אונס או לא?

לא אונס, התחזות

לא היה שום אונס כי הכל היה בהסכמה. ההחלטה היא תוצאה של התעמולה הפמיניסטית. בנוסף, וואלה זה אתר פמיניסטי קיצוני.

it takes two for a tango

את זה הכי חשוב להבין. אין תוקף בלי מותקף, וכשגבר מחליט לשקר או לפגוע, האישה משתפת שם פעולה. יש לה הווית קורבן. היה לי קשה לקרוא שבית המשפט כל כךהחמיר אתו, והוא אבא לילדים. והמקרה שם הוא פעוט וקליל לעומת התיק שלי... ואני שמחה שבמקרה שלי הדגשתי לפני הפרקליטה: אני רוצה להמשיך עם החיים שלי. אני לא מבקשת כתב אישום. לא מבקשת מאסר. לא כועסת, לא מחפשת לנקום. ומאמינה שכמו במקרה הזה, מעצר מטלטל בנאדם וגורם לו לראות או להבין שהגזים. וגם אם לא, זה לא משנה. מה שהכי חשוב זה שהאישה תבין איפה היא שיתפה פעולה. איפה היא העדיפה לא לראות. אנחנו מזמנים לעצמנו את כל החוויות שאנו חווים. אין במקרה ואין קורבן באמת. יש רק בחירה להיות קורבן. אני בוחרת להיות במקום חדש. תודה, גמני...

Rיקושט

New member
WTF?!! אני הולך לתבוע

כל אחת שהתאפרה וריפדה את החזיה שלה ומצג השווא שהציגה גרם לי להמשך אליה ולשכב איתה. בנוסף, זכור לי שאחת מאלו שריפדה גם עזבה אותי מוקדם בבוקר מבלי להגיד שלום !! אני רץ לעו"ד, נאנסתי.

זיקן

New member
מנהל
לא נכון החוק כן מכיר ועוד איך.

רק תראה לי את הגבר שילך להיתלונן על אונס בידי אישה אלא אם הוא נוהג ללכת עם סנדלים וגרביים לבנות באמצע הקיץ .

gamani4

New member
לא.

http://he.wikipedia.org/wiki/אונס פי ההגדרה בחוק, פעולת האונס מופנית אך ורק כלפי נשים. תקיפה מינית של גבר אינה מוגדרת בחוק כאונס אלא כביצוע מעשה סדום (חוק העונשין, סעיף 347).

זיקן

New member
מנהל
זה לא שיכנע אותי

אני איש מישטרה מיתנדב ומיתמצא טוב מאוד בחוק אם אישה כופה על גבר יחסי מין אפשר לתבוע אותה לדין וכבר היו דברים מעולם תלמד את החוק אחכ נדבר

gamani4

New member
מה שחשוב זה שזה שכנע אותי, אתה פחות משנה.

לספר שאתה איש משטרה רק מוריד מרמת האמינות שלך. זה שאפשר לתבוע אותה לדין זה נחמד, אבל לא על אונס. אז אם אין לך שום דבר שיגבה אותך חות מהמילה שלך, אני אמליץ לך ללמוד קודם את החוק.

seymore butts

New member
זה מסוג המקרים שגורמים לאנשים להמעיט

בערכו של אונס אמיתי. אין ספק שלא היה שם אונס. צודק תושב חוץ שהייתה שם התחזות, אבל זה לא סוג ההתחזות שעליו שולחים בן אדם לכלא ועוד לשנה וחצי. עוד מעט גם ישלחו לכלא מי שהתחזה לסטודנט בקופת איצטדיוו הכדורגל כדי להשיג כרטיס בהנחה. בעיה שלה שהיא האמינה לו, שתלמד את הלקח ותבקש בפעם הבאה מגבר שהיא נפגשת איתו תעודת זהות. בושה וחרפה. הזדיינה מרצון ועכשיו יש לה טענות.

פנומן 72

New member
לא אונס אלא קבלת דבר במירמה

כבר היה לנו פה דיון לא מזמן בנושא הזה. גם אז הייתי בדעת מיעוט וגם עכשיו : אני בעד לשלוח כל מנוול כזה ל-15 שנים, לא לשנה. למה ? כי יש פה אקט מכוער של קבלת דבר במירמה שזה שנוא עלי. איך היית מגיב אם למשל היית יוצא עם מישהי חבל"ז שהיתה אומרת לך שהיא מתה שתביא לה בתחת ואחרי הזיון היית מגלה שזה גבר ? היית חושב לעצמך: "על הזין שלי העיקר גמרתי", או ש "כוס אמא שלו בן אלף שרמוטות עבד עלי". לא כולם מקבלים את ענין ההונאה המינית בקטע של "נפלתי - אלמד לקח להבא". אז או שאנחנו שואפים לחברה נקיה שבו אנשים ישרים בכל הרבדים או שאנחנו ממשיכים להתנהג כפרימאטים שמשיגים את מבוקשם במין בכל הדרכים, מקובלות יותר או פחות.

xcalibur

New member
דוגמא גרועה פנו

אם לא טרחת לבדוק שיש שם שני חורים לפני שדחפת את השמוק, אזי אתה מטומטם :)

wish2

New member
../images/Emo45.gif

חוץ מזה תאכלס אם המקרה היה מוגדר הונאה ולא הטרדה או אונס יש מצב שהוא היה מקבל הרבה יותר .

פנומן 72

New member
הגדרת האונס במקרה זה היא שגויה

אונס הוא מעשה מיני בכפיה, או באופן כללי "כפיה של אדם לעשות דבר מה". כאן לא היתה כפיה ולכן מוזר לי איך השופט תקע לו מעשה אונס. ולא, ממש אין לי שום התנגדות שבית המשפט או הממשלה תגדיר מחדש מה הוא אונס ויכניסו לשם גם קבלת מין ברמיה.

xcalibur

New member
פסק דין כזה מטומטם טרם קראתי

אם כול גבר ששיקר לבחורה רק כדי שתסכים להזדיין איתו היה נכנס לכלא, חצי עולם היה יושב כעת מאחורי סורג ובריח. כולל השופטים בעצמם.

פנומן 72

New member
תלוי איזה סוג של שקר

בעצם קבלת דבר במירמה מקופלת הונאה גדולה יותר. הרי מן הידוע הוא שנשים פותחות רגליים במטרה גדולה יותר מאשר לקבל זין. הן חושבות על היום שאחרי, ועל חתונה אפשרית. אם הגבר מציג את עצמו רווק והוא לא, הרי שאופציית החתונה לא אפשרית. בוא ניתן דוגמא אחרת: אני מבטיח לך שאם אתה עוזר לי להוביל דירה אני נותן לך זיון עם בר רפאלי ומתחייב לך על זה. אתה מתלהב והכל ואתה מזיע ועולה ויורד מדרגות ומעמיס על הגב מקררים וסלונים ורץ ומאושר שהנה אתה הולך להביא בבר רפאלי ותאכלס מעולם לא שיקרתי לך ואתה גומר בסוף באפיסת כוחות אבל מה עמדת במשימה. אתה בא אלי לקבל את ההבטחה - ואני מביא לך אחת בת 80 מקומטת וחסרת שיניים ומסריחה ואתה אומר לי יא זין איפה בר רפאלי ? אני שולף לך תעודת זהות שכתוב עליה: "בר רפאלי" שנת לידה 1930. לא שיקרתי. פשוט לא התכוונו לאותה בר רפאלי. עכשיו אני יודע שאתה תחשוב משהו אחר אבל לא שיקרתי לך ולכן ניצלתי אותך. זה עושה אותי בן אדם ישר או חרא של בן אדם. לא תכסח לי את הצורה ? אז זהו, שבמקרה הנדון היא לא יכולה היתה לכסח אותו במכות ולכן בית המשפט כיסח אותו וטוב עשה.

xcalibur

New member
אז מה בנוגע לאיפור, סיליקון וחזיות פוש אפ?

גם הן הרי שקר אחד גדול. גם עדשות מגע צבעוניות, בוטוקס, שיניים תותבות וציפורניים מודבקות הם שקר אחד ענק. אז מה? אז מליוני גברים נאנסים כמדי יום בכוכב הזה? ייתכן? ומילא שהיה שופט אותו על נוכלות אבל פאקינג אונס?! הבחורה הודתה שזה היה בפאקינג הסכמה!

פנומן 72

New member
אחינו, אתה אינטליגנט, לא מתאים לך דמגוגיה

שקר הוא שקר רק כאשר מישהו נפגע ממנו. ברור שעדשות מגע צבעוניות, בוטוקס, סיליקון, ציפורניים וחזיית פוש-אפ זה שקר, אבל השאלה היא איפה אתה נפגע בשקר הזה ? אם נניח היא מספרת לך שהכל אמיתי - ובגלל מצג השווא הזה אתה מתארס איתה או מתחתן איתה ויום אחרי החתונה מגלה שהכל בולשיט - אתה לא תיפגע ? אתה תיפגע ועוד איך ! אבל אם זה רק בשביל הזיון, אז בשבילך זה לא משנה אם היא משקרת או לא, אבל כמו ששאלתי קודם - נניח אחרי הסקס אתה לא מגלה שהיא שיקרה בנוגע לאקססוריז אלא אתה מגלה שאשכרה זה גבר מחופש. לא תיפגע ? לא תתלונן ? מאוד קל לנו למחוא כפיים לשקרן ולחשוב שהבן עוולה הזה שיחק אותה כי הפיל מישהי בפח. מעולם לא מצאתי שום ענין ושום דו-שיח עם חלאות שכאלה ואני משתדל גם להתרחק מאנשים כאלה.

xcalibur

New member
פיהרר...לכלכת

נתחיל בזה שבחורה שהזדיינה עם בן אדם שהכירה אחרי חצי שעה ואחר כך תובעת אותו על זה שפגע ברגשותיהה אף על פי שיחסי המין היו בהסכמה - זו דמגוגיה לשמה. דבר שני, בחורה שהולכת על הפגישה הראשונה...סליחה, על ההיכרות הראשונה להזדיין על גג בניין - זה נשמע לך כמו בחורה רצינית שמחפשת חתונה וכול הבולשיט הזה??? צר לי מאוד השופט אולי קנה את זה אבל אני לא. אני לא אומר שבן הבליעל לא צריך לקבל עונש. רק שתדע, בשבועיים האחרונים הרסתי שני זיונים בטוחים לשניים מהחבר'ה איתי בעבודה רק כי צרחתי על אחד שהוא נשוי והוא צריך להתבייש לעצמו ועל השני שהוא אפס מאופס שיש לו את החברה הכי בובה בעולם וזה מה שהוא עושה מאחורי הגב שלה. אני מגנה בגידות בכול מאודי מעודי וליבי. אבל בחיית רבאק, הבחורה הודתה שהכול היה בהסכמה אז שתלך תזדיין שבעתיים. תאר לך שאותה תופעה הייתה מחלחלת אל המועדונים. זוג שהכירו לפני דקה וחצי מזדיינים במרץ בשירותים כשהבחורה פולטת איזה משהו מטומטם באמצע האורגזמה כמו "אני אוהבת אותך" ואילו הבחור מצייר לה שפם עם שפיך על הפנים, הולך הביתה ולמחרת בבוקר המשטרה גוררת אותו מהשיערות למעצר. למה? כי הוא פגע ברגשותיה של הזונה. זה נשמע לך הגיוני תגיד לי?

למעלה