אוננות

אוננות

האם זה נכון לדעתכם שלבנות יש יותר "מגוון" של דרכים לאונן? ויברטורים...צעצועים..אצבעות..ירקות למינהם ומה לא? ומה איתנו הגברים? מה כבר לנו יש? אז הגיע הזמן לחשוף את השיטות..נשים וגברים ! קדימה..איך אתם אוהבים לאונן?? אני הכי אוהב עם שמן תינוקות...זה ממש קרוב להרגשה של החדירה...רטובה..חמה..חלקה... ומה איתם/איתכן?

horneyboy

New member
תגובה

דווקא מעדיף בלי כלום (ככה גם יש פחות לנגב\לשטוף בסוף). יש גם את השיפשוף על המיטה בשכיבה על הבטן, אבל בזמן האחרון די זנחתי את זה - עם היד זה יותר כיף בפחות מאמץ.

שירלית

New member
וואו.... על הבטן....

זה איכותי! אני חושבת שאני מאוננת ככה מאז שהייתי בגן! אני ממש זוכרת את זה לא ידעתי מה אני עושה אבל היה לי כל כך כיף! בכל מקרה זאת אחלה דרך לאונן עדיף להוסיף כרית(לבנות אני לא יודעת לגבי הבנים) ולשפשף.

horneyboy

New member
לבנים עדיף בלי כרית

הרעיון הוא שהאבר משתפשף מצד אחד על המיטה אבל גם משתפשף בבטן מהצד השני, ואז זה מדמה לחץ של כוס לפחות משני כיוונים
...

נועה קבלי תיקון..כל האברים הכלליים.

הם רק אביזרים שמולבשים על מנת ליצור הנאה לאשה ולנו נשאר רק לדחוף את הגאווה לתוך פלסטיק דמוי כוס...של ניקול..או בטעם ענבים...כאילו שמישהו גם טועם את הפלסטיק המסכן....

דנטל

New member
פעם זה היה עם זרם מים

היום אני מעדיפה עם הרוקט פוקט, כשאני דוחפת לכוס ידית פלסטיק (של מרקש) שנוגעת בנקודת הג´י.

עם הראש

לכל אחד ואחת השיטה האהובה... העיקר זה הפנטזיה שבראש יש חומרי סיכה מצויינים אני אוהב את WET, לאוננות עדיף יותר נוזליים ולא כמו KY. וכמה שצוחקים על זה, הסבון במקלחת גם הוא לא נס ליחו, במיוחד הסבונים עם קרם הלחות דוגמת DOVE אז... על מה אתם חושבים כשאתם מאוננים? כיף לדבר על זה, כיף יותר לראות

דנטל

New member
נדיר שאני מפנטזת

אבל בפעמים המעטות שכן, אני מפנטזת על צ´יאן אהובי שהוא יורד לי.

למעלה