שאתה צולל מקצועי של פאדי DM ומעלה אתה יכול לצור קשר עם מרכז פאדי בכל מקום בעולם והם עוזרים לך למצוא עבודה במרכזי צלילה. לגבי החוקיות של העבודה אין לי מושג

fmis15

New member
חוקיות העבודה

באוסטרליה מחלקים את הויזיות לשתיים האחת לעבודה והשנייה (הזולה בהרבה) לטיול אפ לא מוציאים ויזת עבודה אסור לעבוד, וכמובן כמיטב המסורת הישראלית הרבה ישראלים עברו על החוק וגורשו מאוסטרליה. (אולי זה דרך לחסכוך אך המחיר של כרטיס החזרה??? )

bennysnuba

New member
נדמה לי שיש איזה סידור לצעירים

משהו כמו אפשרות לעבוד חצי שנה באופן חוקי עם ויזה מסודרת. כדאי לבדוק בשגרירות. לאוסטרלים יש סידור כזה אם מספר ארצות ונדמה לי שקראתי פעם שגם עם ישראל.

סילבסטר

New member
תיזהרו מעבודה "שחורה"

בני ההסכם עליו אתה מדבר אכן קיים. הלכה למעשה הוא מיושם עם אנשים בעלי אזרחות \נתינות בריטית בלבד. "על הנייר" נחתם הסכם המאפשר לישראלים לעבוד באופן חוקי ורשמי באוסטרליה = מותנה באישור מראש כמובן. מעשית ההסכם בין ישראל ואוסטרליה טרם נכנס לתוקפו. הואיל ויש בריטים רבים העובדים בצלילה באוסטרליה תזכור שאם "תיקח " להם עבודה לפתע "יגיחו" עקב טיפ אנונימי משטרה \מחלק הגירה וזה לא יגמר יפה וחבל בהצלחה בכל מקרה

natijaffe

New member
לגבי הויזה אני לא מעודכן

אני לא יודע מה קורה היום לגבי הויזה לפני שלוש שנים ישראלים עבדו או בקהילה היהודית (מסעדות.אופר) שנמצאת בעיקר במלבורן/סידני או בחקלאות אבל זו עבודה קשה ומשלמים רע אבל בד"כ לוקחים עובדים לא חוקיים. בקשר לצלילה קשה למצוא עבודה כדייב מסטר כי יש המון מדריכים ויש להם עדיפות. אפשר אולי למצוא בלי שכר תמורת עבודה על הסירה. הארגון השולט לפי מה שאני ראיתי היה PADI נתי

fmis15

New member
במקום לנחש מה מותר ומה אסור שם

אז להלן מספרי טלפון שיועלו הטלפון של שגרירות ישראל באוסרליה: 61-2-62731309 הטלפון של שגרירות אוסטרליה בישראל: 03-6950451

למעלה