אונברסיטה

Ms McDonalds

New member
אונברסיטה

טוב שאלה: אם אני רוצה להתקבל לאונברסיטה בברטיניה (למשל לעיצוב בגדים) איך אני עושה את זה? אני באה לאונברסיטה עם התעודת בגרות וככה מתקבלת? ונגיד שהתקבלתי אז יש לי אישור ללמוד כל התקופה שם? כלומר לחיות שם? והאם בתקופה זו מותר לי לעבוד? אה כן שאלה אחרונה נגיד וסיימתי ללמוד..מגרשים אותי בבושת פנים חזרה לישראל? ובבקשה להסביר לי כמו מוגבלת כדי שאני אבין הכל...תודה

אז ככה

1. תלוי במקצוע, תצרי קשר עם האוניברסיטה ויתנו לך תנאי קבלה (או יותר טוב, תלכי ל- BRITISH COUNCIL בת"א 2. אם התקבלת לאוניברסיטה יתנו לך פה אישור שהיה לתקופת הלימודים. 3. על אשרת סטודנט אפשר לעבוד 20 שעות בשבוע 4. בסוף הלימודים יגרשו אותך בבושת פנים.

alexUK

New member
כדי להתקבל ללמוד עיצוב בגדים

או כל מקצוע עיצוב ארחר, צריך לעבור ריאיון ופורטפוליו. לפני שאת בכלל מגיעה לאוניברסיטה, את צריכה לעבור תהליך ביורוקרטי שישלב אותך במערכת האוניברסיטאית המקומית וזה לוקח זמן. תבקשי שיסבירו לך פרטים בקונסוליה כי זה סיפור ביורוקרטי - מסמכים וכו'.

Sparker

New member
יש פה כפפה על הרצפה...

מי מרים
מישהו מוכן לתת תשובה מפורטת לגבי העניין (לא בהכרח ספציפית לגבי עיצוב בגדים) כדי שנוכל להכניסה לשאלות נפוצות??? יאללה

mikledet

New member
מה כפפות בחום הזה?

לי לא היה קשה במיוחד... אני התקבלתי לאוניברסית דנדי (הנדסת תוכנה) (סקוטלנד) והכל דרך האינטרנט וטלפונים ודואר... שום דבר מיוחד בתהליך. תעודות, למודים עד עכשיו (לצורך "הנחות" בקורסים - ניכנסתי ככה ישר לשנה 3) אם האוניברסיטה מאשרת - צריך בעזרת האישור להוציא ויזת סטודנט. אם את/ה נשוי - לך מותר לעבוד מס שעות מצומצם בשבוע (לא זוכר בדיוק) ולבן הזוג - מותר לעבוד משרה מלאה לכל תקופת השהות. אבל - לא ניתן להשתמש בטעון זה לצורך הוכחת מחייה. חובה להראות מספיק כסף שיוכל לכלכל את שניכם לכל תקופת השהות ללא עבודה. מעבר לכך - לכל אוניברסיטה יש משרד לעוסק בסטונדנטים שבאים מחו"ל - מהם ניתן לקבל את כל הפרטים האלו - והם יתנו גם את כל העצות ומה צריך לעשות... בסך הכל - מה שעליך לעשות זה להחליט מה ואיפה ללמוד. תבדוק באינטרנט את גובה שכר הלימוד - ותוציא משכנתא או תשדוד את סניף הבנק הקרוב לביתך. תכתוב אימייל לאוניברסיטה שבחרת - ומכאן הם יגידו לך בדיוק איזה מליון טפסים עליך למלא ולשלוח... זה פשוט - אבל יכול להיות מיגע - ובטח יקר.... בהצלחה.

למעלה