אוסאמה דלאל-הוא האיש שבקיר, מקום מושלם

קליספרה

New member
אהה אין לי בעיה גם עם ג'ימי הנדריקס

יש שירים רבים שהקווארים עשו עימם חסד והוציאו אותם מהארון - הראשון שקופץ לי לראש זה And I Will Always Love You אבל גם אז זה היה די מגוכח שויטני יוסטון התלוננה על כי דולי פרטון גונבת לה את השיר - שדולי כתבה הלחינה ושרה הרבה קודם, כן

אני מודה שלמרות הערכתי הרבה למוזיקה של סחרוף אני מאוד לא אוהבת אותו כמבצע

&nbsp
אגב אם אתה בבך אביב ב- 5/12 יש באוזן בר ערב שעל הנייר נראה משובח - "שליחי הבלוז", "שלמה מזרחי" ו"קדחת" בהצדעה לגיטריסטים הגדולים -
&nbsp
בקשר למכת שמש אני אקשיב ואספר לך מה דעתי - אבל לא כאן, כי חרגנו מנושא הפורום והמנהלים אני משערת יאבדו סבלנות

Gרר

New member
שאלה לי

האם המסעדה היא אופציה ראויה לבילוי זוגי בערב? בקרוב אנחנו מתכוונים להעביר סופ"ש באיזור וחשבנו אולי לנסות לראשונה את אורי בורי אבל אולי דלאל זו אופציה יותר טובה אחרי כל מה שאני קורא על השף ועל המקום? מצד שני אני קורא שמדובר על כוך קטן בשוק - זה משהו שיכול להתאים לבילוי זוגי בערב? איך האוירה שם?

אם אתה מעביר סופש בעכו אז לך על גם וגם

באורי בורי לא יצא לי להיות, אורי בורי נחשבת מסעדה קלאסית ונוחה לארוחת ערב,
אצלי ה"קלאסי" מהווה חיסרון,
היא סוג של הימור בטוח, היופי בהימורים זה לצעוד אל האין-נודע, לא אוהב דברים צפויים מראש, זה בנאלי, זה משעמם אותי אפילו אם הבצוע מוצלח.
אנסה להסביר לך גם לגבי דלאל וגם לגבי סבידה:
בדלאל יש בר עם כ 8 כסאות סך הכל, זה אכן קום קטן, כוך או גומחה או איך שלא תבחר לקרוא לזה, שיש שם יותר אנשים אוסמה מוציא כסאות ושולנות החוצה למעבר, הכוונה שמקום לשבת יהיה לכם בטוח.
האם זה רומנטי? זו כבר שאלה פילוספית, כל אדם יגדיר רומנטיקה בצורה שונה,
אצל דלאל בהחלט יש גם אלכוהול במבחר לא רע כולל בירות מהחבית שהוא ארגן מבר סמוך ויינות נבחרים וכאמור ערק מעולה מתוצרתו.

סבידה-
שוב גם הם שוכנים במין מעבר צר בבזאר הטורקי, אצל סבידה המרחב יותר גדול דלאל כי יש להם חצר מאחורה עם שולחנות וכסאות,
גם לסבידה יש בר פנימי שכולל עד 10 אנשים לערך,
אצלי הרומנטיקה היא פנימית, הכוונה שלא המקום עושה את הערב לרומנטי אלא מי שנמצא מולך,

אבל בכדי שתהיה רגוע תלך לאורי בורי:)
הכי טוב תשלב גם וגם כפי שציינתי,
בערבי יום ו(יום חמישי בערב) יש ארוחת טעימות במלון אפנדי שקיבלה תשבוחות, אם אני לא טועה יש שתייה חופשית מבחר ענקי של מנות בעלות:250 לראש, זו עסקה משתלמת לכל הדעות

Gרר

New member
תודה על הפירוט

לגבי הצפוי - כל מקום שטרם הייתי בו הוא בשבילי לא צפוי כי לא פעם אנשים מהללים מקום ובסופו של דבר הוא לא פוגע לטעמי וכמובן גם להיפך. כך שאורי בורי בשבילי מאד לא צפוי. באשר לרומנטיקה כמובן שהראש שאתה מגיע איתו והחברה שממולך קובעת הרבה אבל יש מקומות שנותנים אוירה תומכת לעומת מקומות שאצלם האוירה הורסת... מכאן והלאה זה באמת מאד סובייקטיבי ואפילו יכול להשתנות מביקור לביקור. אצלי אני מחפש בראש ובראשונה מקום שקט אבל לא "מת". שירות נעים שלא יהיה מנוכר אבל גם לא סחבקי מדי. תאורה נכונה ו… לא יודע. שירגיש נכון ומכבד זוג שבא להעביר אצלו ערב נעים. הרבה יותר קל להרגיש את זה מאשר לגתוב על זה.

הטעימות ב"אפנדי" נערכות גם בליל שישי וגם בליל שבת

תדאג לשריין לכם מקום שבוע לפני שאתה מגיע, אם כי תמיד יש להם מקום,
אתה תהנה שם ,
נעתקתי לך כל הפרטים, פעם בחודש הם מארחים יינן מיקב כלשהו שגם נותן הסברים, בימי ה בערב שאין יינן עדיין מתקיימת הארוחה הזו,
זה אידיאלי עבורך, לדלאל או סבידה תוכל ללכת למחרת, אל תשכח להעלות דיווח :)
הנה הפרטים:
מרתף היין במלון הבוטיק ה"אפנדי" הינו מהתקופה הצלבנית עם שרידים מהתקופה הביזנטית, שהוסב למרתף יין ייחודי, כ2000 בקבוקי יין על טהרת יקבי ארץ ישראל, מגוון יינות מתיישנים מיקבים גדולים ומוכרים לצד יקבי בוטיק קטנים ומעניינים. כמו כן, יינות ממסכים (בלנדים מיוחדים), יינות קינוח איכותיים ועוד.

התפריטים מוקפדים בהרכב הטעמים. המנות המוגשות, מביאות ניחוחות וטעמים מהתקופות ומהתרבויות אשר שלטו והתקיימו בעיר העתיקה של עכו, בדגש על תקופת האימפריה העותומאנית, אשר השפיעה רבות על התרבות והקולינריה בספרד ובמזרח התיכון כולו.

השף, עידו זרמי, בוגר ה CIA, שצבר ניסיון כשף מסעדות מובילות כגון אזפרן בניו יורק, וטפאו בתל אביב, מרכיב בכל שבוע תפריט טעימות מיוחדות, בהשפעת המורשת הספרדית, המוצעות לצד התפריט הקבוע של בר היין. תפריט הטעימות משקף, בכל פעם, תרבות קולינרית מאזור אחר בספרד, בהתאם לעונה, למועד וליינות שמתאימה הסומלייה.
סמולייה המלון אלינור גונשורק, מארחת במרתף היין מדי חודש יינן מיקב אחר, לערבי יינן בהם עורכים השניים סדרת טעימות ממגוון יינות היקב המתארח, בליווי ארוחת טעימות בניצוחו של שף המלון.

מדי ערב מוגשים במרתף היין של "האפנדי" מבחר טעימות של גבינות, נקניקים וסלטים מיוחדים ומגוון יינות מהמבחר המוצע במרתף היין.

מחירון:
מחיר טעימות גבינות, נקניקים וסלטים לאורך ימי השבוע: החל מ 90 שקלים.
מחיר למשתתף בערב יינן טעימות יין וארוחה: 250 שקלים.
מחיר ערבי טעימות בימי חמישי ושישי: משתנה בכל ערב לפי התפריט המוצע.
מספר המקומות מוגבל. יש להזמין מקומות מראש.

טלפון להזמנות: 074-7299799,

החתולית

New member
לפעמים האנשים עושים את האווירה

פעם אחת חגגנו בצפון במיכאל והתאכזבנו. פעם אחרת אכלנו בשותא הגיאורגית בקיבוץ שמרת, ונהננו מאד.
מסעדת שף מול מסעדה יחסית פשוטה בקיבוץ - והאחרונה לקחה בגדול.
&nbsp
כוך קטן בשוק עם אוכל טוב ומצב רוח טוב, יכולים לספק יופי של בילוי.

למעלה