"אומרים ש..."

שייני

New member
"אומרים ש..."

"אומרים שלא רחוק מחדרה בין הים לבין החולות יש מקום שבו זורחת השמש בלילות רק אצלינו לא תמיד היא זורחת רק אצלינו משום מה האור חסום יש אנשים שהתרגלו לחיות ככה איזה אבסורד"

Az_24

New member
אבל מה לעשות? אני כבר לא יודע

אולי יש איזה סוד שיודעים רק מעטים, אהההה כמו אדיוט, אני רץ תמיד אחריה ואומר לה בואי בואי ותהיי איתי... והמצב שלי אמיתי יש לי הרגשה שהשיר נכתב עלי. אולי שלמה יכתוב עלי פעם איזה שיר אהבה מעודד?

אבי

אתה יכול עכשיו לצעוק, הרי זה לא נגד החוק, יכול לקרוא שוב לעזרה. מצד שני יכול לזכור, אותו אומר לה: תראי אור בקצה המנהרה.
ויש שם אור אבי. הדברים יסתדרו לך בסוף.

שייני

New member
איזה חמוד...

איזה חמוד.... גם אני תוהה אם השיר נכתב עליי... זה בין השירים היותר... ודרך אגב באמת קשה למצוא שיר אהבה מעודד כי זה שלומקה....

אהבתיה

New member
חבי !!! ../images/Emo9.gif

מה קרה לך?? למה אתה כל כך עצוב לאחרונה? מתי תהיה באיי סי קיו? נדבר קצת ואולי אני אעודד אותך ! תחת כל שמיים ליד כל עץ עומד הייתי בא תמיד אלייך להציל אותך וכשהיית שוקעת כמו שמש דיכאון הייתי בא באמצע כעס או באמצע יום... וגם אם הייתי בצד השני של העולם ואת היית פה גם אם לא יכולתי להציל אותך מכולם, הייתי מנסה לבוא וגם אם לא הרגשת כבר כלום, אפילו לא את עצמך הייתי בא להציל אותך, להציל אותך, אפילו ממך..."

למעלה