אוסאמא בן-לאדן

B.Shokor

New member
אוסאמא בן-לאדן ../images/Emo35.gif

מאותם שעות של ההתקפות על ארה"ב ומאותם שעות של תחילת שידורי החדשות בכל מיני ערוצי טלוויזיה, ומאותם שעות של "אוסאמא בן-לאדן הוא מבצע הטרור" נולדה הרגשה כמו תמיד לא רק אצל העולם הערבי אלה אצל העולם המערבי שיש משהו גדול מאוד מסתתר מאחורי הקלעים. באותם שעות קשות מאוד אף אחד לא התייחס לכך, אבל לאט לאט הכל התחיל להתגלות. פרשן ערבי של האוניבירסיטה הערבית אמר באותם שעות שארה"ב תעשה אחד מבין שני הדברים: 1. או שתאשים אוסאמא בן-לאדן במעשי הטרור ותתחיל לתקוף אפגניסטאן (וסוף סוף יהיה לה סיבה). 2. או שתחכה עד שהחקירות יסתיימו ואז תחליט מי האשם. אבל כמובן ולא רק הפרשנים והעולם הערבי נתנו סיכוי גדול לאפשרות הראשונה, אלה גם העולם המערבי. אם נחזור קצת להיסטוריה של ארה"ב ווננסה לזכור "מוניקה לוינסקי", זה אוליי יכול לעזור לנו המון מאוד בהבנת הנושא. לפי דעתי יש גוף חוץ מבן-לאדן שעמד אחרי הטרור בארה"ב, ולא רק גוף אחד, אלה יותר שמעוניינים להראות לעולם שמוסלמים זה טרור. מדינות רבות אמרו שלאוסאמא בן-לאדן אין את היכולת לבצע דבר כזה, חטיפת מטוסים, פיגועים, תכנון, ו..ו...ו... (אין כזה דבר ביכולתו של בן-לאדן). ואני אגלה לכם (סוד קטן), אין ביכולתו של העולם הערבי לבצע דבר כזה כל כך מדוייק ומתוכנן . בן-לאדן אמר בעצמו היום, שהוא מוכן ללכת לארה"ב ברגליים שלו, ולעמוד מול שופטי ארה"ב בתנאי אחד, שארה"ב תוכיח שהוא האחראי על כל מעשי הטרור . אך ולצערו הרב, ארה"ב מעוניינת להירגע העם האמריקאי, ולכן, היא חייבת לתקוף אפגניסטאן, ואפילו אם הם יודעים מי בדיוק עמד אחרי כל המעשים האלה.

אבו-דני

New member
מצאתי מצאתי אני יודע מי עשה זאת

המוסד איך לא חשבנו על כך לפני כן? איך שוקור איש חכם כמוך לא הצליח לגלות את מה שאני גיליתי.. בחלום

all

New member
נער מוזר אתה

קודם כל ארה"ב חייבת להוכיח שבן-לאדן אשם ואחר כך הוא יילך להישפט? אז בשביל מה המשפט אם ארה"ב כבר הוכיחה שהוא האשם? יש לא מעט חשדות נגדו, וברגע שיש חשדות יש מקום למשפט שיבדוק אם האיש אשם או חף מפשע. ובנוסף לכך, מספיק שלא יצליחו להוכיח שהאיש אשם במעשה ע"מ להוציא אותו זכאי מהעדר הוכחות. ואולי באמת הוא חף מפשע ואולי באמת עומד מאחורי כל העניין הזה ארגון רציני יותר כמו עירק או אירן. אבל איכשהו יש לי תחושה שליבך האוביקטיבי הולך אחר הטענה הסורית/אירנית - שהמוסד הישראלי הוא מקור הפיגוע. ומה אומר לך שוקור מיסכן שלי. תמצא לי ישראלי אחד ברמה של "איש מוסד" שמוכן להתעבד למען משהו ואכפיל את הכסף שיש לך בבנק פי-3, תמצא לי 20 אנשי מוסד שכאלה ואכפיל אותו פי 10 איך להסביר לך דבר כל כך פשוט, טוב לנו בחיינו והמושג "להתעבד למען", הוא מושג ממש לא יהודי . ודרך אגב, יהודי דתי שמתעבד, לא יכנס לגן-עדן לעולם וכעונש הוא נקבר מחוץ לבית הקברות, נידוי שכזה הוא קללה איומה לכל משפחתו וקרוב לואדאי שאף אחד מבני משפחתו לא יוכלו להתחתן בתוך הקהילה שלהם לעולם. כי אדם מתעבד ביהדות נחשב לבוגד וכופר!

לבונה

New member
בן לאדן אשם???? לא יכול להיות!!!

תמיד!! תמיד דופקים את השחורים!!!! ידעתי!! מסכן....לא עשה כלום, חי לו במערה שלו בשקט ואומר: "כבר עושים לי את העבודה בחינוך הנוער המתאבד העתידי בקייטנות עזה". מה רוצים מהמסכן הזה? מ ה ? בקצב הזה עוד יאשימו את המסכן השני- אבו עמאר, וסה"כ מה הוא עושה? עוסק בחינוך וגידול (מתאבדים) בקייטנות.

למעלה