אונ' עברית

afunlish

New member
אונ' עברית

היי! עד כה רק קראתי את כל מה שנכתב בפורום, אך עם הגיעינו לרגעי ההכרעה, גם אני הופך לשותף פעיל...
, אז קודם כל שלום לכולם!! בכל אופן, האוניברסיטה היחידה שעוד לא בעטה לי בתחת היא האונ' העברית, שם אני עדיין "בטיפול", הידוע לשימצה... רק כדי להיות סגור יותר על התמונה, רציתי לדעת על כמה אנשים שמעתם, בבטחון, שקיבלו הודעת קבלה בסבב שהיה שבוע שעבר, אך לא מתכוונים להרשם. בנימה אישית יותר, בבקשה תבטלו!! יש עוד אחלה פקולטאות לרפואה
תודה בשמי, ובשם הבריאות הנפשית שלי.

morancho1

New member
יש סיכוי

שלחתי להם ביטול במייל, והם לא קיבלו אותו כי אתמול קיבלתי מעטפה על קבלה..אז אני מתקשרת לשם מחר...בהצלחה:) ובכל מקרה, אולי נשמע נאיבי אבל אם כבר התקבלת לכולם חוץ מירושלים..אולי יש לך בכל זאת יכולת לייצג את עצמך טוב, מה שמביא לך סיכוי בכל זאת!

afunlish

New member
רק דבר קטן...

היי!! מצטער אם לא הייתי ברור...אבל ירושלים הם היחידים שעוד לא *דחו* אותי. אני ממש לא בררן בקשר לאוניברסיטה - אם אחת האחרות הייתה מקבלת אותי הייתי הרבה יותר רגוע. הרי בגדול כל הארבע ברמה גבוהה, עם כל היתר אפשר כבר להסתדר...

morancho1

New member
וואלה

אני צריכה להפסיק לקרוא מהר ובצורה אופטימית כל כך..זה קשה להתקבל לאחת ובטח לכמעט כולם!! באמת כולם ברמה גבוהה- בהצלחה איפה שלא תתקבל!!

meshi23

New member
מורן תשלחי מכתב למדור רישום וקבלה

יש טופס שממלאים שנמצא בחוברת שלהם- שצריך למלא בו מס' חשבון בנק. וגם יש את הכתובת.

morancho1

New member
היי

שלחתי על הבוקר את פקס הביטול. היו שם מספיק פרטים ואני בטח לא מתכוונת לשלוח את פרטי הבנק! שלי סתם כך:) שיהיה בהצלחה..

morancho1

New member
קראתי שוב..

עכשיו הבנתי את כוונתך! לא שילמתי להם עד עכשיו מקדמה אז לא מגיע לי כלום..תודה!

meshi23

New member
אני ביטלתי

לפני יומיים והיום קיבלתי טופס שצריך למלא בשביל לקבל את הכסף בחזרה.. אז פיניתי!

למעלה