אומרים שזה לא יפה ללכת בלי לומר שלום. שלום.
י יפה ושמנה זה מה יש New member 11/7/10 #5 שלום היא מילה שימושית שלום.. אומרים אותה 3 פעמים ביום.. בבוקר בערב בקור ובחום....... שלום היא מילה שימושית. שלום.
שלום היא מילה שימושית שלום.. אומרים אותה 3 פעמים ביום.. בבוקר בערב בקור ובחום....... שלום היא מילה שימושית. שלום.
י יפה ושמנה זה מה יש New member 11/7/10 #6 רגע, אחרי שקראתי את ההודעה של סילי נדלקה אצלי נורה אדומה. לאן אתה הולך?
ש שיבולת נרד New member 11/7/10 #7 גם " גם ככה זה לא עקרוני לי כי ימיי פה ספורים.".... תראי, חשש כבד חדר לליבי.. כבד מאוד
ב ביג סנופית New member 11/7/10 #10 אני לוקחת הרבה מההחלטה הזו על הגב שלי. אבל אני מאמינה שסכסוכים ומריבות פותרים בדיבור ולא בשתיקה. שיהיה בהצלחה בהכל. עמוד השדרה של הפורום.
אני לוקחת הרבה מההחלטה הזו על הגב שלי. אבל אני מאמינה שסכסוכים ומריבות פותרים בדיבור ולא בשתיקה. שיהיה בהצלחה בהכל. עמוד השדרה של הפורום.
ב ביג סנופית New member 11/7/10 #17 זה לא שחור על לבן זה ביננו וזה ישאר ביננו. הוא ילד גדול, סמכי עליו.