אונס

• פותח הנושא mnm6
  • פורסם בתאריך

סלסרו

New member
אז בואי נסכם לרגע.

א1 שטענה שהיתה אונס - עליה א"א לבנות קייס. אצטט מNRG: "עדותה של א' הוגדרה על ידי אחד מבכירי הפרקליטות כ"ירודה ביותר". בכיר אחר אמר ש"אי אפשר ללכת איתה לשום דבר, לא הייתי מבסס עליה תיק חניה". אמינותה של א' מוגדרת כ"בעייתית מאוד", היא עצמה "מניפולטיבית ביותר" ו"ככל שהעידה ונחקרה יותר, כך הלכה והסתבכה"." היא בחוץ. א2 שעליה מזוז אומר "היא אמינה, שמה את הכל על השולחן, מדוייקת ומשכנעת" - אי אפשר להשתמש בה בגלל התיישנות. "מדובר גם הפעם ב-א', שעבדה עם קצב לפני כ-12 שנה במשרד התחבורה והיא לא נכללת בכתב האישום בגלל התיישנות. "זו היתה מתלוננת איכותית ביותר", אומר מזוז בשיחות פנימיות, "אם היה לי אותה בלי התיישנות, זה היה תיק בטוח. היא אמינה, שמה את הכל על השולחן, מדוייקת ומשכנעת"." חבל שאי אפשר להשתמש איתה, אבל זה המצב. אז אין אפשרות לתפוס אותו על אונס. זה בחוץ. עם מה נשארנו? עם הטרדות. לא אונס. נו, על ההטרדות הברנש מודה, גם בלי משפט. אז על מה ההפגנה?

סלסרו

New member
אגב, התחזית שלי היא שהוא ישב בכלא

לא מוכן להמר על זה, אבל כך אני משער. יתכן שבית המשפט יקבע שהעסקה היא בלתי סבירה מהטעם שלא סביר שבנאדם יודה ברשימת פשעים ולא יקבל שום עונש, רק בכדי שלא יתבעו אותו על מעשים חמורים יותר. בית המשפט יבטל את העיסקה, ומאחר שקצב הודיע קבל עם שהוא יודה בפשעים, יהיה לו קשה מאד לטעון בבית משפט שהוא חף מפשע. מאמין שיקבל 3-5 שנים.

ידו בכל

New member
גם אם קצב היה מואשם בעבירות אחרות

כמו רצח, הייתי אומר את אותם דברים בדיוק. לעובדה שהוא מואשם בעבירת מין אין שום חשיבות בעיני. את פשוט לא שמה לב כי במקרה של קצב הופרו כל כללי המישפט הפלילי ללא שום תקדים ראוי אולי להיזכר בתקופת איוון דמיניוק אשר הואשם כי הוא איוון האיום מטרבלינקה אשר ביצע פשעים נגד האנושות ונגד העם היהודי. בג"ץ הורה ליועץ המשפטי לממשלה לפתוח בחקירה פלילית כנגד ניצול שואה, בעל טור עיתונאי אשר עבר עבירות סובידיצה ודברים בגנות דמניוק במהלך משפטו (בג"ץ 223/88). כך הם כותבים באותו בג"ץ: ".. אף כי רשאי הציבור להעמיד שופט - מומחה בחזקת אדם שיידע להשתחרר במידה רחבה מהשפעת פרסום שקרא בעתון, איך הוא פטור גם כלפי השופט מהחובה שלא לנסות וליצור דעה קדומה ביחס לענין התלוי ועומד בפני בית המשפט. אין צידוק להשליה כאילו מנגנון השיפוט הוא מכונה מדוייקת, אשר תמורת ראיה קבילה שסופקה לה, עשויה להמציא את המסקנה העובדתית הנכונה המתבקשת מן הראיות, וזו בלבד". דמיאנוק הורשע בבית המשפט המחוזי ונידון למוות. הוא זכה בערעור בבית המשפט העליון כנגד כל הסיכוים. אף אחד לא האמין כי הוא יזוכה שהרי כולם היו בטוחים כי הוא אשם. הפרקליטות טענה כי הוא אשם, היועץ המשפטי לממשלה סבר שהוא אשם. ניצולי שואה זיהו אותו והצהירו כי הוא אשם. אלא שבית המשפט העליון זיכה אותו מחמת הספק. אני בטוח שניצולי שואה רבים התפוצצו בתוך עצמם וזעמו באותה תקופה שבה הוא זוכה. אני בטוח שעולמם חרב עליהם. אלא שבאותה תקופה לא יצאו עשרות אלפי אנשים לכיכר כדי להפעיל לחץ על בית המשפט העליון כדי שבדיון נוסף ישנה את דעתו.

ShakeSpearE

New member
כן אבל במקרה דנן, להזכירך, קצב מודה באשמתו.

God אני מרגישה כמו תקליט שבור. ק' מודה כי הוא אשם. יומיים לאחר מכן רבבות יצאו להפגנה המוחה על אי הצדק בו הוא לא נשפט על מעשיו, בו הוא לא נענש על מעשיו, בו הוא יכול להמשיך ולהטריד נשים תחת כל עץ רענן. ובו כל אדם אחר במדינה יכול להמשיך להטריד מינית נשים בלא שייעשה צדק. ובו אף לאחר שבית המשפט כן מרשיע איש ציבור כי הוא הטריד מינית, זמן קצר לאחר מכן הוא עובר למשרד המשנה לרה"מ. אני יודעת שזה לא יצליח לזעזע אותך, זה חורה לי לא בגלל עצם העניין, אלא בגלל מה שזה מייצג. צר לי להיות בוטה, אבל דבריך כאן מייצגים לגיטימציה לעברייני מין. ושוב, להזכירך, ק' עצמו מודה כי הוא עבריין מין. שיבושם לך על כי לך זה לא אכפת.

עובדה: קצב אינו מודה (זמן הווה).

צפוי כי יודה (זמן עתיד) בבית משפט במסגרת עסקת טיעון.

ShakeSpearE

New member
עובדה: עסקת הטיעון לפיה קצב הסכים להודות

נחתמה ביום ה' שעבר.

ShakeSpearE

New member
בהחלט מלח

ומה גורם *לך* לגונן על אדם שהודה כי הוא עבריין מין? <אתה גם מוזמן להימנע מתגובה>

ראשית לעובדה: "ק'" טרם הודה.

מה גורם *לך* לערבב בין זמן עבר לזמן עתיד? <את מוזמנת להגיב>

ShakeSpearE

New member
עסקת הטיעון לפיה קצב הסכים להודות נחתמה

ביום ה' שעבר. שתדע.

isje89

New member
לרופאה היקרה

את עשית מבית המשפט רשות שאינה אמינה,שא"א לסמוך על פסיקותיה,כי בכל משפט שיתקיים את תגידי:"אולי בכל זאת הנאשם חף מפשע. ובמקרה של קצב,יש כל כך הרבה ראיות נגדו עד שממש בלתי אפשרי לא להאמין לביהמ"ש. דבר אחרון,יש נקודה חכמה בדעה שלך על עונשים בלתי הפיכים (הוצאה להורג,סירוס וכו').

דסדס

New member
בהתחשב בזה שההודעה משורשרת אלי

אני מנסה לבין לכבוד מה קיבלתי את התואר רופאה...? במקרה של קצב הוא לא הגיע לבית משפט אז זה לא עיניין אם אני מאמינה או לא מאמינה לביהמ"ש! ההתיחסות שלי לגבי להטיל ספק בפסיקות של בית המשפט היה מופנה ספציפית לדבי ההקשר של עונשי מו וסירוס כיוון שהם בלתי הפיכים. ולכן במקרה של טעות בית משפט אם העונש הוא בלתי הפיך............... אבל בגדול את כל שאר הפסקים של בית משפט אני מכבדת ולא אתקוף את בית משפט אם הוא פסק ככה או אחרת. הביקורת שכן יש לי כלפי כל מערכת המשפט והחוקים זה שבהחלט צריך להגדיל את הענישה על חלק מהדברים, אבל זו כבר השקפת עולם שלי. בוקר טוב.

isje89

New member
לדסדס

כתבתי רופאה,כי את לומדת משהו שקשור לרפואה,(עיסוי, או משהו כזה).

ShakeSpearE

New member
שתדעי, כי נראה שלא שמת לב, אבל ק' הודה בכך

שהוא עבריין מין. אנחנו עברנו את השלב הראשוני של התיק. נראה שאת שוכחת את זה בתגובות שלך, או שסתם אינך בקיאה בכל הפרטים. אז שוב, ק' עבריין מין, לפי הודאתו עצמו, לפי עורכי דינו, לפי מזוז, לפי הפרקליטות, לפי עשר בנות שמתלוננות עם סיפורים מזעזעים על עלילותיו. סתם, שתדעי.

דסדס

New member
את יודעת שאני אוהבת אותך

אבל התגובות שלך התחילו קצת לעצבן אותי, תני לאנשים להתבטות! לא אמרתי בשום מקום שקצב חף מפשא, ולא, אני לא בקיאה בכל הפרטים ולכן בוודאות לא אמרתי דבר כזה. ההתיחסות שלי הייתה בעיקר לנושא אחר. גם אם קצב אשם אני לא מאמינה שצריך לסרס אותו וזו הייתה התגובה שלי. אז שייק, הבנו שהוא אשם, הבנתי שמיבחינך צריך לתלות אותו ואת כל מי שחושב שחס וחלילה הוא לא אשם. וכמובן שכל גבר שמעז חס וחלילה להגיד שאולי הייתה טעות, ואולי יש ספק, ולא צריך להאמין לכל מה שרואים ולכל מה שהתיקשורת מאכילה אותנו, ולכל אי אלו אילוצים (בין אם זה האמת ובן אם זה אילוצים אחרים) שגרמו לקצב לחתום על ההודאה הזאת- ישר הופך את מי שטיפה מפקפק בזה לסוטה מין בעצמו. וכל מי שמטיל איזה שהוא ספק בא', ישר הוא תוקף בנות שמעידות שהן נאנסו. הבנו את זה שייק, לא צריך לחזור על זה בתגובה לכל הודעה שהיא.

ShakeSpearE

New member
בזה שאמרתי לתלות אנשים? לא זכור לי שאמרתי.

או אולי בזה שקשה להתייחס לדברים שאני מעלה אז הכי קל לתקוף אותי ולהכניס לי מילים לפה?

למעלה