אומרים

אומרים

שלחבוש איזור עם בצקת בעלי כרוב עוזר לבצקת. האם אפשר להשתמש בזה גם אם באיזור יש חתך מניתוח? תודה

אם לא יעזור ../images/Emo4.gif

ובתנאי שהחתך סגור !!! לא יזיק. בצקת באיזור חתך ניתוחי, נגרמת מסיבות רבות הכוללות גם דלקת מקומית עקב ההתערבות הניתוחית, כמו כן קיים ריכוז של נוזל לימפה שאינו מתנקז וזקוק לזמן על מנת להספג, כמו גם כלי דם פגועים בכל שכבות חתך הניתוח. האם תוכלי לומר לנו מהו מיקום החתך? שכן, אם אין דלקת משמעותית, (דלקת= אודם, חום מקומי וסיסטמי, נפיחות ורגישות רבה למגע) - הנפיחות תספג מאליה. קומפרסים של אלכוהול 33% יכולים להקל על הסימפטומים. ו - כן !!! בהחלט גם כרוב נקי לחלוטין משאריות לכלוכים למינהם. החלמה מהירה.

וואו

איזו תשובה מורחבת. המון תודה על ההשקעה. ישנם שני מוקדים, האחד ברגלים, בצקות בלי פצע. השני בבטן, חתך כמו של ניתוח קיסרי, שבועיים אחרי, צד שמאל קצת מדמם ומודלק, צד ימין כבר לא, בשני הצדדים יש בצקת. אמרו לי שיקח כמה חודשים עד שתרד הבצקת לגמרי, רציתי לחסוך קצת זמן. נשמע לי מוזר הסיפור עם הכרוב אז שאלתי. איך עובד הכרוב?

../images/Emo91.gif מאוד חמה ../images/Emo178.gif

ובכן, באשר לצלקת בבטן התחתונה - באם עברו מספר ימים מהניתוח, ועדיין קיים דימום בין התפרים + דלקת, משמע ישנה בעיה ולכן מאוד כדאי לתת ל"סבתא" לנוח, ללכת לנכד שלה - הרופא שהיא כה גאה בו, ולהתייעץ. ומוטב שעה אחת קודם. הכרוב, סופח נוזלים אולם אין לי מושג מהי דרך הפעולה שלו ואשמח ללמוד. באשר לבצקת ברגליים: האם היא הייתה שם לפני הניתוח? האם החלה לאחר הניתוח? פרטים מאוד יעזרו. החלמה מהירה וטובה.

ככה

בצקות ברגלים מאז הניתוח, לא היו קודם לגבי התפר בבטן, התקשרתי לרופא והוא קבע לי לבוא אליו רק ביום ראשון, אז אני חושבת שבאמת הכרוב יכול לחכות
המון תודה.

למעלה