אתה צודק..
אבל עם ביסטרו אני תוקף את המפלצות של היריב(קאיבה) כשהן במצב הגנה..,ולאחר מכן מקריב את אותם קלפים שלי ומזמן מפלצות חזקות יותר..,מאחר ויוצאים לי קלפים כ"כ טובים בכל פעם שאני צריך לבחור קלף..,והקלף האחרון שהוסף לחפיסה שלי הוא קלף מלכודת בשם רינג אוף דיסטראקשן..(תרגום חופשי..,טבעת ההרס..><) והמהלך המעולה בדו-קרב האחרון שלי מול קאיבה: קאיבה שילב שני מפלצות למפלצת פיוז'ן..שאיני זוכר את שמה..,אז אציין את שמה אח"כ..(ויש לי את אותה המפלצת..) הוא הוסיף לה קלף שמחזק אותה..ונקודות התקיפה שלה עלו ל 5,600 נקודות תקיפה..,בזמן שלי היה את וואיט דרגון בלו אייז בזירה..,וקלף מלכודת שעוצר את המתקפה של היריב בשם Negate Attack..,ומאחר והפעלתי את קלף המלכודת שלי..,הדרקון שלי לא הושמד..,ואז כשהגיע התור שלי קיבלתי את הקלף צ'יינג' הארט.. מצב נדוקות חיים: קאיבה עם 4,600 נקודות חיים ואני עם 7,900 נקודות חיים.. קאיבה חשוף להתקפה ישירה של נקודות החיים שלו..,הורתי לכחול העין שלי לתקוף ראשון..,ואחריו מפלצת הפיוז'ן שלו..,ואז המחזה הכי נעים לעין: **קאיבה צורח כמו מטורף ומחליף צבעים כמו זיקית..**(מה שקורה לו..,ברגע שהוא מפסיד..)