אונס

יש להם

סמכות שאין לבת. כשאת צריכה מישהו שיתמוך בך, אל באמת, את צריכה את הכוח שיש להם כדי לתמוך. אף בת לא תצליח לתת לך תמיכה כמו שגבר יכול. אמנם הם יכולים לפגוע מאוד. אבל אם את מבינה למה הם פגעו - את קולטת שהם לא עשו את זה מרוע. יש הרבה דברים! בנות, הרבה יותר קשות. יותר מעצבנות. מציקות. תלותיות. והם סובלים אותנו בשקט.. אז יש להרבה מהם לעיתים חוסר רגישות. אבל זו לא סיבה לשנוא אותם!

אתה לא יכול לדעת מה היא עברה

אבל אני חושבת שלא כדאי להינעל. גברים באמת יכולים להיות בלתי נסבלים. אבל גם בנות הן כאלה. זה שגברים לא מדברים על כך בתדירות שבנות מעלות את זה - זה לא אומר שקל להם איתנו... אני חושבת שהיא צריכה להרגע מגברים, לקחת פסק זמן ואז להכיר מישהו ברצינות..

שםאנילא

New member
אני לא דואג לה...מעבר לזה שבד"כ "מעז יוצא מתו

מתוק"... אל ת דאגי מתי שהוא זה יחלחל לה והיא תפעל לשינוי הדברים אצלה...

אתה צריך להבין שהיא מדברת מכאב

והתגוננות הכי תובה זה התקפה. אין מה לעשות.

שםאנילא

New member
היא ממש לא...ואם תקראי את התכתובת כאן ביננו א

אז תביני למה התכוונתי רק שהיא עקשנית היא לא תודה בזה עד שיימאס לה כמו תמיד והיא תחזור בעוד חודש עם תובנה חדשה...

לבנות יש הרבה סמכות.

ולא צריך הסמכות המגעילה שלהם.איחס ובנות ממש לא תלותיות. ואם את מדברת על תמיכה,תמיכה זה דבר הדדי נשים תומכות בדיוק כמו שגברים תומכים. ובנות ממש לא קרציות ..ועדיף קרציות של בנות מאשר חשיבה גברית מעצבנת!!! ואם גברים פוגעים בקטע של אונס זה מרוע נטו!!! אולי אפשר להבין שזה בגלל שלא התגברו על יצרם. אבל יש אונסים שהם אכזריים בלי קשר ליצר. וגם אונס שהוא לא מתבצע בצורה אכזרית..זה עדיין אכזרי..מאדדד זה הורג את הנפש!!!! אז אל תספרי סיפורים. וגם אם זה לא אונס אכזרי,והוא כתוצאה נטו מיצר הרע עדיין זה רוע!!! כי אם הגבר היה באמת אוהב אותה אבל באמת אוהב!! הוא לא היה נוגע נגד רצונה!אם הוא נוגע בה בכוח נגד רצונה הוא לא אוהב אותה הוא אוהב את עצמו.. אז זאת אומרת שהוא אגואיסט. ואגואיסטיות זה חתיכת רוע. אז כן יש בהם רוע במידה והם אגואיסטים או אנסים או שגם וגם.

מי סיפר לך שהן נצלניות?

כמה גברים קמצנים שלא רצו לשלם? ומזה בכלל בשבילך ניצול????? בדר"כ הגברים הם אלה שמנצלים במידה והאישה לא מכירה את הזכויות שמגיעים לה.

רואים

שלא הכרת גבר למטרה אמיתית.. אלא סתם להנות וכיוצא. אחרת היית מכירה את הפן האמיתי שלהם ולא רק מה שנוח להם להראות כשאת נודניקית עבורם..

למעלה