אוננות......

hardgirl

New member
אוננות......

מה לעשות כדי להפסיק?!? אוף די אני כך כך מתוסכלת אני לא רוצה לאונןן~~ איכס!! תעזרו לי בבקשההה
חוץ מזה אני דתיה ואני חולמת שאני עושה את זה עם אבא שלי ואחי...בלעכסס...בקקשה תעזרו.

ארטימיס

New member
../images/Emo179.gifכנסי בקפיצה!

אממ.. מה לעשות בכדי להפסיק? אני חושבת שאת צריכה להעסמיק את עצמך בדברים אחרים.. לעשות דברים שאת אוהבת. (לי זה עזר בכל מיקרה). פעם הייתי מאוננת כל יום פעמיים ביום.. כיום הרבה פחות.. אולי פעם בשבוע או פעמיים. לאונן זה לא איכס בעיני זה אחלה.. אבל לחשוב שאת שוכבת עם אבא שלך ואחיך זה קצת.. אממ.. איך לומר.. מוזר (?!) את לא חושבת שיש כאן בעיה מסויימת שאת מפנטזת עליהם?

hardgirl

New member
כן אבל נו אני אומרת לעצמי כזה...

כזה אל תאונני ואני ממשיכה כאילו.....אני אומרת 'אני לא מושלמת' וכאילו זה אומר לי שזה בסדר אבל זה לאאאאאאאאאא אוףףף
וחוץ מזה כאילו אני דתיה...ואין איסור מהתורה?? ואני מאוננת כשאני יוצאת מהמקלחת ערומה... זה נותן לי כזה מרץ.....או שסתם משעמם לי כזה

אפרופו תורה -

מבחינה הילכתית אין איסור על אוננות נשית כי אם על אוננות גברית (הוצאת זרע לבטלה). כך שמהבחינה הזאת את יכולה לאונן חופשי.

hardgirl

New member
מה אני יכולה לאונןן???

בנות יכולות????... ישששש אבל כאילו איך אתה יודע? וגם לא נעים לי המחשבה שאני עושה את זה כזה עם אבא שלי ואחי מותר בכלל לחשוב ככה??? כאילו....

אני דתייה לשעבר

ולכן אני יודעת. האמת היא שאני בספק אם את צוחקת או שאת רצינית או שאת זה בכלל אתה... בהנחה שאת רצינית - כל עוד הפנטזיות שלך נשארות בגדר פנטזיות, זה נראה לי לגיטימי. אני מקווה בכל ליבי שהן אינן נובעות מניצול מיני בילדות וכד', כי אם כן, אני מציעה לך לשוחח עם איש מקצוע על העניין.

hardgirl

New member
חחחחחחחחחחחחחחח לא.....

אני מאוננת כבר מכיתה ב' כאילו....סתם תקעתי את הכרית אתם יודעים איפה ורק שנה שעברה הבנתי מה אני עושה...כיאלו...בעעעעע

BENDEN

New member
הי

דתיה מאוננת?רוצה שיחת מוסר אם כן תקשרי מחסוי 0544434662

למעלה