אוניברסיטאות

אוניברסיטאות

אני מאוד מאוד רוצה ללמוד תואר ראשון בתזונה ותמיד חלמתי ללמוד באוניברסיטה ככה שעל זה אני לא מתפשרת.. אני גרה במרכז ודיי חייבת ללמוד קרוב לבית בגלל בעיות כספיות ... הבנתי שבאוניברסיטת תל אביב אין לימודי תזונה ולכן האופציה היחדיה זה אוניברסיטת אריאל ( האוניברסיטה היחידה שמלמדת את זה חוץ מאריאל זה האוניברסיטה העברית בירושלים)
ה"פחד" היחיד שלי זה שבגלל שאריאל היא אוניברסיטה יחסית חדשה ולא מוכרת יהיה לי קשה למצוא עבודה ושזה לא אותו דבר כמו שאר האוניברסיטאות....
אשמח ליעוץ לגבי האוניברסיטה , איך היא מבחינת רמת התואר, מציאת עבודה בהמשך ובכללי האם ממליצים ללמוד שם....

תודה :)

GuestOfHonor

New member
לימודי תזונה של העברית הם ברחובות

כיוון שתזונה זה מקצוע מוצף עד כמה שאני מכיר, אני ממליץ לך ללכת לשם.

בכל אופן לא כדאי ללכת שווי אוטומטית אחרי השם "אוניברסיטה". אריאל השיגה את המעמד הזה בדרך די מלוכלכת ותוך שימוש בלחצים פוליטיים, ולמרות שיש שם לא מעט חוגים שהם אחלה, יש גם לא מעט חוגים שנופלים מהמקבילים להם באוניברסיטאות וחלק מהמכללות.

אגב, כמוסד הם לא חדשים, רק המעמד של אוניברסיטה הוא טרי.

GuestOfHonor

New member
יעני כתבתי את ההודעה הזאת פעם שניה

אחרי שתפוז בלעו לי הודעה יותר מושקעת, ומהעצבים יצא לי משהו אחר.

שארק, אתה מכיר אותי יותר מדי שנים מכדי לתקן לי שגיעוט חטיב
.

oromer

New member
מנהל
לימודי תזונה

יש לימודי תזונה באריאל, בעברית (בפקולטה ברחובות), במכללת תל חי, ואאל"ט יש חוג חדש בפרס.
למרות שתל חי היא מכללה, החוג בתזונה הוא חוג ממש טוב קיים כבר אאל"ט 15 שנה. לימודי תזונה עובדים מול מכון מחקר שקם בק"ש ולאחרונה יש תוכנית חדשה של תואר שני מחקרי. הגישה של אוניברסיטה עדיפה על מכללה תמיד- לא נכונה.

דבר נוסף, שמעת על עיניין הסטאז'- אני חושבת ששינו או ניסו לשנות אבל אני לא יודעת איפה זה עומד עכשיו. בכל מקרה על הסטאז' צריך לשלם עוד כסף.

וכו, יש הצפה בתחום. בקופות חולים ובתי חולים כל דיאטנית עובדת בערך רבע משרה. אז הן צריכות לעבוד בכמה מקומות.

למעלה