אומרים שלום לעדי

אומרים שלום לעדי

תחנה אחת הייתה בכוננות על. שלושה אנשים ישבו והקליטו את מהדורת החדשות של השעה 10:00 כדי לשמוע את מילות הפרידה של עדי רבן. חשבנו שנקליט פיסת היסטוריה ונשארנו עם כלום... עדי רבן סיימה במיקצועיות את מהדורת החדשות האחרונה שלה, ללא רעד בקולה, ללא דימעה וללא מילות פרידה. צריך להגיד שאין הרבה מסוגה ברדיו. היום כל אחד שמשדר שבוע וחצי ויוצא ליומיים של חופש נפרד ממאזיניו בתרועה ובאמירות מסוג "אל תדאגו אני אחזור". עדי נפרדת מקול ישראל ונוסעת להודו (לא לויפסנה, כמו שאמרה איילה חסון). עוד באותה צניעות, עדי לא הסכימה להתראיין על הפרידה ועל שנותיה הרבות.
בשם כולנו, גם צעירי ישראל שלא מדקלמים את שמה עם הישמע קולה, כולנו מצדיעים לשרותך הארוך והמיקצועי. תודה
עוד פרט שולי : מיום א' יגיש את הכל דיבורים ברשת ב' - גבי גזית. משבצת מוכרת לו לא ???

תמה לה תקופה... ../images/Emo106.gif

אני לא יודע מה ניתן לאחל לקריינית ותיקה שיוצאת לגמלאות. אפשר פשוט להגיד: תודה. תודה על כל השנים. אנחנו נשמח לקבל הקלטה, אם יש למישהו.

גלטזזז

New member
שתי אפשרויות

1. לפתוח את הנגן ולהכניס את הלינק ב"קובץ-פתיחת כתובת URL". 2. לשמור את הקובץ במחשב: קליק ימני על הלינק ו"שמירת יעד בשם". האפשרות האחרונה מומלצת יותר.

Joe the wolf

New member
כמה הערות שוליות

שמה הפרטי של עדי (לפחות היה) הוא אתי. ככה היא גם מכונה במסדרונות הרדיו. השם עדי ככל הידוע לי הינו שם מיקרופון בלבד. רבים היו משוכנעים ששמה הפרטי הוא בעצם אדירה ושם משפחתה בן. הם גם מסבירים זאת באינטיליגנטיות - "אם יש שמירה אז למה לא אדירה? פעם תיקנתי אחד שכזה שלא קוראים לה אדירה אלא עדי, שם משפחתה רבן והיא לא פחות ולא יותר אחות של פאקו. מאז הוא הסתובב לידה וכל הזמן רחרח. יום נעים ג'ו

avrir1

New member
אכן.. היה מרגש

עדי הייתה במיטבה ולא נשמעה נרגשת.. שמעתי גם את הראיון בגלצ עם ליאורה גושן, היה מרתק ומאלף! ו..תחנה אחת, גבי גזית הגיש את הכל דיבורים במשך כל השבוע חוץ מהיום וזה מה שאילה חסון עדכנה את כולם שרק בימי חמישי היא תמשיך להגיש. אגב, הוא מכניס רוח חיה למערכת המזדקנת של רשת ב' וכולם במבוכה מהיציאות שלו!

eldadyy

New member
ללא ספק גזית הוא המרענן החדש במשדרי

האקטואליה.מזכיר את הימים שקובי מידן ואברי התחילו להגיש את נכון לעכשיו ונשמעו כל רעננים ושונים ממי שקדם להם. בהשוואה בין גזית לברקאי הרדיו שברקאי עושה נשמע כה מיושן ועייף וחסר גיוון,כמעט מותש,וכמובן צפוי ולעומתו גזית נשמע כמו נער שזה עתה קיבל מיקרופון והוא עושה איתו כרצונו.לא יודע כמה זמן ירח הדבש הזה בין גזית לרדיו ימשך אבל כרגע מדובר בתענוג צרוף. ומעניין גם להשוות בין החזרה של רשף לרדיו ובין החזרה של גזית.רשף נכשל משום שהוא ניסה לשחזר את רשף של פעם אבל הרדיו השתנה מאז ימי נכון לעכשיו שלו והוא כלל לא טרח להשתנות ולהתפתח. גזית חזר חדש בעיקר למי שלא ידע את ימי הרדיו המוקדמים שלו.

גלטזזז

New member
קצת מוזר להדביק לברקאי "עייף"

עוד יותר מוזר להגדיר את חזרתו של רשף לרדיו ככשלון... ואם גזית "מרענן" את רשת ב', זה בעיקר מעיד על רשת ב'! באופן כללי, הרדיו שעושים רזי ברקאי ורפי רשף - הוא המשובח בסביבה. בטח במפת שידורי האקטואליה. אבל זה עניין של טעם.

Evyatar613

New member
לא הייתי אומר במיטבה

קשה שלא לחוש במחנק הסיגריות שיוצא מגרונה. לעומת זאת קולה של ליאורה גושן נשמע צעיר ורענן מתמיד, שלא לדבר על קולו המרטיט עוד יותר של יעקב אילון.

למעלה