אונה שאקה

כוכב4

New member
בדיחה ששלחו לי באימייל

צעירה יהודייה מביאה את ארוסה לארוחת ערב בבית הוריה. לאחר הארוחה מבקשת האם מהאב שיברר פרטים על הארוס. שואל האב: מהן תוכניותיך עונה הארוס : אני תלמיד ישיבה האב: יפה מאד אבל מה תעשה כדי לספק לביתי את רמת החיים אליה הורגלה הארוס: אני אלמד ואלוהים ידאג האב: ואיך תקנה לה טבעת אירוסין יפה כמו שהיא ראויה לה. הארוס: אני אתרכז בלימודי ואלוהים ידאג האב: והילדים, מי ידאג להם הארוס: אל תדאג אדוני, אלוהים ידאג כך נמשכה השיחה כשעל כל שאלה עונה הארוס " אלוהים ידאג" מאוחר יותר שואלת האם "נו איך היה" עונה לה בעלה: אין לו עבודה. אין לו תוכניות אבל הבשורה הטובה היא שהוא חושב שאני אלוהים.

angelici

New member
חה..חה...חה......./images/Emo6.gifמשהו כוכב../images/Emo127.gif

וברוכה הבאה אלינו להיכל המלך....

קה פאסה

New member
אונה שאקה

אל תתחכם עם אשה. בעל מתקשר לאשתו ואומר: "תשמעי מתוקה שלי, הבוס כרגע הזמין אותי להצטרף איליו ולעוד כמה חברים שלו לשבוע דיג באיי יון על היכטה שלו, זו הזדמנות בשבילי להכיר אותו ואת החברים שלו באופן אישי. זה בטח יביא לקידום שלי בחברה." "יופי בעלי, מתי אתם יוצאים?" מתלהבת האשה "היום בצהרים" עונה הבעל וממשיך "תעשי לי טובה
תארזי לי בגדים לשבוע ובדרך למרינה אני אעבור דרך הבית ואקח את הבגדים יחד עם קופסת ציוד הדיג שלי. תארזי גם את פיג´מת המשי הכחולה שלי". עבר שבוע הבעל חוזר מאד עייף אבל במצב רוח טוב. האשה שואלת: "נו איך היה עם הבוס והחברים? תפסתם דגים? מה קורה עם הקידום?" "היה נהדר תפסנו
לוקוסים,
פלמידות ודגי חרב גדולים
, בטוח יהיה קידום" הוא עונה, "אגב שכחת לארוז לי את הפיג´מה כמו שביקשתי." "לא, לא שכחתי, ארזתי לך אותה בקופסת הדיג שלך עונה האשה.
....
.". בואנס נוצ´אס א טודוס.

RORGAD

New member
זה מה שאומרים לעולם אל תשקר, כי

לשקר אין רגליים.

רותי ב.

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אאאממממ מארידו טוקמאק
קומו נו פנסו פור טודאס לאס מנטיראס......

Sarika

New member
../images/Emo6.gif לנקאשו למוז´ר ../images/Emo67.gif

אסטה מוז´ר נו ספואדה דאר לה "אקומר"
. את האישה הזאת אי אפשר "להאכיל".

למעלה