אוסו לכולם !
מקווה שיוכלו לתת יד לבחורה נואשת
אני פשוט מחפשת מקום להתאמן בו ! זה לא כזה פשוט מסתבר . קצת עליי , מגיל 8 קראטה שיטו-ריו , מגיל 15 נבחרת ישראל - אליפויות בארץ ובחו"ל , בתחום הקאטה . השתתפתי הרבה וזכיתי לא מעט . אני מדריכת קראטה בעצמי , אבל לא מדריכה כרגע וגם מדריכת קיקבוקס (אירובי) בשביל הכיס . יש בי את הרוח , יש בי את חינוך הקראטה , את הערכים העמוקים ביותר שהקראטה מעניק . אני במקור מהצפון ואני גרה בת"א קרוב לשנתיים , לכן מעטות הפעמים שאני מצליחה להגיע לאימונים בצפון וגם כשאני מגיעה .... אין מה לעשות , הדור הצעיר ממלא את הדוג'ו ואני מוצאת את עצמי זקנה - בלה - מתנדנדת . אני מחפשת מקום , לא תחרותי , שאוכל להתאמן בו , להוציא את הרוח-לחימה שבי , מגע מלא , שלא יתנהגו איתי בכפפות של משי , שהאימונים יהיו מורכבים מהמון כושר , זיעה ודם (במקרים חריגים , כן ?!) . אני לא יכולה לתאר כמה האחווה של החבר'ה באימונים חסרה לי , כמה חסר לי מאמן שדוחף אותי עוד קדימה , כמה קשה לי בלי החוויות של כמעט מוותרת אבל מתעלה על הכל ... אני לא יכולה להתאמן קראטה אחר (מבחינתי זה חוסר כבוד למורה שלי) , אבל חשבתי על אומנות אחרת . להתנסות קצת , לפתוח את הראש (ולא תרתי משמע !!!!) , ללמוד דברים חדשים ולהתאמן !! מקווה שמישהו הבין אותי , כי כמו שאמרתי - אני כבר נואשת . אז אם יש לכם המלצות , והמלצות רציניות , טובות ומוכחות - אני אשמח . תודה ר-ב-ה !
מקווה שיוכלו לתת יד לבחורה נואשת