קלישאות נבובות. הודעה של ילד קטן.
אני חייב לציין שהדבר הראשון ששמתי לב זה שהכתיבה הגבוהה שלך והשפה היפה ממש לי מתחברים עם התוכן הקטנוני והעלוב שלך. (שלא לומר נבוב, חסר כל בסיס, נטול הגיון וחשיבה) אני לא יודע אם אתה נשוי או לא. באם אתה נשוי ואם לאו, אנא התייחס בהתאם לכתוב: היה ונניח שהוריך לא אוהבים את אשתך/אשתך לעתיד. אתה בכנות רוצה לומר שלא היית מתחתן עם אותה בחורה למרות אהבתכם הגדולה? אתה באמת ובתמים חושב שבבוא היום, שרצונות הוריך יתנגשו עם רצונותיך הדבר היחיד שתחשוב עליו זה "כיבוד אב ואם". האם לא תעלה במחשבתך השאלה "עד איפה הגבול?" יש לך מושג ולו קלוש ביותר איזה אומץ ויושר אמיתי יש לאחיך? יש לך איזשהו פירור של ידע מה עבר עליו ב 10/15 שנים האחרונות? ברור שבמקום שלך זה קל לקום ולהכריז "אבא ואמא קודמים". אבל צר לי יקירי, זה ממש לא נכון. אני בטוח שלאחיך לקח כמה שנים טובות עד שהוא קיבל את עצמו והשלים עם העובדה שהוא שונה. אני בטוח שהוא התייסר עד עמקי נשמתו ועבר המון תלאות כדי להגיע לאן שהוא הגיע. למה שאצלך או אצל הוריך זה יהיה שונה? אז אמא תבכה, ויכאב לה והיא שוב תבכה. אבל יבוא יום והיא תעשה את מה שאחיך עשה. היא תפקח עיניים ואז היא תבין שיש לה ילד, שבזכות אותו תהליך שעבר, הוא הפך לאדם הרבה הרבה יותר טוב ממה שהיה יכול להיות לולא אותה מיניות שונה. באמת שאין לי ממש כוח לכתוב עוד ולספר לך מה אתה עושה להוריך ועושה לאחיך, אני מקווה שתבין לבד. אבל טיפ קטן ממני: אם אתה באמת אוהב את ההורים שלך ומכבד אותם, תראה להם שאח שלך לא השתנה ואין צורך להתאבל על אף אחד. תראה להם מה הם גידלו בבית, לא רק ילדים אלא מסירות, אחווה משפחתית וקבלת האחר באשר הוא. תראה להם שהם לא טעו, ושזה לא משנה מה אחיך, מה שחשוב זה האושר שלו. זה מה שאתה צריך לעשות כדי לכבד את ההורים שלך (ואת אחיך), זה כיבוד הורים אמיתי. אז עזוב אותך מכל השטיקים והסיסמאות החלולות. אם אתה באמת רוצה עצה, קח את זאת! שלך, SR