אונס בת 13 ע"י כמה בני 18

AYELET1

New member
אונס בת 13 ע"י כמה בני 18

וכן, אני יודעת כבר דיברנו על כך, אך כל כך מזועזעת שלא יכולה שלא להביא את הלינק לכתבה
איפה הם גדלים? איפה מתחנכים??? איזה עולם מושגים יש להם ?!

bimbo.

New member
זעזוע רודף זעזוע, ואין מנוח. ../images/Emo46.gif

נהוג ומקובל להאשים הורים, מורים וסביבה. לגורמים אלה יש בהחלט השפעה.אולם מה עם הנערים עצמם? אני חושבת, שעצם הנוהג להאשים אחרים, מוריד מהם את האחריות והם משתוללים כאוות נפשם. מובן שצריך להיות גם האופי המתאים למעשים כאלה, אבל נראה שהארץ מלאה אותם. בנוסף לכך, הגנת ההורים של הנערים האשמים (ממקרים קודמים), ממש מעוררת פלצות ומעודדת את אלה שעד עתה רק חלמו על אפשרות כזו. ושלא יספרו לנו שהמצב הבטחוני אשם. גם לא האנתרקס.

שדמה

New member
את יודעת מה ../images/Emo67.gif אני מתחילה ל..

חשוב לעצמי שאולי הם נולדים עם הפוטנציאל המזוויעה הזה, ריבונו של עולם...את דעתי את יודעת , כן לתת את מלוא הזכות לאביה או אמא של הילדה האומללה לפרוק את מלוא הכעס, כל יפיי הנפש אשר יאמרו זו לא הדרך שיהיו דקה אחת במקום אותה נערה אומללה, לא לפני הרבה זמן קראתי כתבה על דוגמנית צעירה שנאנסה פעמיים ומשום מה הגיע למצב בו היא מבינה את האדם, ומרחמת עליו אשריה, מה אומר לכם .... עין תחת עין שן תחת שן...וכל החולים למינהם שיהיו סגורים בב"ח לכל חייהם למה אנו צריכים להיות בהסגר... די לטירוף הזה ולקלות הבילתי נסבלת של הכוחניות... אוי זה מרגיז אותי

דניאלה-

New member
איילת, רק קראתי את הכותרת.....

וקיבלתי בחילה נוראית. ובכלל, שמתי לב שקשה לי לקרוא ידיעות מסוג זה, מעבר לכותרת, פשוט לא מסוגלת. ועל אחת כמה וכמה כשאני אחר כך רואה את ההורים "הנחמדים" בטלויזיה מכריזים שהילדה פיתתה את הילדים "היקרים" שלהם. לפחות היו שותקים, מבקשים סליחה בשם "האוצרות" שלהם......

AYELET1

New member
בימבו, דניאלה ושדמה

לגבי ההורים , גם לי נראה שיש להם חלק בכך. עצם זה שסוגלים לעמוד קבל עם ואומה , ולהאשים את הקרבנות! וזו אינה הפעם הראשונה במקרי אונס כאלה. אולי הגיע הזמן לעמוד כמו הילד בפתשדיר נגד בזבוז המים, ולצעוק: אז תתחילו לחנך אותם-ם-ם-ם-ם!!!! לחנך, ולהזכיר להם שיש לעמוד ננד פיתויים- אם מדובר בדברים פעוטים ואם בדברים הרי גדולים כמו אונס למשל... הרי כולנו מוקפים בפיתויים אין ספור, ומגיל 0: דברים מתוקים כשקטנים (גם כשגדולים, דרך אגב ...) ועד לנערת ונשים יפות כשגדולים (וכבר אינני מדברת ל פיתויים הקשורים לחפצים- כמו דברים שיש לשכן ולך אין... אלא על פיתויים גופניים). ופיתוי יכול ליהיות מעצם היותה בסביבה... אז מה?!!! גם הטענה שהיא פיתתה אותם, נשמע לי לקוח משנת תרפפ"ו. תרוץ נפלא... ובקשר לקרבן המזדהה עם התוקף (הדוגמה של שדמה) - הרי זו תופעה ידועה, אם כי לא פחות מזעזעת (עקב פירסומה).

bimbo.

New member
לזעזוע ולכעס אפשר להוסיף ../images/Emo46.gif

את המקרה של החיילת שנמצאה בשרותים של הרכבת, והמשטרה מתעקשת להאשים אותה בבימוי. אז אני שואלת: איך יכלה לכפות את עצמה? וחוץ מזה, כל סימני האלימות והחתכים והכתובת על זרועה - הייתכן שאדם יכול לעשות זאת לעצמו? קשה לשכנע אותי בזה.

שני דברים

בקשר לנערים, זו דוגמא מצוינת לנערים שגרו בבית טוב ובטוח ששם לא לימדו אותם לאנוס, הם "יצאו לתרבות רעה". בקשר לנערה, לא בדקתי איך נראים עליה הסימנים, אבל לא כל מי שצועקת "אונס" אכן נאנסה, או ניסו לאנוס אותה, יש מקרים של דמיונות, וכן, אנשים שחותכים את עצמם וקורעים את הבגדים בגלל מחשבות ודברים שיש להם בראש.

שדמה

New member
ורד יקרה אם אכן כך ../images/Emo4.gif ענין...

האומנם היתה החיילת לקשור את עצמה והיכן הסכין נעלמה? והאם אדם ה"חולה" עד כדי הכאבה עצמית לא היה מראה שום סימני מצוקה קודם לכן וסביר להניח היה מטופל? האב דיבר בכזה כאב אוזני לא יכלו לשאת את דבריו, הזועקות לעזרה... נכון הוא שיש כאילו הבודים דברים מליבם אבל לא בכזו צורה בה היא נתונה המסכנה - טראומה שכזו קשה מאוד לשחק לאורך זמן העוול שנעשה ונגרם לה על ידי הבאת הדברים בזו הלשון גדולה מאוד ומיותרת. לא פעם אנו שומעים ונתקלים משוטרים "בכירים" האומרים דברים בלי ביסוס על סמך השערות שלאחר מכן מופרכות, ולא פעם כאשר לא מוצאים קצה חוט נתלים בהאשמות שווא וחבל.

bimbo.

New member
בהמשך לדברי הקודמים.... ../images/Emo10.gif

המשטרה קבעה בריש גלי שהבחורה ביימה את מצבה. אם כך, עליהם להביא את ההוכחות לפני הציבור, בדיוק כפי שהיא מביאה את קביעתה ביחס לאשמתה של החיילת. כל עוד לא ניתן להביא את ההוכחות בפני הציבור, הרי ברור שעדיין אין להם את כל הראיות, ולכן א ס ו ר לקבוע שהבחורה אשמה. שימו לב, שהמשטרה הטילה כתם רציני על החיילת. ומה אם אינה אשמה?

בנות, אין לנו את כל הנתונים

ואפשר לזרוק את הסכין רחוק רחוק. ברור שסביר שזה קרה באמת, אבל כנראה שהמשטרה מצאה סיבות וראיות שזה לא אמיתי. לצערנו (אולי לשמחתינו), אנחנו לא מקבלים את הנתונים והפרטים הקטנים, זה שייך לחקירה משטרתית, מה שהציבור מקבל הוא מסקנות בלבד. לכן נצטרך בלית ברירה להסתפק בזה, ולדעת שבמקרים אחרים, כל נפגעת (או נפגע), מקבל טיפול נאות ואיכפתי.

AYELET1

New member
למעשה כל הצדדים צודקים...

נכון שיש מי שמביים דברים כאלו. נכון גם שלפעמים יוצאים גורמים שאיך לקרא להם? שייכים ל"שלטונות" בהצהרות בלתי מבוססות. במקרה שדבר כזה קורה, הכתם על הבחורה הוא נורא. ולכן נראה לי שעדיף לחכות מעט עם הצהרות עד שהחקירה תסתיים.

דניאלה-

New member
איילת, מסכימה אתך...

קודם שיבררו, יחקרו, ויוודאו שאכן החיילת בדתה את הסיפור, ולאחר מכן "ירוצו" לעתונות... כמו שהמשטרה עושה כל פעם מחדש. כי אם זה נכון, והיא אכן בדתה, הרי צריך מיידית לטפל בה, כי כנראה גם לכך יש סיבה. ואם לא, איזה נזק נפשי אדיר הם עושים לאותה חיילת, והכל בשם הפירסום וכו´...

AYELET1

New member
נזק נפשי נורא ו ג ם נזק לשמה

הטוב!!!ה גם אם לא פרסמו את שמה, הרי בד"כ דברים כאלו דולפים (ארץ קטנה, כפר גלובלי וכו´) ומכריה כנראה יודעים או ידעו מי היא!

למעלה