אוננות ליד מישהו?

טושית18

New member
אוננות ליד מישהו?

אתן מספיק פתוחות עם הבנזוג כדי לאונן לידו כשהוא רואה/יודע? בנזוג שלכן מספיק פתוח אתכן כדי לאונן לידכן כשאתן רואות? מחרמן אותכן לראות בחור מאונן? בחורה מאוננת?

טושית18

New member
משחק מקדים...

זה סקסי בטירוף לעשות קצת טיזינג...לגעת בעצמך לראות אותו מתפתל ומת לגעת בך גם...ולהיפך...

ToryMaster

New member
לוידעת

אנ'לא עושה את זה גם לבד, אז עם מישהו? למרות שזה יכול להיות פיתרון טוב, הדרכה

דנטל

New member
אין לי בעיה לאונן מול הפרטנרים שלי

וגם להם אין בעיה לאונן מולי, עד כמה ששמתי לב. ממש לא מחרמן אותי לראות גבר מאונן, ועוד פחות מזה בחורה מאוננת.

טושית18

New member
אמממ אני קצת מוזרה בקטע כנראה...

כי ממש מחרמן אותי שמישהו רואה,כאילו פרטנר או בנזוג קבוע. ממש מתחרמנת לראות מישהו מאונן לידי(פרטנר או קבוע) ואני פתוחה להכ ככה שזה יכול להיות סקסי מאוד... אה,וגם לראות בחורה עושה ביד מחרמן אותי...

דנטל

New member
בכלל לא מוזרה, זה נורמלי ונפוץ

אם אנשים לא היו מתחרמנים מלראות אחרים מאוננים, לא היו סרטונים שלמים בנושא.

כן ולא

עד עכשיו ואני לא חושבת שאני אאונן ליד הבנזוג שלי בזמן הקרוב, אני משערת שלו אין בעיה לעשות את זה לידי מחרמן אותי? לא יודעת, הוא לא עשה את זה - אבל עכשיו כשאני חושבת על זה, למה לא בעצם? אם בחורה תאונן לידי אני לא חושבת שזה יחרמן אותי.. אבל לא יודעת.. הדבר הכי קרוב שלי לאונן ליד בנזוג זה היה אחרי ששכבנו, הוא גמר ואני לא :( הוא נכנס להתקלח ואני נשארתי במיטה בשביל לסיים (לגמור
) את מה שהתחלנו...

טושית18

New member
כן...גם אני ככה

כשאני עם מישהו זה מחרמן אותי לראות אותו מאונן סתם כי ככה אני מבקשת...:) אבל סתם ככה לראות מישהו מאונן זה לא מחרמן בכלל...

גלית35

New member
אין לי שום בעיה עם זה ההפך../images/Emo20.gif

ומזל טוב על הפורום

ארטימיס

New member
:)))

אני אוהבת לאונן ליד בן הזוג שלי :)) זה מגרה אותו!! וגם אותי! :) הוא מאונן לידי כן.. חח אני אוהבת להסתכל עליו כשהוא עושה את זה.. מחרמן משו

למעלה