אונס! אונס? אונס...

דספרדו

New member
אונס! אונס? אונס...

הכל החל ביום בהיר אחד.. היום אגב {שששש.. תנו לספר את הסיפור}יצאתי לי לשיטוט קל {להנאתי חייב להגיד} על גבי הפורום.. ככה בשיא הכיף, מסטלבט {טוב גם מנצל קצת את חופשת המחלה שלקחתי על דעת עצמי} מנומנם משהו..ופתאום!!!! הלווו רגע-תזכורת: זוכרים את התשדיר ההוא על הסוטים? זה עם הזקן שרואה ילדה ובקול חלקלק אומר לה ``אהמממ.. ילדה חמודה יש לי סוכרייה טעימה! רוצה {מראה לה סוכרייה צבעונית} בואי קחי אני אתן לך בשיחים.. {בסוף לא קרה כלום אל דאגה ראבקקק, זה תשדיר!!} קיצר.. רואה את שמי {יען הסוכרייה!!! סאמקק לא מצטנע } באחד הפורומים {מצחיק לאללה כאילו לא מפרסם פה פורום אחר} מודה שפתאום מבין את הפיתוי… אני לפחות לא עמדתי בפיתוי ורציתי לראות מה .. והופה בלי להגיד ג`ק רובינזון {או משהו כזה} מוצא עצמי עומד ערום, חשוף ומלא זימה?! כאן בפורום ושם לב אהממ.. להמון פלרטוטים מסביב.. הקיצר אונס!!!! בואנה סופטי בפעם הבאה תכין אותי איש!! אני לפחות אתגלח … למרות שלטעמי זה אחלה.. אבל אונס ככה לאור היום?! אהמממ..{=שיעול ברור} נ.ב. {דבר המערכת} אהממ.. למען האמת היה נחמד בכל מקרה לא יוצא מהארון!! אבל על בטוח מקפל את השרוול שייראו ת` שריר מה יש?! ואם ברצינות אז הלוואי ואלו יהיו מקרי האונס ששומעים עליהם!

softy

New member
זה עוד לא נגמר...

זהו אונס קבוצתי באלף רבתי. סופטי אונס בקבוצות.

דספרדו

New member
אהממ.. יש תנאי

מילא זכות בחירה נשללה אבל בכל מקרה אני שולל זכות הצבעה!!

ariegur

New member
האם אני יכול להתגאות בכך

שבנוסף לכל החולניות שלי, אני יכול לאמר מעכשיו שאני גם אנס ? אריה הגאה

דספרדו

New member
לא לא... מצטער אבל לא! B-)

אבל אם ממש תתעקש לי לא אכפת לקרא לך ככה.. העיקר שתשאר גאה {ברור}

דספרדו

New member
אהמממ.. דווקא אוהב בלונדיניות

למרות שלך יש רעמת שיער ערמונית ומסולסלת... וגם קעקוע נחמד על... {אמרתי כבר שמעריץ את זינה הלוחמת ??} חוץ מזה .. ביננו זה לא משהו מאוד חכם או דומה סתם קשקוש שלי לסופטי..

דספרדו

New member
נחמד אז מסביר

הכוונה ללחוץ על לינק מסויים ופתאום ללא התראה לראות שאני מופיע בפורום הזה! ומכאן אונס, אילוץ וכזה....... למרות שאונס מרצון=אונס? לך תדע.. בכל זאת רק טוב..

למעלה