אוננות רצופה - לד"ר

MP 5

New member
אוננות רצופה - לד"ר

אני בן 20, אני מאונן לפחות פעם ביום ולפעמים אפילו פעמיים. האם זה נורמלי? האם יש בזה בעיה בריאותית? שמעתי שזה לא בריא וגורם להשלכות לעת זיקנה. אשמח לקבל תשובות מפורטות. דרך אגב, האם יש זמנים ביום שעדיף לאונן אז (כגון לפני/אחרי שינה, לפני/אחרי אוכל)?

achat

New member
תאונן לבריאות../images/Emo54.gif../images/Emo54.gif

אין בעיה בריאותית ואין השלכות בריאותיות כעת או בעתיד. להפך, לאונן זה טוב ובריא. הבעיה היחידה זה אם זה הופך לאובססיה שמפריע לך לעסוק בדברים אחרים בחיים.

האחד וה1

New member
זה לא הכי בריא

א.זה גורם להתרבות השיער בכל הגוף ב.זה מחליש את הראיה ג.גורם לתשישות כח כללית ד.תחושה של ריקנות ועייפות לאחר מכן(לא לכולם) ד.גורם לנשירה לטווח הארוך ועוד בקיצור לא ממש בריא לאונן באופן קבוע לפי דעתי

כל מה שכתב ה1 אלה מיתוסים מיושנים

א/נשים שונים מאוננים למטרות שונות ולכן לפי המטרה גם הזמן המועדף על כל אחד/ת. מי שמשתמש באוננות להרגעה והרדמות למשל כדאי שיאונן לפני השינה.

MP 5

New member
אוננות בעמידה

א. תודה לכולם. ב. האם יש בעיה בריאותית לאונן בעמידה?

האחד וה1

New member
במחילה מכבוד הדוקטור

מה שאני אומר זו לקוח מספר שחיבר הרמב"ם-הנשר הגדול(אם תרצי אביא לך את המקור) ושם הוא כותב זאת ועוד תאורים שלא כתבתי מפני שהם מתייחסים יותר לענין הדתי שבלאונן אז דוקטור אלוני אנא ממך תני מעט כבוד לר` משה בן מימון הרמב"ם שהיה הרופא הכי גדול בכל הזמנים ואל תגידי מיושן!!! בתודה האחד וה1

האחד וה1

New member
לד"ר אלוני לא ענית לי

על הראיות שהבאתי לך מהרמב"ם לגבי אוננות רצופה?? מחכה לחוות דעתך המקצועית לגבי עמדתי הנ"ל והסימוכין שהבאתי לך זה חשוב לי!!!! דחוף דחוף

האחד וה1

New member
לד"ר אלוני לא ענית לי

על הראיות שהבאתי לך מהרמב"ם לגבי אוננות רצופה?? מחכה לחוות דעתך המקצועית לגבי עמדתי הנ"ל והסימוכין שהבאתי לך זה חשוב לי!!!! דחוף דחוף

האחד וה1

New member
לד"ר אלוני לא ענית לי

האחד וה1

New member
לד"ר אלוני לא ענית לי

למעלה