אוסוולט לפיליז?

JayneCobb

New member
אוסוולט לפיליז?

ESPN מדווחים שהעסקה בין הפיליז לאסטרוז נחתמה ועכשיו רק נותר המכשול הקטנטן של אישור הטרייד לפיליז ע"י אוסוולט עצמו... האלידיי,אוסוולט והאמלס באותה רוטציה נשמע לי כמו משהו מפחיד למדי... THOUGHTS ANYONE?

שבוע מעניין

הארן לאיינג'לס - טרייד מעניין, כנראה שזה לא יעזור לLA יותר מדי השנה - הארן יצא מהפתיחה שלו בגלל פציעה והאיינג'לס בינתיים הפסידו 8 מ10 ונפלו למאזן 500., אפילו האייז עברו אותם - אבל בשנה הבאה באמת ירויוחו מהטרייד. סאונדרס סולידי אבל לא התלהבתי ממנו אף פעם. אוסוולט לפיליז - גם מעניין, הבנתי שהם מוותרים על האפ ו2 פרוספקטים...לא פשוט, אבל האלידיי עם אוסוולט והאמלס זה באמת נחמד...הקארדס לעומת זאת די פספסו הזדמנות. עוד כמה טריידים קטנים לקראת הדדליין אני רואה...פרלטה לדטרויט, פודסדניק לדודג'רס...עכשיו אולי קאנטו בדרך לריינג'רס. פספסתי משהו מעניין? סטרסברג נפצע ובDL? איזה באסה...בינתיים בראון הטופ פרסופקט של פילי עלה ונתן DEBUT נהדר של 3 מ3. אה והנו-נו של גארזה...באמת לא מפתיע אותי כבר שאני מפספס כאלה...ותמיד גם זה מערב את טמפה. אבל עם גארזה זה לא מפתיע כשהוא ON יש לו סטאף מחשמל. עוד איזה 50 שעות לדדליין, נראה אם יהיה עוד טרייד משמעותי.

clevelandrocks

New member
אם הם היו שומרים את קליף לי כמו שהיו צריכים

הם לא היו זקוקים היום לטרייד הזה. לי, האלאדיי והאמלס זה כבר באמת מפחיד.

BB FuNaTiC

New member
בדיוק עמדתי להגיד

באמצעות הטרייד הזה של הפיליז הם בעצם מודים שהם פישלו עם קליף לי. האלטרנטיבה באוסוולט היא פחות טובה ויותר יקרה. פשלה חריפה של רובן אמרו שאני חושב שחפרתי על זה כבר מספיק.....

JayneCobb

New member
אוסוולט הסכים,הטרייד כנראה סגור

ומיגל טחאדה עעובד לפאדרס תמורת פיצ'ר מ AA

omri1234567

New member
המון טריידים הלילה! גם קנטו עובר לריינג'רס

וקאפס עובר למינסוטה

טרייד עצום לוושינגטון

קיבלו טופ קאטצ'ינג פרוספקט מהטופ 60 במייג'ורס בשביל רליף פיצ'ר... טרייד עצום לוושינגטון

BB FuNaTiC

New member
זה נכון. אבל מצד שני יש למיניסוטה קצת היגיון

פה. א. ראמוס מחזיק בשנה זועתית בAAA. הוא פתח קצת עיניים עם הסטינט הקצר שלו במייג'ורס העונה אבל תכלס הוא לא מרשים העונה. ב. קאפס עדיין צעיר ונמצא בשליטת הקבוצה גם ב 2011. נכון שהרבה יותר משתלם לוושינגטון, אבל אם ראמוס לא יהפוך למשהו ויש סיכוי כזה אז הכל יישכח....

ברור שמבחינת מינסוטה זה הגיוני

יש להם את מאוור כקאטצ'ר. זה הופך את ראמוס להיות סופר חסר משמעות. אבל עדיין, אנחנו מדברים על קאטצ'ר בן 22 שיכול להיות כבר עכשיו מוכן למייג'ורס או מקסימום תחילת עונה הבאה.

למעלה