אוננות

clair2

New member
אוננות

שלום, אני בת 16 ולא מזמן התחלתי לאונן עם אצבעות. דיברתי על זה עם חברה שלי והיא שמעה שאפשר לנסות עם מלפפון. האם זה עלול להזיק? האם כדאי לנסות? האם זה עלול לקרוע את קרום הבתולין? האם יש לזה משמעות? תודה.

מלפפון ליפעמים מלוכלך או שיש לו

חומציות . עדיף ויברטור קטן . נקי מענג ולא נירקב עים הזמן . להנאה

הלינקה

New member
קל להגיד ויברטור

אבל איך מתגברים על המבוכה ונכנסים לחנות כדי לקנות? לא אוהבת למסור פרטים בחנות וירטואלית או דרך הטלפון.

שגיתא

New member
היי קלייר ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo54.gif

שלום לך יקירה וברוכה הבאה
לעולם חדש של תחושות
רגשות והנאות שאולי מוזרות וגם קצת מפחידות אבל בהחלט משפרות את ההכרה שלך עם גופך ולא בהכרח רק בפן המיני אם קרום הבתולין חשוב ברמה הרעיונית של העניין אז לא כדאי להחדיר אביזרים ופריטים שאינם האצבעות שלך (או אולי בעתיד של החבר
) אני התחלתי את התהליך שלי בגיל די צעיר אני חושבת בערך 12 אולי אפילו לפני אפילו כל כך היה לי מושג מה אני עושה או איך קוראים לזה, אפילו בכיתה ז' כשרננו על הבן הזה או האחר שמאונן לא הבנתי שזה אותו הדבר
, בכל אופן עם הזמן והסקרנות
קראתי חומר, בחלקו אפילו חוברות פורנו שמצאתי של בני דודים שלי, חלקם ספרות יותר עניינית כמו כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול (אל תשכחי זה היה עידן אחר) לא הביישתי לשאול כמו שמראש פניתי ישר למקורות ספרות,
או במעריב לנוער ולאישה כל מיני, וכמובן עם הזמן התנסתי בעוד אופנים כמו שימוש בסדין או בתחתון להגברת הלחץ של האצבע, אפשר גם בקילוח עדין במקלחת
עם הדוש ריגוש לא רע בכלל בכל גיל האמת שעד היום אני עדיין מעדיפה אצבעות שלי או של המדהים שלי
(כמובן שתוספת לשונו
או לחילופין איברו המופלא אבל אני סוטה מהנושא
) אבל לשאלתך כן מלפפון יכול לבתק לך את קרום הבתולין ומעבר לזה יכול לגרום - לצריבה בואי נגיד בגלל המעבר של הנוזלים וחומרי דשן וריסוס מתוך המלפפון לתוך נרתיקך זה יכול לצרוב (מתוך נסיון) הכי טוב בשלב שלך ויברטור שתרטיטי בקדמת הנרתיק ולא תחששי לקרום הבתולין בכל מקרה עשי ונסי מה שמרגיש לך נכון לנסות, אל תשמעי לאחרים תלמדי להפיק מגופך בקצב שלך ולמדי להנות גם מליטוף כללי של גופך ולא רק ממוקד לאברי המין שלך תהני שגיתא

למעלה