אונליין דול במשחק של ג'ואי התשוקה

Solty Rei

New member
אונליין דול במשחק של ג'ואי התשוקה

אני מחפש אנשים נוספים להילחם איתם אונליין ב - Joey The Passion מי שמעוניין שישלח לי מסר....

אין לך את המשחק Kaiba The Revenge?

יש לי את הדיסק של Joey The Passion..,אבל מאחר ומחקתי את המשחק הזה..,לא נוכל לצאת לדו-קרב באונליין..,כבר הספקתי להשיג את כל הקלפים במשחק Kaiba The Revenge ב Card Listוגם את Kaiba and Yugi שגם זה ב Card List..וזו התמונה של החפיסה שלי..

מה כבר יש להבין פה.. |:

אנחנו מדברים על סדרה של משחקי מחשב הנקראים Yugi oH-The Power Of Chaos.,שאלה בעצם משחקי יוגי הו למחשב בגרפיקת תלת מימד.. ישנן שלושה גירסאות למשחק הזה והן: Yugi The Destiny(יוגי..) Kaiba The Revenge(קאיבה..) Joey The Passion(ג'ואי..) ובמשחק של Joey The Passion יש את האפשרות להתמודד מול דואליסטים בדו-קרב אונליין..,והבעיה היא שמחקתי את הגירסא של ג'ואי..,וכעת יש לי את הגרסא של קאיבה..,וכבר הספקתי להשיג את כל הקלפים שם..,מאחר וניצחתי אותו כ"כ הרבה פעמים..,מבלי לאבד נקודת חיים אחת..

impale

New member
האממממ

משחק יוגיהו ברשתרולז XD אגב אנשים נחמדים אני אנצל את הפוסט הזה כדי לכתוב "דרושים" אם יש לכם שלחו הודעה פרטית או שתודיעו לי במסן [email protected] אז ככה: Breaker the Magical Warrior D. D. Assailant-כמה שיותר ^^ Spirit Reaper-4 Bottomless Trap Hole-6 ><" (מן הסתם קל להבין שזה לא רק בשבילי ^^) יש עדיפות לשחקנים אשדודיים \שחקנים שיבואו לראשון בטורניר חנוכה

טוצית

New member
נצל"שון

הצצתי בגלריות {והכל יופי טופי! סטו תמונות! חוצמזה ששמתם קטגוריה למאי... =[} וראיתי שיש קטגוריית שונן איי!!! 0.0 אבל יש בה רק שתי תמונות... -.-

מצאתי יותר מדיי תמונות..

של.. על "המה שאת מדברת" ואף גרוע מזה.. כך שאני מעדיף לא לחפש אותן שוב..ופרדי..,על איזה משחק אתה מדבר..? Yugi oH-Online..?

impale

New member
אגבבבבבבב

שאלה בקשר לדק אני לא ממש יודע על הקלפים שיש לקאיבה ושיש במשחקים אבללללל למה לשים את דה ביסטרו בצר כאילו זה 1800 כל פעם שאתה עושה נזק או הורס מפלצת לא זכר.. היריב שולף 2 קלפים... זה אשכרה pot of greed חינם. כבר עדיף 1700 @@"

אתה צודק..

אבל עם ביסטרו אני תוקף את המפלצות של היריב(קאיבה) כשהן במצב הגנה..,ולאחר מכן מקריב את אותם קלפים שלי ומזמן מפלצות חזקות יותר..,מאחר ויוצאים לי קלפים כ"כ טובים בכל פעם שאני צריך לבחור קלף..,והקלף האחרון שהוסף לחפיסה שלי הוא קלף מלכודת בשם רינג אוף דיסטראקשן..(תרגום חופשי..,טבעת ההרס..><) והמהלך המעולה בדו-קרב האחרון שלי מול קאיבה: קאיבה שילב שני מפלצות למפלצת פיוז'ן..שאיני זוכר את שמה..,אז אציין את שמה אח"כ..(ויש לי את אותה המפלצת..) הוא הוסיף לה קלף שמחזק אותה..ונקודות התקיפה שלה עלו ל 5,600 נקודות תקיפה..,בזמן שלי היה את וואיט דרגון בלו אייז בזירה..,וקלף מלכודת שעוצר את המתקפה של היריב בשם Negate Attack..,ומאחר והפעלתי את קלף המלכודת שלי..,הדרקון שלי לא הושמד..,ואז כשהגיע התור שלי קיבלתי את הקלף צ'יינג' הארט.. מצב נדוקות חיים: קאיבה עם 4,600 נקודות חיים ואני עם 7,900 נקודות חיים.. קאיבה חשוף להתקפה ישירה של נקודות החיים שלו..,הורתי לכחול העין שלי לתקוף ראשון..,ואחריו מפלצת הפיוז'ן שלו..,ואז המחזה הכי נעים לעין: **קאיבה צורח כמו מטורף ומחליף צבעים כמו זיקית..**(מה שקורה לו..,ברגע שהוא מפסיד..)

למעלה