אוסטריההה

sharon6586

New member
אוסטריההה

מישהו יודע איך מצב השלג באוסטריה במרץ? פחות או יותר
עד מתי יורד שלג באיזור?

lastnight

New member
WHO CARES

סע לצרפת . כפרי סקי גבוהים יותר , פסגות גבוהות יותר - ואז לא תצטרך לשאול על מצב השלג במרץ . אני השנה בואל תורן בשבוע האחרון של מרץ .

lastnight

New member
חבילה של חצי פנסיון של SKIDEAL

בית דירות פלוס ארוחות בוקר וערב במסעדות בחוץ . 1290 יורו לאדם ( אחרי הנחה של 40 יורו כי פעם כבר נסענו דרכם ) , כולל ציוד וסקי פס מקומי ( כמובן שארחיב ל-3 העמקים ) . הייתי מעדיף להרכיב לבד את השבוע , אבל לפני חודש , כשנזכרתי להזמין , הטיסה של איזי ג'ט לזנווה כבר עלתה 500 דולר ( אפילו קצת יותר ) , ועשיתי חשבון שבהרכבת החבילה לבד הייתי במקרה הטוב חוסך 100 יורו ( ואז היה לי בראש לחסוך בשהות שם במקום לאכול טוב ) . על טיסות מפוצלות אני לא מוכן לשמוע . יש גבול מה אני מוכן לעשות כדי לחסוך 50 או 100 יורו .

איל שחר

New member
זה באמת נשגב מבינתי. אתה נוסע איתם, ללא כלכלה

מלאה וללא הדרכה. (נכון, עם ציוד אלא שהציוד שקיבלנו מהם היה זבל) במקום לקבל שירות מלא כולל כל האוכל והשתיה וחמש שעות הדרכה ביום - מקלאב מד? ועוד אומר שחסכת?
לחברת "סקי-זול" לא אתקרב יותר והם אפילו לא חוסכים לך כסף

lastnight

New member
אתה פשוט טועה

יש לך מושג כמה עולה הקלאב מד בואל תורן בשבוע שאני נוסע ? לדעתי לא תקבל עודף מ-1800 יורו . ועוד תוסיף על זה 100 יורו לציוד .
הדרכה אני לא צריך . אז אנחנו נוציא על ה-1300 עוד 100 יורו על משהו באמצע היום בהר ( 15 יורו לאדם ליום זה די והותר ) , פלוס , נניח , עוד 100 יורו לאדם גג לשיפור הארוחות ( יין ומשקה קל לא כלולים בארוחת הערב ) פלוס בילוי בפאב פעמיים או שלוש . במשך החופשה. בקיצור , החופשה הזאת הולכת לעלות לי מכסימום 1500 יורו לאדם , לא כולל הרחבה לסקי פס 3 העמקים . למי שנוסע לקלאב מד ואל תורן היא תעלה לפחות 1900 יורו לפני הרחבת סקי פס ( אם הוא צריך , כמוני , לשכור את הציוד ) . ואל תשווה לי לקלאבים אחרים זולים יותר . ראשית כי רציתי השנה לחזור אחרי הפסקה ארוכה ל-3 העמקים , ושנית , באתרים עם קלאב יותר זול הייתי מוציא חבילה אלטרנטיבית גם כן יותר זולה . הקלאב מד טוב למתחילים שחייבים שיעורים , וגם לא גולשים הרבה ויכולים לנצל את ארוחת הצהריים . אנחנו יוצאים בבוקר וחוזר רק בסוף היום .

lastnight

New member
בשמחה

אני לא טוען שחופשה דרך סוכנות היא הדבר האידיאלי . אני נהנה יותר להרכיב אותה לבד . אבל השנה בגלל המגבלה של שבוע מסויים שהוא מבוקש ( מהארץ ) וגורם לכך שהטיסות בהזמנה עצמית יקרות , הלכתי על חבילה . אגב , בפעם היחידה שנסעתי בעבר דרך SKIDEAL ( לאיטליה ) הם היו בסדר .

איל שחר

New member
הבעיה העקרית שלי אתם היא לא בסחורה אלא

בגישה.
"אנחנ" ואפסנו עוד". שום נכונות לשפר, לשמוע לקוחות, לנסות לעזור ולפחות "להבטיח" שינסו לשפר.
תקלות תמיד קורות ולא תמיד הסוכנים בחו"ל אמינים.
השרותיות ו ה ר צ ו ן לתת שירות ותמורה -הם הבעיה.
שלא לדבר על פרסומים שאינם אתיים לטעמי.

elotan

Member
דווקא אהבתי את ההגדרה הזאת שלך

הקלאב מד טוב למתחילים שחייבים שיעורים , וגם לא גולשים הרבה ויכולים לנצל את ארוחת הצהריים
כי אני בדיוק אחד כזה - כשאני נוסע לחרמון אני קם ב 3 כדי להיות ב6 וחצי בשער כדי לגלוש כמה שיותר - ועדיין עושה הפסקת צהריים כמו בנאדם
על אחת כמה וכמה ב 6 ימי גלישה
הגוף שלי לא יעמוד ב 6 ימי גלושה רצופים שכאלה
אני צריך (ואוהב, ורוצה) את הפסקת הצהריים הזאת והאוכל.
סנדוויצ'ים על הליפט (או צ'יפסים מצלחות של זרים בפאב) שיאכלו הצעירים בעלי המרץ.

lastnight

New member
מה שכתבת נכון אולי לחרמון

אבל לדעתי לא לאירופה . כשנמצאים באתר על השלג ( בפרט אם זה סקי אין/אאוט ) , קמים ב- 7:30 , אוכלים ארוחת בוקר טובה , ומגיעים רעננים למסלולים סביב 9:00 . המסלולים לא מעייפים ועמוסים כמו בחרמון , ואין גם את התורים למעליות . ומי בכלל אוכל סנדוויצ'ים על הליפט ? את ארוחת הצהריים אוכלים בסטייל בהפסקה של חצי שעה בערך על ההרים ( מרק גולאש חם , תפ"א אפוי וכו' ) , וממשיכים לגלוש . זו כל המהות של חופשת סקי (אני כבר לא כל כך צעיר - ואין לי בעיה לצאת בבוקר ולחזור למלון רק ב- 16:00 בערך ) .

בשנה שעברה הייתי 3 ימים בחרמון

ובאף אחד מהם לא היו תורים לרכבל העליון של יותר מ-4 אולי 5 איש. וזה היה בשיא העונה. לקח שלוש דקות, לא יותר.

lastnight

New member
בשנה שעברה הייתי יום אחד בחרמון ,

והוא הספיק לי לעשר השנים הקרובות , למרות שגלשתי את ה-5 שעות יחסית בלי תורים . מכיוון שכולם כבר מכירים את החוויה המפוקפקת , אין צורך שאסביר למה .

HelloweeN

New member
שנה שעברה הייתי 3 פעמים בחרמון,

ואני כבר לא יכול לחכות לחזור לשם בשניה שיהיה מספיק שלג. החרמון הוא אחד מהאתרים הכי כיפיים ומאתגרים בשניה שלומדים לצאת מהמסלולים ומתחילים לנצל את אינספור הפיצ'רים הטבעיים שיש להר הזה להציע.

tot010

New member
סקי - דיל - קלאב מד

אני לא אוהב את ההשמצות הגורפות נגד סקי דיל. הנסיון שלי איתם הוא דווקא מאוד טוב בעיקר בצד של השרות. אגב הם משתדלים הרבה יותר מקלאב מד שקצת לוקחים את הלקוחות שלהם כמובן מאליו.לגבי ציוד תמיד אפשר לשדרג בתוספת תשלום לא גדולה. בכל מקרה זה עדיף על התשלום המופקע של קלאב מד לגבי ציוד ועוד לעמוד שעתיים בתור בכדי "לזכות" לקבל אותו. זה מה שהיה בחופשת חנוכה האחרונה בצרביניה.לדעתי לקלאב יש את היתרונות כמו גם החסרונות שלו וכך גם סקי דיל שלה יש הרבה יתרונות אך גם היא לא מושלמת.

alonaski

New member
חושבת שהחמאת ביג-טיים לסקי דיל בעצם ההשוואה

שלך אליהם לקלאב מד!

בוא נזכור רגע שקלאב מד זו רשת גדולה מאוד עם המון מועדונים בפרישה עולמית שמתמחים בחופשות סקי כבר כמה עשורי שנים!!!

וסקי דיל = סוכנות סקי ישראלית קטנה הרבה יותר, ללא מועדונים, שנולדה לפני כמה שנים בודדות...

אני (בטוחה שלך ברור ההבדלים האלה. אני מציינת אותם כי אולי יש כאן קוראים חדשים בתחום שעלולים להתבלבל בהצגת הנתונים)

tot010

New member
קלאב מד- סקי דיל

אני לא משווה ביניהם וחשוב שאת מבהירה לקורא החדש. אני אומר שאלו 2 מוצרים שונים או כמו להשוות בין עגבניה לאפרסק. אחד אוהב את העגבניה והשני את האפרסק וההפך . כלומר לעיתים קלאב מד מתאים, כמו בחנוכה האחרון עת הייתי עם בתי בצרביניה היא הייתה זקוקה להדרכה וקיבלה .הייתה זקוקה לחברה בגילה ( בת 15) וקיבלה ביג טיים . העצה של אייל לגבי הגעה דבר ראשון לחדר הסקי נכונה אך לא במקרה שלנו עת הגיעו 8 אוטובוסים היישר משדה התעופה ואני על האחרון. דווקא מחברה עתירת נסיון כקלאב מד ציפיתי שיהיו יותר יצירתיים ויתגברו מאוד את העמדה או שיחלקו מספרים. אבל הם לא ממש עמדו בלחץ ונתנו לאנשים לעמוד שעות בתור מיותר וטיפשי. לגבי סקי דיל דווקא הנסיון שלי ( פעמיים) עם ציוד היה קבלת ציוד ללא תור וציוד איכותי. לסיכום לדעתי אין חברה מושלמת וצריך לבדוק כל דבר ובכל חופשה ולבחור את הקונספט המתאים לאותה עת.

למעלה