אוניברסיטת אריאל

lesbihonest

New member
אוניברסיטת אריאל

היי, אני ככל הנראה מתחילה ללמוד באוניברסיטת אריאל באוקטובר הקרוב (מכינה ולאחר מכן מדעי המחשב).
רציתי לשאול האם מישהו מכיר\חווה\למד שם ויכול לספר לי קצת איך האווירה? איך האנשים\המרצים? האם יש "אווירה של עיר אוניברסיטה" או שהמקום דיי מת?.
נוסף לכך רציתי לשאול איך המעונות (בתור מישהי שגרה בדרום)?
אם יש כאן סטודנטים מאריאל אשמח לשמוע קצת על החוויה האישית שלכם.
תודה רבה מראש.

oromer

New member
מנהל
לא יודעת יותר מידי

אבל כך בחשבון, שלפחות בלימודי כלכלה: אני למדתי במכללה ומכירה אנשים שלמדו באריאל ומהשוואות, לא התרשמתי שהרמה שם גבוהה במיוחד.

אוניברסיטת אריאל

אני לומדת שם השנה בפקולטה למדעי המחשב , המרצים ישנם מעולים וינשם גרועים כמו הכל אוניברסיטה , מבחינת חברה , אנשים נחמדים , אוירה נחמדה , אני לא גרה במעונות אבל יש לי חברים שגרים שם אוירה מאוד נחמדה

GuestOfHonor

New member
לא מומלץ

למרות התואר "אוניברסיטה", התוכנית במדעי המחשב של אריאל נחשבת כחלשה בעיני מעסיקים עד כמה שאני מכיר.

בתעשיה יש לא מעט בוגרי מכללות שנתקלים בהם בתדירות יותר גבוהה מאשר בוגרי אריאל - האקדמית ת"א יפו, הבינתחומי, המכון הטכנולוגי חולון, אפקה והמכללה למנהל, אם לזרוק כמה שמות באקראי.

אני יודע שזה לא מה ששאלת ויכול להיות שכבר מאוחר מדי להשפיע על הבחירה, אבל כמישהו מהמקצוע שמכיר את החשיבות של מוסד הלימוד לקריירה, חשוב לי שתדעי לאן את נכנסת.

(מוזמנת לקבל רשמים דומים בפורום עבודה בהיי-טק השכן).

לא מהיכרות אישית

אבל מאנשים שאני מכירה (בחוגים שונים שם) הבנתי שהאווירה כמו במכללה, כלומר יחסית אווירה חמה ופתוחה, גם עם המרצים. לדעתי המקום עצמו קטן יותר פיזית ולומדים בו פחות אנשים לעומת אוני' ממוצעת מה שאולי גם משפיע על האווירה.

למעלה