אוסו לכולם !

Samorait

New member
אוסו לכולם !

מקווה שיוכלו לתת יד לבחורה נואשת
אני פשוט מחפשת מקום להתאמן בו ! זה לא כזה פשוט מסתבר . קצת עליי , מגיל 8 קראטה שיטו-ריו , מגיל 15 נבחרת ישראל - אליפויות בארץ ובחו"ל , בתחום הקאטה . השתתפתי הרבה וזכיתי לא מעט . אני מדריכת קראטה בעצמי , אבל לא מדריכה כרגע וגם מדריכת קיקבוקס (אירובי) בשביל הכיס . יש בי את הרוח , יש בי את חינוך הקראטה , את הערכים העמוקים ביותר שהקראטה מעניק . אני במקור מהצפון ואני גרה בת"א קרוב לשנתיים , לכן מעטות הפעמים שאני מצליחה להגיע לאימונים בצפון וגם כשאני מגיעה .... אין מה לעשות , הדור הצעיר ממלא את הדוג'ו ואני מוצאת את עצמי זקנה - בלה - מתנדנדת . אני מחפשת מקום , לא תחרותי , שאוכל להתאמן בו , להוציא את הרוח-לחימה שבי , מגע מלא , שלא יתנהגו איתי בכפפות של משי , שהאימונים יהיו מורכבים מהמון כושר , זיעה ודם (במקרים חריגים , כן ?!) . אני לא יכולה לתאר כמה האחווה של החבר'ה באימונים חסרה לי , כמה חסר לי מאמן שדוחף אותי עוד קדימה , כמה קשה לי בלי החוויות של כמעט מוותרת אבל מתעלה על הכל ... אני לא יכולה להתאמן קראטה אחר (מבחינתי זה חוסר כבוד למורה שלי) , אבל חשבתי על אומנות אחרת . להתנסות קצת , לפתוח את הראש (ולא תרתי משמע !!!!) , ללמוד דברים חדשים ולהתאמן !! מקווה שמישהו הבין אותי , כי כמו שאמרתי - אני כבר נואשת . אז אם יש לכם המלצות , והמלצות רציניות , טובות ומוכחות - אני אשמח . תודה ר-ב-ה !

פתרונות לנואשת

1. דברי עם המורה וקבלי ממנו המלצות על מאמנים באזור תל אביב רבתי במרחק נסיעה שסביר עבורך. 2. קבלי ממורך את ברכת הדרך להתאמן בשיטת קראטה אחרת כמו קיוקושינקאי / 3. אם את מעוניינת בגודו או גיוגטצו אפשר להפנות אותך. 4.א"ל לא יפניות יש הרבה ואם תרצי גם אפשר להפנות. אותו דבר א"ל עם כלי נשק. אז לסיכום: אישור וברכת הדרך מהמורה בצפון ומיקוד לגבי כיון.

Samorait

New member
תודה על המהירות ,

כמו שאמרתי , קראטה אני עושה בצפון כשאני מגיעה . ואני חוששת מלדבר איתו על כך , אני לא רוצה שזה ירגיש כאילו אני מסובבת לו את הגב או משהו כזה . תבין , הוא גידל אותי ... אני פשוט רוצה מקום שכיף בו . כיף להתאמן , כיף לבוא , מבאס ללכת , אימונים קשים ומלאים ברוח . אני לא יודעת מה הכיוון של האמנות שאני רוצה , קיוויתי שאתם תוכלו לעזור לי בזה . אז מה אתה ממליץ ?

miasaf

New member
אם מעניין אותך ג'יו ג'יטסו ברזילאי...

שזה ממש שינוי מקראטה, אנחנו מתאמנים בבי"ס אליאנס בימי ראשון ורביעי בין 1845-2045, יש כמה מהקבוצה שכותבים פה וגם המאמן ככה שיענו לך על כל שאלה :) אני מתאמן כבר 3 חודשים בקבוצה ואני יכול להגיד לך שמעבר לקטע המקצועי שהוא ברמה מאוד גבוהה האוירה ממש טובה בין חברי הקבוצה במישור האישי, שזה אחד הדברים שהיו יותר חשובים לי לפני שהתחלתי להתאמן (גם כן לא מפגש ראשון שלי עם עולם אומנויות הלחימה). יש לנו אפילו די הרבה אנשים שהתחילו מקראטה אצלנו בקבוצה, כולל המאמן. בכל מקרה זה נמצא כמו שאמרתי בבי"ס אליאנס ברחוב סלוודור. אם תראי את זה בדק' הקרובות את יכולה אפילו להספיק לאימון נסיון היום :) ואם תחליטי להתאמן במקום אחר שיהיה בהצלחה!

d y s

New member
וואווו

את תלמידה של אפי סנסיי? את מורה.נניח ואחד מתלמידייך עוקר למקום אחר ורוצה להתאמן בקראטה הלא תתני לו את ברכתך? אני כמורה הייתי מקבל זאת כמחמאה גדולה אם תלמיד שלי ירצה להתאמן במקום מרוחק בשיטה דומה. אבל איך שבא לך. אולי לא גודלת כמו שצריך אם את חוששת מפתיחות עם זה שגידל אותך לגבי שאלה מאוד לגיטימית. בכל מקרה בהצלחה.

d y s

New member
ועוד משהו....

למרות התארים והאליפויות 22 זה גיל צעיר מאוד להבין לחימה .לדעתי וגם עקב מה שכתבת את די בתחילת הדרך. ממליץ לך בכל זאת לשוחח עם המורה שלך.

Samorait

New member
מעולם לא אמרתי שאני מבינה לחימה ,

ברור לי שאני בתחילת דרכי ויש לי עוד המון ללמוד . בגלל זה חשבתי לפנות למסלולים אחרים , את קראטה אני לא אעזוב בזמן הקרוב או הרחוק . אני אדבר איתו , ברור .

d y s

New member
יופי
הוא היה צריך להיות הכתובת הראשונה לא

אנחנו.

imkm

New member
עשיתי מחקר בשבילך

סנסאי גדעון שובה מועדון שוגון מאמן קרטה שיטו ריו בכיר קנצו רוני קלוגר קרטה דו פתח תיקווה מורה בכיר ועמוד תווך בקרטה בישראל סנסאי רוני עקירב קרטה גוג׳ו ריו מכפר נטר 052-2802250 סנסאי רונן כץ קיוקושינקאי מקנטרי דקל תל אביב סנסאי רחמים קיוקושינקאי מפתח תיקוה http://www.kyokushin.co.il/ סנסאי דב ינאי קרטה דו שיטו ריו 0543096562 נדמה לי בגבעתיים מלמד סנסאי משה רוקח קרטה שוטוקאן מנתניה http://www.karate-itkf.co.il/ כל אלה אנשי מקצוע מעולים ואנשים מדהימים כל עחד בדרכו קיצר יש לא מעט אני ממליץ לך לנסות אצל כולם ולראות מה מתאים לך ותשאירי את הקשקוש עם המורה שלך מאחור, תעשי מה שבא לך בלי נקיפות מצפון חלאס עם זה לדעתי. ואם עדיין לא מספק אותך? פני לפורום אומנויות לחימה קלאסית בהצלחה

BJJ אצל רן סודאי (רן גוגיטסו).

נשמע לי שעונה על דרישותייך. דברי עם רן, אפשר למצוא אותו בקלות בפורום (אחד המנהלים) או 054-3002160. בהצלחה.

למעלה