אונס?

אונס?

פנטזיות אונס יתקבלו כאן? או שזה שייך לסקס וBDSM? זה עדיין פנטזיה .....

דעתי בענין

אני חושב שכדאי לשלוח גם פנטזיות סקס באונס! אני אישית חולה על סיפורי וסרטי אונס, זה מחרמן אותי בצורה הכי חזקה שאפשר! אם תכתבי כאן פנטזיות אונס, זה יהיה פיצוץ!

bugbuster

New member
תתקבלנה בזהירות רבה,

כשבכל מהלך הקריאה לא יהיה לרגע ספק, לא למשתתפי העלילה ולא לקורא שמדובר בפנטזייה. פנטזיות אונס הן הבעייתיות ביותר לפרסום בפורום זה. לדוגמא, אין משחק הפתעה בו האשה לא מודעת לכך שהאיש / חבורה במסכה בפרק אינם בן זוגה / משתתפי הפנטזייה ושהיא היא זו הרוצה בה. אין ולו תאור כוח או אלימות בשימוש חפצים, הצמדת סכין למשל, היוצרת חרדה לבעלת הפנטזייה, אלא אם הא אומרת, עכשיו תצמיד לי סכין שארגיש כאילו. אין ולו דימעה אחת שמקורה פחד אמיתי לו ההפתעה והההסוואה במישחק היו מוצלחים מידי. ישנה אמירה חוזרת ונשנית של המשתתפים, זה רק כאילו, זה רק כאילו, למען הסר ספק ספקו של ספיקא. באופן חריג ביותר כבקשה ולא למטרת צנזורה מומלץ להעביר לי את הכתיבה, או את החלקים הבעייתים במסר או מאייל כדי לאשר אותה.

MAGNUM 69

New member
בפנטזיה הכול מותר

אני חושב חמודה שאת צריכה לזרום אם מה שיש לך בראש אני אישית ישמח לקרוא ולהגיב

MAGNUM 69

New member
פנטזית אונס

ילדת אור אני כבר חסר סבלנות לשמוע את הפנטזיה שלך??????

תראה,

קודם כל באג ביקש שאני אשלח לו קודם ואז הוא יחליט. שנית, מאחר וכרגע אני מסלולארי, אני מאמינה שאני אמתין שתהיה לי גישה למחשב ואז אני אוכל לכתוב בצורה יותר זורמת.

bugbuster

New member
לשלוח לאישור, זה רק במיקרה האחרון

אם עדיין בספק אחרי הקווים שאכן מאוד מאוד מגבילים כפי שניתנו. אני מעריך את ההבנה שלך לרגישות שבפנטזיות אונס. תודה.

MDW

New member
פנטזיה מסוג זה יהיה מאתגר אך כיתבי זו בזהירות

אני נכנסתי רק לפני חודשיים וזה יהיה מענין לקרוא דבר כזה

למעלה